Simos Camping: Ονειρεμένες διακοπές στην Ελαφόνησο

Simos Camping: Ονειρεμένες διακοπές στην Ελαφόνησο Facebook Twitter
Αν έχεις πάει στην Ελαφόνησο, τότε ξέρεις ήδη για τα γαλαζοπράσινα, παραδεισένια νερά της και το γραφικό χωριουδάκι με τα μπαράκια και τις ταβέρνες με ολόφρεσκο ψάρι που σε περιμένουν.
1

Με το καλοκαίρι να είναι ήδη εδώ και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν επικίνδυνα, σιγά-σιγά αρχίζουν και τα πρώτα σχέδια για τις πολυπόθητες διακοπές. «Πού να πάω φέτος» είναι η ερώτηση που τριγυρίζει στο μυαλό. Και η απάντηση είναι «Ελαφόνησος».

Αν έχεις πάει, τότε ξέρεις ήδη για τα γαλαζοπράσινα, παραδεισένια νερά της και το γραφικό χωριουδάκι με τα μπαράκια και τις ταβέρνες με ολόφρεσκο ψάρι που σε περιμένουν. Αν δεν έχεις πάει, τότε πρέπει να σπεύσεις οπωσδήποτε. Και πού θα μείνεις; Στο Simos Camping φυσικά.

Αν έχεις πάει, τότε ξέρεις ήδη για τα γαλαζοπράσινα, παραδεισένια νερά της και το γραφικό χωριουδάκι με τα μπαράκια και τις ταβέρνες με ολόφρεσκο ψάρι που σε περιμένουν. Αν δεν έχεις πάει, τότε πρέπει να σπεύσεις οπωσδήποτε.

Όσοι το έχουν επισκεφτεί επιστρέφουν κάθε χρόνο σε αυτό γιατί συνδυάζει τα πάντα: φυσική ομορφιά, άνεση, ηρεμία και διασκέδαση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για τις διακοπές του;

Τοποθετημένο μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι της Πούντας και μόλις 18 βήματα από την υπέροχη παραλία, με την ψιλή λευκή άμμο να απλώνεται όσο πάει το μάτι και τα κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά της να σε καλούν να βουτήξεις, είναι το ιδανικό σημείο για να περάσεις πραγματικά αξέχαστες διακοπές.


Μόλις φτάσεις εκεί θα τρέξουν να σε υποδεχτούν τα πάντα χαρούμενα και πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν παιδιά του Camping. Θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο σημείο για να στήσεις τη σκηνή σου, θα σε ξεναγήσουν στον χώρο και αν δυσκολευτείς με το στήσιμο της σκηνής, θα το αναλάβουν εκείνοι και θα σ' την έχουν έτοιμη σε χρόνο dt.

Simos Camping: Ονειρεμένες διακοπές στην Ελαφόνησο Facebook Twitter
Είναι το ιδανικό σημείο για να περάσεις πραγματικά αξέχαστες διακοπές.

Στο Camping θα βρεις ένα self service καφέ-εστιατόριο όπου θα απολαύσεις τον καφέ σου, το πρωινό σου και τα γεύματά σου, και ένα μπαρ που από τις 22:00 και μετά θα σε «μεθύσει» με απίθανα κοκτέιλ και θα σε δροσίσει με απολαυστικές γρανίτες. Κι αν θες να γυρίσεις το νησί, δεν έχεις παρά να νοικιάσεις ένα από τα ποδήλατα που προσφέρονται στο Simos Camping.


Αν, λοιπόν, φέτος ψάχνεις για έναν καλοκαιρινό προορισμό που θα συνδυάζει το παραδεισένιο τοπίο με την άνεση και την καλοπέραση, τότε πρέπει να επισκεφτείς το Simos Camping και είναι σίγουρο πως θα επιστρέφεις κάθε καλοκαίρι.

Simos Camping: Ονειρεμένες διακοπές στην Ελαφόνησο Facebook Twitter
Συνδυάζει τα πάντα: φυσική ομορφιά, άνεση, ηρεμία και διασκέδαση.
Simos Camping: Ονειρεμένες διακοπές στην Ελαφόνησο Facebook Twitter
Η υπέροχη παραλία, με την ψιλή λευκή άμμο απλώνεται όσο πάει το μάτι

Info:

Παραλία Σίμος, Ελαφόνησος, Πελοπόννησος

27340 22672, 27340 22057, 6940 994994

Facebook, Instagram, simoscamping.gr

Ταξίδια
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Ταξίδια / Η καθημερινή ρουτίνα ενός πλοίου της γραμμής τον χειμώνα

Πήραμε το πλοίο της γραμμής για να κάνουμε το δρομολόγιο που κάνουν οι ναυτικοί μετ’ επιστροφής, χωρίς να κατέβουμε σε κάποιο λιμάνι. Η διαδρομή μας ήταν Πειραιάς – Κύθνος – Σέριφος – Σίφνος – Κίμωλος – Μήλος και πίσω, ενώ άλλες μέρες προστίθενται κάποιοι ακόμα προορισμοί, με τερματικό λιμάνι εκείνο της Σαντορίνης. Στις περίπου 17 ώρες προσπαθήσαμε να δούμε και να καταγράψουμε τη ζωή τον χειμώνα μέσα σε ένα από τα πολλά πλοία που ταξιδεύουν αδιάκοπα στις ελληνικές θάλασσες.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ
Adrère Amellal: Μια μέρα στο ξενοδοχείο που φωτίζεται με κεριά στην όαση της Σίβα

Ταξίδια / Adrère Amellal: Μια μέρα στο ξενοδοχείο που φωτίζεται με κεριά στην όαση της Σίβα

Σε έναν αλλόκοτο υπερμεγέθη όγκο που ορθώνεται στην έρημο θυμίζοντας σεληνιακό τοπίο λειτουργεί ένα οικολογικό και απόλυτα μίνιμαλ αισθητικής ξενοδοχείο χωρίς ίντερνετ, ούτε τηλέφωνο, ούτε καν ερ-κοντίσιον.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Ο τόπος μου, ο Κάμπος της Χίου

Γειτονιές της Ελλάδας / H ζωή μου στον Κάμπο της Χίου, εκεί που οι λαλάδες κοκκινίζουν τη γη

Η Μάρω Χατζελένη περιγράφει την καθημερινότητά της στον τόπο που μεγάλωσε και επέστρεψε, σε ένα μέρος όπου αρχοντικά, περιβόλια και στέρνες με πηγάδια συνυπάρχουν μαγικά.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, η Καλοσκοπή

Γειτονιές της Ελλάδας / Mπορεί να ξαναζωντανέψει ένα χωριό είκοσι ατόμων στο βουνό της Γκιώνας;

Μια ομάδα κατοίκων φιλοδοξεί να αναζωογονήσει ένα ορεινό χωριό με άπλετο πράσινο, με άφθονα τρεχούμενα νερά και πηγές, την Καλοσκοπή Φωκίδας που βρίσκεται μόλις δυόμιση ώρες μακριά από την Αθήνα. Και δείχνει να τα καταφέρνει!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, οι Λειψοί

Γειτονιές της Ελλάδας / Η ζωή μου στους ακριτικούς Λειψούς, εκεί που σταματά ο χρόνος

Ο Κωνσταντίνος Μπουράκης μας μιλά για τη ζωή στο νησί που κερδίζει την υπογεννητικότητα και αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς οικολογικούς προορισμούς της Ελλάδας.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Ο τόπος μου, η Βίνιανη

Γειτονιές της Ελλάδας / Βίνιανη: Πώς ένας καθηγητής προσπαθεί να ξαναδώσει ζωή σ' ένα χωριό στα Άγραφα

Μια συζήτηση με τον Νίκο Μπελαβίλα, καθηγητή Πολεοδομίας και Ιστορίας της Πόλης στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό για το ιστορικό χωριό Βίνιανη των Αγράφων.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Αναζητώντας τα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου

Radio Lifo / Το οδοιπορικό μου στα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου

Ο Χρήστος Τζούτης, εκδότης του ταξιδιωτικού περιοδικού «Lamda 3», περιγράφει στη Μερόπη Κοκκίνη το οδοιπορικό που έκανε στα ορεινά καταφύγια της Ηπείρου και δίνει χρήσιμες συμβουλές σε όσους θελήσουν να τα επισκεφθούν.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ