Tραυματίας: «Καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε».

Tραυματίας: «Καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε». Facebook Twitter
25

Ο τραυματίας Αλέξανδρος Γεροντας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον γιατρό που τον παρέλαβε ότι «καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε».

Η μητέρα του τραυματία δήλωσε μόλις στο Μega ότι αφαιρέθηκε μια σφαίρα από την σπλήνα του γιού της.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM