12.6.2025 Μουσική Tsoula Festival: Το πιο φρέσκο νησιώτικο φεστιβάλ στήνεται στην Αστυπάλαια Ζωή Παρασίδη 12.6.2025 Με όνομα εμπνευσμένο από το παραδοσιακό φυλαχτό του νησιού, το φεστιβάλ που οραματίστηκαν τρεις δημοσιογράφοι στρέφει τα βλέμματα στην «πεταλούδα του Αιγαίου». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
7.6.2025 Γεύση «Πήγαινε στον Άγγελο και θα σε φροντίσει» Ζωή Παρασίδη 7.6.2025 Αν υπάρχει ένα ιδιοσυγκρασιακό μαγαζί στην Αθήνα, είναι αυτό όπου τραγουδάει η Κιτσοπούλου χωρίς μικρόφωνο και σου σερβίρουν μακαρονάδα με κολοχτύπα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
6.6.2025 Οι Αθηναίοι Τζόυς Ευείδη: «Φαίνομαι πολύ κουλ; Μπα, ρόλος είναι» Ζωή Παρασίδη 6.6.2025 Αν της είχαν κάνει στο θέατρο όσες επαγγελματικές προτάσεις είχε ως σερβιτόρα, θα ήταν η Βουγιουκλάκη – όπως λέει. Είναι μια αγαπητή κωμική ηθοποιός, που κάποτε ήθελε να παίξει δραματικούς ρόλους. Και είναι η Αθηναία της εβδομάδας. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
29.5.2025 Γεύση Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη Ζωή Παρασίδη 29.5.2025 Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
28.5.2025 Lifo Videos Βασίλη και Δάφνη, πώς γυρίσατε την πιο αφοπλιστική ερωτική σκηνή του ελληνικού σινεμά; Ζωή Παρασίδη 28.5.2025 Ο Βασίλης Κεκάτος και η Δάφνη Πατακιά μιλούν για όσα έζησαν στα γυρίσματα της ταινίας «Οι άγριες μέρες μας» – μιας ιστορίας με χαρακτήρες που είναι «γλυκά τσογλανάκια». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
21.5.2025 Γεύση Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη Ζωή Παρασίδη 21.5.2025 Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
18.5.2025 Γεύση Έτσι τρώμε τώρα: Οι νέες γαστρονομικές συνήθειες της Αθήνας Ζωή Παρασίδη 18.5.2025 Κι όμως, το πώς τρώμε και πώς πίνουμε έξω δεν ορίζεται μόνο από το TikTok, ή τουλάχιστον όχι ακόμα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
10.5.2025 Εικαστικά Antisocial: Η Φρόσω Πίνη έφερε την τέχνη σε ένα θρυλικό αθηναϊκό αφτεράδικο Ζωή Παρασίδη 10.5.2025 Στη στοά της Λεωκορίου, στου Ψυρρή, η Φρόσω με αφοσίωση δίνει ζωή σε έναν χώρο τέχνης που κάνει τους Αθηναίους να φτάνουν στην Cantina Social πιο νωρίς απ’ ό,τι είχαν συνηθίσει. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
30.4.2025 Γεύση Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του Ζωή Παρασίδη 30.4.2025 Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.4.2025 Γεύση Η πιο νόστιμη καρμπονάρα της Αθήνας φτιάχνεται με noodles και μετσοβίτικο τυρί Ζωή Παρασίδη 12.4.2025 Ξέρουμε ότι αυτός ο τίτλος μπορεί να εξοργίσει έναν Ιταλό, αλλά η καρμπονάρα του Αλέξανδρου Ζαλαβρά στο Jaam Street Dining αξίζει σίγουρα μια δοκιμή – και μας έδωσε και τη συνταγή. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
4.4.2025 Γεύση Από arrancini μέχρι καλαμάκι συκώτι στο χέρι: Αυτό είναι το νέο αθηναϊκό street food Ζωή Παρασίδη 4.4.2025 H Αθήνα έχει πολλά στριτφουντάδικα. Όμως κάποια νέα, εκτός από το ότι ανεβάζουν το επίπεδο, έχουν καταφέρει να γίνουν instant συνήθεια για το προσεγμένο φαγητό τους, αλλά όχι μόνο γι' αυτό. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
23.2.2025 Γεύση Αξώτης: Για καλοψημένο παϊδάκι και θεϊκές πατάτες στο Πολύγωνο Ζωή Παρασίδη 23.2.2025 Μια ταβέρνα που έχτισαν το '56 οι οικοδόμοι του Πολυγώνου και κράτησαν ζωντανή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί ένα comfort zone, με λίγα, κλασικά και καλά πράγματα, για τις μέρες που δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της «φάσης». ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
15.2.2025 Γεύση Meigma: Το νέο μεζεδοπωλείο της Αθήνας δεν θυμίζει κανένα άλλο Ζωή Παρασίδη 15.2.2025 Μετά το Ρίνι που αγαπήθηκε πολύ, η Μαρίνα Χρονά σερβίρει στον Κεραμεικό μικρά πιάτα που της αρέσουν, είτε πρόκειται για φάβα φουρνιστή και ντολμαδάκια κασιώτικα είτε για ravioloni και shepherd’s pie. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
12.2.2025 Γεύση Φάε έναν Βαλεντίνο Ζωή Παρασίδη 12.2.2025 Όπως και στη ζωή, έτσι και στα πιο καλά ζαχαροπλαστεία της Αθήνας κυκλοφορούν καρδιές μικρές και καρδιές μεγάλες· για να τις δωρίσετε ή για να τις κρατήσετε για πάρτη σας. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
7.2.2025 Γεύση «Δώδεκα Πιάτα» στο Κουκάκι: Για χειροποίητο γύρο στην ταβέρνα ενός αστεράτου σεφ Ζωή Παρασίδη 7.2.2025 Ο Παύλος Kυριάκης είχε κατά νου δύο πράγματα: Να φτιάξει ένα μέρος όπου θα μπορούν να τον επισκέπτονται εύκολα οι φίλοι του και να σερβίρει κλασικά πιάτα - λίγα και καλά. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
2.2.2025 Εικαστικά Ephemeral Party: Μια έκθεση εικαστικών σε ένα πάρκινγκ στη Βασιλίσσης Σοφίας Ζωή Παρασίδη 2.2.2025 Οι χώροι στάθμευσης αποτελούν μόνιμο θέμα συζήτησης για τους Αθηναίους. Και τώρα, ένας τέτοιος χώρος θα συζητηθεί έντονα για εντελώς άλλους λόγους από τους γνωστούς και συνηθισμένους. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
31.1.2025 Γεύση Εστέτ: Πώς ένα μικρό καφέ έγινε η πιο χοτ άφιξη της Θεσσαλονίκης Ζωή Παρασίδη 31.1.2025 Με καλές πρώτες ύλες από φίλους, ταλέντο και μια τοστιέρα, μπορούν να γίνουν θαύματα. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
24.1.2025 Γεύση Από ένα fun εστιατόριο μέχρι ένα αναψυκτήριο: 11 νέες αθηναϊκές αφίξεις Ζωή Παρασίδη 24.1.2025 Εστιατόρια που συζητιούνται εντόνως, τα πιο «to see and to be seen» μαγαζιά των ημερών ή απλώς μέρη που φτιάχτηκαν για να γίνουν εύκολα στέκια. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
17.1.2025 Γεύση Valtezziana 2.0: Το δίδυμο του Black Salami έφτιαξε πιτσαρία Ζωή Παρασίδη 17.1.2025 Ο Αντώνης Καζάκος και ο Μπρούνο Πέτσια φτιάχνουν πίτσα με ζυμάρι που λιώνει στο στόμα, έχοντας μεταφράσει τις συνταγές που σερβίρουν οι ελληνο-ιταλικές πιτσαρίες με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
16.1.2025 Γεύση Αν ένα απόσταγμα έχει να αφηγηθεί ενδιαφέρουσες ιστορίες, αυτό είναι το ουίσκι Ζωή Παρασίδη 16.1.2025 Η ξενάγηση σε ένα αποστακτήριο σας ακούγεται κάπως τυπικά τουριστική; Κι όμως, υπάρχει ένα αποστακτήριο στο Δουβλίνο -αυτό του πολυβραβευμένου Teeling- που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα την πόλη που γέννησε το ουίσκι. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ