Στουρνάρας: ««Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι landlords της Εκάλης»

Στουρνάρας: ««Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι landlords της Εκάλης» Facebook Twitter
1

Δηλώνοντας χαρακτηριστικά «ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι landlords της Εκάλης», σε συνέντευξη του στο Βήμα, ο Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται αποφασισμένος να πάει στη Βουλή το νόμο για τη φορολογία των ακινήτων.

Μάλιστα, στη συνέντευξη του κάνει λόγο για «ακραίες φωνές φιλελευθερισμού» που αντιδρούν στη φορολόγηση και δηλώνει ότι περιμένει την υποστήριξη στη Βουλή όλων των βουλευτών της Ν.Δ., του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της Αριστεράς που τάσσονται υπέρ της δικαιότερης φορολόγησης των πλουσίων.

Όπως επισημαίνει ακόμη, καταφεύγει στη φορολόγηση ιδιοκτησιών μεγάλης αντικειμενικής αξίας επειδή η φορολογική επιβάρυνση για τον συνεπή φορολογούμενο έχει φθάσει στα όριά της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM