7000 αστυνομικοί επι ποδός

7000 αστυνομικοί επι ποδός Facebook Twitter
5

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ., με 7.000 αστυνομικούς να βρίσκονται σε επιφυλακή. Η περιφρούρηση θα κορυφωθεί τη Δευτέρα, ημέρα που θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου με την καθιερωμένη πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Οι φετινές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στη σκιά των κινητοποιήσεων στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης.

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται ήδη η Νομική Σχολή και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ενώ έχουν ενταθεί τα μέτρα ασφαλείας σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα σε άλλα σημεία της Αθήνας, στην πρεσβεία των ΗΠΑ, στο υπουργείο Οικονομικών, στη Βουλή κ.α.

Την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου οι πύλες του Πολυτεχνείου αναμένεται να κλείσουν μετά τις 13:00 και θα ακολουθήσει η πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στις 15:00 από την πλατεία Κλαυθμώνος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω ισχυρών ανέμων - Αναλυτικά τα δρομολόγια που ακυρώνονται

Ελλάδα / Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Ραφήνα λόγω ισχυρών ανέμων - Τα δρομολόγια που δεν εκτελούνται

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα τουριστικά πρακτορεία
THE LIFO TEAM
ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ

Ελλάδα / Συστάσεις της αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων λόγω των αγροτικών μπλόκων - Πού εντοπίζονται προβλήματα

Οι οδηγοί καλούνται να ενημερώνονται για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και για τις προβλεπόμενες εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν
THE LIFO TEAM