Standard & Poor's: Πιθανή υποβάθμιση, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ

Standard & Poor's: Πιθανή υποβάθμιση, αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
4

Σε πιθανή υποβάθμιση ευρωπαϊκών χωρών στις οποίες αναλαμβάνουν την εξουσία ευρωσκεπτικιστικά κόμματα που έχουν σήμερα δυναμική μπορεί να προχωρήσει ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, σύμφωνα με ανακοίνωση του.

Ως κόμματα που δυνητικό είναι τα πλέον «πιστωτικά αρνητικά» (credit negative) χαρακτηρίζονται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Podemos της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τον οίκο  «μία απόφαση οποιασδήποτε κυβέρνησης να μην πληρώσει τα χρέη της ή να υποτιμήσει το νόμισμα θα αποτελούσε, χωρίς ερώτημα, μία νέα κατεύθυνση της πολιτικής».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Οικονομία / Εκτοξεύτηκε στις εξαγωγές το ούζο – Πρωταθλητής των ελληνικών αποσταγμάτων στις διεθνείς αγορές

Με αύξηση 5,2% στην αξία και 2,4% στην εξαγόμενη ποσότητα, το ούζο διατηρεί τη δυναμική του και ενισχύει τη θέση της Ελλάδας στο διεθνές εμπορικό πεδίο των αλκοολούχων
LIFO NEWSROOM