Μία μεσημεριανή εκπομπή από το 1 έως το 10

Μία μεσημεριανή εκπομπή από το 1 έως το 10 Facebook Twitter
0

1.  Παρουσίαση: Δεν έχει καμία σημασία το πρόσωπο, αρκεί να πετυχαίνει τη σωστή στάση όταν κάθεται στο σκαμπό, να έχει μακριά μαλλιά για να κρύβεται το ακουστικό και να κόβει με τρόπο αυτόν που μιλάει για να δώσει break. Η δημοσιογραφική εμπειρία αποκτάται (και ο Χατζηνικολάου δεν ήταν δημοσιογράφος, μετά έγινε).

2.  Πάνελ: Ένας γκέι να τρέχει σε μπουζούκια, πάρτι και αεροδρόμια, μια ξανθιά να παριστάνει τη δημοσιογράφο, ένας μεσόκοπος διοπτροφόρος (ταρταρούγα) άλλοθι εγκυρότητας, ένα ξεχασμένο δευτεροσελέμπριτι σε κρίση καριέρας. Πέντε άτομα το πολύ - τους υπόλοιπους τους βγάζεις σε link.Αν έχεις παραπάνω, θα τσακώνονται πάνω από το όριο ανοχής και θα τρώνε χρόνο από τα PR της παρουσιάστριας με τους καλεσμένους.

3.  Σκηνικό: Συνήθως ροζ ή γαλάζιο, αλλά το βλέπεις συνολικά 1' την ημέρα, μετά τα διαλείμματα για διαφημίσεις, γιατί ο σκηνοθέτης κάνει διδακτορικό στα κοντινά κάτω από το λαιμό και στις τηλεοράσεις που δίνεις δώρο με sms.

4.  Θεματολογία 1: Πηγαίνεις το πρωί στο γραφείο, παραγγέλνεις καφέ, ανοίγεις το pc, μπαίνεις στο troktiko, διαβάζεις τα πέντε πρώτα ποστ, τα συζητάς με το πάνελ, 45' εκπομπής έτοιμα.

5.  Θεματολογία 2: Πηγαίνεις στο γραφείο, μαθαίνεις τι έπαιξαν οι υπόλοιποι την προηγούμενη ημέρα, παραγγέλνεις την αναπαραγωγή του ίδιου θέματος με άλλα λόγια, το πάνελ επικαλείται ρεπορτάζ, παραγγέλνεις καφέ.

6.  Θεματολογία 3: Κάνεις μια εκτενή λίστα με ονόματα τηλεπαρουσιαστών και δημοσιογράφων, τηλεφωνείς σε έναν και τον ρωτάς την γνώμη του για τους υπόλοιπους στη λίστα. Επαναλαμβάνεις μέχρι να τελειώσει η λίστα.

7.  Θεματολογία 4: Το άλλοθι βάζει τα γυαλιά πρεσβυωπίας και θυμάται. Συγκινείται και συγκρίνει.

8.  Κίνδυνος 2: Κατά τη διάρκεια των βίντεο, τα μέλη του πάνελ εμφανίζονται στο μισό παράθυρο να αντιδρούν real time σε όσα βλέπουν. Διαρκής επαγρύπνηση. Μην ξύνεις μύτη.

9.  Τίτλοι: Περιληπτική παρουσίαση του θέματος με ελαφρά ανορθογραφία. Στις ζωντανές συνεντεύξεις είναι σαν να υποτιτλίζεις με χρονοκαθυστέρηση και κατάχρηση των σημείων στίξης για όσους έχουν πάει τουαλέτα.

10.  Αποκλειστικό: Σε συνέντευξη ρωτάς κάτι που δεν έχει ρωτήσει άλλος (π.χ. ποιο το αγαπημένο σου χρώμα). Βάζεις αράχνη.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ