Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας

Ο Γκλέτσος διέκοψε τον αγιασμό σε σχολείο της Στυλίδας Facebook Twitter
23

Επεισοδιακός ήταν ο σημερινός αγιασμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο Στυλίδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ του stilida.com, αφορμή στάθηκε η στιγμή που ο ιερέας της ενορίας έψελνε το τροπάριο της Υψώσεως του Σταυρού. Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος διέκοψε τον ιερέα και του ζήτησε να αντικαταστήσει τη λέξη "βασιλεύσι" με τη λέξη "ευσεβέσι".

Το επίμαχο σημείο ανέφερε:"Σῶσον, Κύριε, τὸν λαόν σου καὶ εὐλόγησον τὴν κληρονομίαν σου νίκας τοῖς βασιλεῦσι ...." και ο ιερέας συνέχισε μη αντικαθιστώντας την επίμαχη λέξη, με αποτέλεσμα ο Δήμαρχος να αποχωρήσει αιφνιδιαστικά από τον αγιασμό πριν αυτός ολοκληρωθεί.

 

Μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Απ.Γκλέτσος επέστρεψε όπου ακολούθησε η παρακάτω σκηνή που κατεγράφη από το stilida.com.

 

*Διαβάστε επίσης: Τα κατορθώματα Ψινάκη και Γκλέτσου / Από τον Άρη Δημοκίδη

 

 

 

23

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM