Έρχεται το 'dislike' button στο Facebook;

Έρχεται το 'dislike' button στο Facebook; Facebook Twitter
8

Στη δεύτερη δημόσια συνεδρία, που διοργάνωσε εχθές το Facebook, όπου οι χρήστες του είχαν την ευκαιρία να κάνουν ελεύθερα ερωτήσεις στον Mark Zuckerberg, την παράσταση έκλεψε η ερώτηση σχετικά με το εάν πρόκειται να προστεθεί η πολυσυζητημένη επιλογή 'dislike' κάτω από κάθε ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο.

Αν και πριν από μερικές εβδομάδες ο ο εφευρέτης του like και πρώην τεχνικός διευθυντής του Facebook, Bret Taylor, είχε εξηγήσει την μέχρι τώρα απουσία του 'dislike', ο ιδρυτής του Facebook δήλωσε εχθές ότι το ενδεχόμενο προσθήκης μιας μεθόδου έκφρασης αρνητικών συναισθημάτων για ένα post, συζητιέται όλο και περισσότερο στις ενδοεταιρικές συναντήσεις.

O Zuckerberg πάντως, αν και απέκλεισε την πιθανότητα εμφάνισης του "dislike" με αυτή τη μορφή δήώσε πως το Facebook διερευνά διάφορους πιθανούς μηχανισμούς έκφρασης -όπως το like- όπου οι χρήστες θα μπορούν να εκφράσουν άμεσα και με περισσότερη ακρίβεια τα συναισθήματά τους για ένα post.

Μεταξύ άλλων ζητημάτων που θίχτηκαν από τους χρήστες στο ανοιχτό QA session ήταν το "πείραμα του Facebook" προς τους χρήστες του, χωρίς να ερωτηθούν, όπου ο ιδρυτής του, παραδέχτηκε ότι "θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει πολύ καλύτερα", ενώ σε σχέση με το Facebook και τους ανήλικους είπε, "μην αφήνετε τα παιδιά σας να μπούν στο Facebook πριν κλείσουν τα 13 και μιλήστε τους για την τεχνολογία".

 

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Mark Zuckerberg για το 'Dislike Button:

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NASA ARTEMIS II

Τech & Science / Artemis II: Η NASA δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Γης από το διαστημόπλοιο Orion

«Όσο μακριά κι αν φτάσουμε, παραμένουμε ένας κόσμος, που παρακολουθεί, ελπίζει και στοχεύει ψηλότερα» ανέφερε χαρακτηριστικά το Κέντρο Ελέγχου της NASA για να περιγράψει μία από τις δύο εικόνες
THE LIFO TEAM
ΠΑΣΧΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ

Τech & Science / Πάσχα 2026: Συμβουλές για να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές να καταναλώσετε τα βαμμένα αυγά

Τα αυγά μπορούν να βαφτούν και να καταναλωθούν με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του Πάσχα, ακολουθώντας μερικούς απλούς κανόνες υγιεινής τροφίμων κατά το μαγείρεμα, την ψύξη και τον χειρισμό τους
THE LIFO TEAM