Τα 80's είναι στη μόδα

Facebook Twitter
0

Ένας από τους λόγους που αγαπώ τα 80's, είναι τα τρέντς που έφεραν στον κόσμο της μόδας. Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως γνωρίζω καλά την εποχή, μιας και γεννήθηκα το 1989, πέρα από τα heavy metal συγκροτήματα που έγιναν γνωστά, το Like a Virgin της Madonna, το Moonwalk του Michael Jakson, τα περίεργα μαλλία που είχαν οι θείες μου, το Pac-man, το Super Mario και φυσικά τη θρυλική Δυναστεία. Όλα αυτά μπορεί σήμερα να μοιάζουν απίστευτα κιτς και παλιακά, τουλάχιστον για κάποιον που δεν έζησε στα 80's, ωστόσο αν δεν υπήρχε η δεκαετία του '80 το στυλ θα ήταν πολύ φτωχότερο και το vintage ντύσιμο δεν θα είχε (εν μέρει) λόγο ύπαρξης.

Τα πέντε looks-αξεσουάρ-ρούχα που αγαπώ, έγιναν διάσημα στα '80s, έκαναν τα '80s διάσημα και έγραψαν τη δική τους ιστορία στη μόδα:

1) Doc Martens

2) Βάτες

3) Ξεβαμμένο τζιν και τζιν γενικότερα

4) Wrap dress

5) Aviator glasses

Αρχείο
0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ