8.10.2023 Γεύση Πέντε κρασιά με τις ποικιλίες Ασύρτικο και Ξινόμαυρο στο επίκεντρο Δημήτρης Κούμανης 8.10.2023 Νέα σεζόν, νέες οινικές προτάσεις. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
30.7.2023 Γεύση Τα κρασιά των διακοπών Δημήτρης Κούμανης 30.7.2023 Μια λίστα με προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσετε τις μέρες και τις νύχτες των διακοπών. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
30.6.2023 Γεύση Οινογνωσία στα μοναδικά κτήματα της Κεφαλονιάς Δημήτρης Κούμανης 30.6.2023 Ξεφεύγοντας από το στενό πλαίσιο του κρασιού, η Κεφαλονιά είναι τόπος μαγικός, που σταδιακά ξεδιπλώνει τις κρυμμένες ομορφιές του. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.6.2023 Γεύση Έξι κρασιά για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι Δημήτρης Κούμανης 8.6.2023 Η πιο ξένοιαστη εποχή του χρόνου είναι εδώ και την υποδεχόμαστε με οινικές προτάσεις που αξίζουν την προσοχή μας. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.2.2023 Γεύση Έξι ελληνικά ερυθρά κρασιά για τον φετινό χειμώνα Δημήτρης Κούμανης 8.2.2023 Προτάσεις από διαφορετικά οινοπέδια της χώρας ιδανικές για την εποχή. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
15.9.2022 Γεύση Πώς πήγε φέτος ο τρύγος; Αμπελουργοί, οινοποιοί και οινολόγοι απαντούν Δημήτρης Κούμανης 15.9.2022 Ζητήσαμε τις εκτιμήσεις αμπελουργών, οινολόγων και οινοποιών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για τα κρασιά που θα πιούμε από την εσοδεία του 2022, σύμφωνα με τους καλλιεργητικούς παράγοντες και τα καιρικά φαινόμενα που προηγήθηκαν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
10.6.2022 Ταξίδια Η διακριτική γοητεία του βόρειου Piemonte Δημήτρης Κούμανης 10.6.2022 Αν τις τελευταίες δεκαετίες η λίμνη Como προσελκύει αστέρες του Xόλιγουντ, διάττοντες και μη, η Maggiore αποτελεί τόπο παραθερισμού από τα τέλη του 19ου αιώνα για το «παλιό χρήμα» του MiTo (Μιλάνο-Τορίνο). ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
18.5.2022 Γεύση Οινοτουρισμός στη γη του Ερμή και του Πανός Δημήτρης Κούμανης 18.5.2022 Η εκδήλωση «Ανοικτές Πόρτες» αφορά οινικές περιηγήσεις και δοκιμές στα περισσότερα οινοποιεία της χώρας το διήμερο 28 και 29 Μαΐου. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.2.2022 Γεύση Η απόλαυση της παύσης μ’ ένα κρασί Δημήτρης Κούμανης 8.2.2022 Ο Βίβλινος Οίνος εσοδείας 2015 διατίθεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά και πωλείται αποκλειστικά στο M Shop του Μεγάρου Μουσικής. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
3.1.2022 Γεύση Ζωγραφική και οινοποσία: «Ταιριάζοντας» 4 σπουδαίους πίνακες με αντίστοιχα κρασιά Δημήτρης Κούμανης 3.1.2022 Απολαμβάνοντας πίνακες των Μιρό, Μπουζιάνη, Τσαρούχη και Μάρρου-Μαυρατζά παρέα με 4 ξεχωριστά κρασιά. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
23.11.2021 Γεύση Οινοτουρισμός στη δυτική Μακεδονία, τη γη των τεσσάρων λιμνών Δημήτρης Κούμανης 23.11.2021 Στην ευρύτερη περιοχή πρωταγωνιστεί η πολυδύναμη ερυθρή ποικιλία αμπέλου Ξινόμαυρο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
10.10.2021 Γεύση 5 υπέροχα ελληνικά κρασιά περιορισμένης παραγωγής Δημήτρης Κούμανης 10.10.2021 Πέντε ετικέτες που ξαφνιάζουν ευχάριστα και δίνουν μεγάλη ευχαρίστηση στις φθινοπωρινές οινοποσίες. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
8.8.2021 Γεύση Τα μοναδικά κρασιά της Σάμου Δημήτρης Κούμανης 8.8.2021 Η Σάμος παράγει το κορυφαίο Μοσχάτο στη Μεσόγειο. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
1.8.2021 Ελλάδα Ένα νέο σχέδιο οργανώνεται για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού Δημήτρης Κούμανης 1.8.2021 Ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Τουρισμού στη Σαντορίνη. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
7.7.2021 Ταξίδια Νάξος: Εξαιρετικά κρασιά, φημισμένα τυριά και άλλα μοναδικά προϊόντα Δημήτρης Κούμανης 7.7.2021 Ένα γαστρονομικό οδοιπορικό σε όσα καλά έχει να μας δώσει το κυκλαδονήσι. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
1.6.2021 Γεύση Πίνοντας το πολύτιμο κρασί της Ανάφης Δημήτρης Κούμανης 1.6.2021 Στις μικροσκοπικές, άνυδρες πεζούλες της Ανάφης, ένας επίμονος αμπελουργός, ο Στέφανος Μιχάλης του Κτήματος Φλαμουρού, έχει δημιουργήσει ένα μικρό οινολογικό θαύμα, φροντίζοντας παλιά κλήματα ή φυτεύοντας νέα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
14.2.2021 Γεύση 5 καλά ελληνικά κρασιά που κοστίζουν μέχρι 15 ευρώ και οι ιδανικές γεύσεις που τα συνοδεύουν Δημήτρης Κούμανης 14.2.2021 Το κρασί παραμένει παρηγοριά σε συνθήκες εγκλεισμού, με ή χωρίς φαγητό. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
14.12.2020 Γεύση Επιλέγοντας ανάμεσα σε «συμβατικά» και «φυσικά» κρασιά Δημήτρης Κούμανης 14.12.2020 Γιατί τα κρασιά που έχουν οινοποιηθεί με ελάχιστες παρεμβάσεις, χαμηλές θειώσεις και ελάχιστα έως καθόλου φιλτραρίσματα κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις του κοινού. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
22.11.2020 Γεύση Εισαγωγή στον θαυμαστό κόσμο του κρασιού Δημήτρης Κούμανης 22.11.2020 Όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα από το να πίνει απλώς χαλαρά με την παρέα του, πρέπει να έχει στο μυαλό του τέσσερις παράγοντες: συνεχείς δοκιμές, μπόλικο διάβασμα, ταξίδια σε οινοπέδια και γνωριμία με τους ανθρώπους που το παράγουν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ
28.9.2020 Γεύση 5 εξαιρετικά κρασιά από αιγαιοπελαγίτικα νησιά Δημήτρης Κούμανης 28.9.2020 Κρασιά προερχόμενα από τα ελληνικά νησιά πάντα ιντριγκάρουν. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΑΝΗΣ