ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ Facebook Twitter
0

Με στόχο  την αποκατάσταση και φροντίδα τωνδασών της χώρας μας που καταστράφηκαν από τις πυρκαγιές των τελευταίωνετών, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΣΚΑΪ και Μελωδία, σε συνεργασία με το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, διοργανώνουν μεγάλη  συναυλία με τίτλο: "Μαζί τραγουδάμε για το πράσινο, τραγουδάμε για τη ζωή".

Σκοπός της συναυλίας -που θα πραγματοποιηθεί στις  22 Σεπτεμβρίου τοβράδυ  στο Καλλιμάρμαρο- είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυσητου “Ταμείου Δασών”. Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν στο λογαριασμό του Μουσείου ΓουλανδρήΦυσικής Ιστορίας και εν συνεχεία θα δοθούν στο Υπουργείο Ανάπτυξης  γιατην αποκατάσταση και φροντίδα των δασών. Παράλληλα, την ίδια ημέρα, το ραδιόφωνο του  ΣΚΑΪ διοργανώνει ραδιομαραθώνιο για τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του σκοπούαυτού.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουνοι: Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Ανδρέου, ΣταμάτηςΚραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μητροπάνος, ΜανόληςΜητσιάς, Θάνος Μικρούτσικος, Γιώργος Νταλάρας, ΒασίληςΠαπακωνσταντίνου, Νίκος Πορτοκάλογλου, Διονύσης Σαββόπουλος, ΜπάμπηςΣτόκας, Διονύσης Τσακνής, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μαρία Φαραντούρη.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ