Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/1/21)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7-13/1/21) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες μετακινούνται αρκετοί πλανήτες φέρνοντας σημαντικές εξελίξεις. Στις 7/1 ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και επειδή μέχρι τις 4/3 θα σας απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σας θέματα, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με άτομα που σας οφείλουν ή τους οφείλετε χρήματα. Στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και βρίσκεται στην ιδανική θέση καθώς ευνοεί την επικοινωνία και τις συμμαχίες, ενώ την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δηλαδή στον τομέα της φήμης και της καριέρας. Μέχρι την 1/2 θα έχετε την ευκαιρία να αναζητήσετε νέες επαγγελματικές διεξόδους ή μπορεί να επιβραβευτείτε για τις προσπάθειές σας. Στις 13/1 η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί εξαιρετική στιγμή για να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε, με την απαραίτητη, πάντα, προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι πλανητικές μετακινήσεις μέσα στις επόμενες μέρες και τα γεγονότα θα εναλλάσσονται συνεχώς. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας στις 7/1 θα έχετε τον απαραίτητο δυναμισμό για να κυνηγήσετε ευκαιρίες, ταυτόχρονα όμως θα είστε κι ανυπόμονοι, με αποτέλεσμα να είστε επιρρεπείς σε λάθη και μικροτραυματισμούς. Μέχρι τις 4/3 η ερωτική σας ζωή θα είναι άστατη. Στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και μέχρι τις 14/3 που θα διανύει τον τομέα της καριέρας, θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε ορισμένες φιλοδοξίες σας και να αυξήσετε τη φήμη σας, αν χρησιμοποιήσετε έξυπνα τις δυνατότητες της τεχνολογίας. Στις 8/1, επίσης, εισέρχεται ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και καλές επιδόσεις σε σπουδές και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση. Ιδανική στιγμή για έναρξη μαθημάτων στις 13/1 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 7/1 ξεκινά μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα είναι πεσμένη η ενέργειά σας, ενώ θα προτιμήσετε να δουλέψετε παρασκηνιακά, αποφεύγοντας το μοίρασμα ιδεών με τρίτους. Για το επόμενο δίμηνο η αναποφασιστικότητά σας θα στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση στόχων και καλό θα είναι να αποφύγετε νέα ξεκινήματα. Στις 8/1 ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και δίνει έμφαση σε επαφές με το εξωτερικό, σε εμπορικές συναλλαγές και διαδικαστικά θέματα, ενώ, την ίδια μέρα, εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιώντας τον τομέα των χρημάτων και του έρωτα. Μέχρι την 1/2 θα έχετε την ευχέρεια να επιλύσετε τα οικονομικά σας θέματα και θα απολαύσετε τη συντροφιά ενός νέου προσώπου που μπαίνει στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 αποτελεί κομβική στιγμή για να ξεκινήσει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θα έχει διάρκεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα στο προσεχές διάστημα θα διαδραματιστούν γεγονότα που θα αλλάξουν την οπτική σας κι ενδεχομένως τις προτεραιότητές σας. Στις 7/1 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 4/3 που θα διανύει τον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων, θα είναι ένα διάστημα πολλών επαφών οι οποίες, αν αξιοποιηθούν σωστά, θα φέρουν αίσιες εξελίξεις στα σχέδιά σας. Η συμμετοχή σας σε ομάδες και συλλόγους θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο. Στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και επικοινωνιακά θα είστε άψογοι σε οικονομικές διαπραγματεύσεις, ενώ θα είναι και πολύ καλή εποχή για φλερτ και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ενώ στις 13/1 πραγματοποιείται κι η Νέα Σελήνη, επίσης στον Αιγόκερω, οπότε όλη σας η ενέργεια θα διοχετευτεί σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα καθώς στις 7/1 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο δίνοντας δυναμική στον τομέα της καριέρας, οπότε μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με περισσή αποφασιστικότητα. Ιδανική εποχή για να αυξήσετε τη φήμη σας και να προωθήσετε τις δεξιότητες και τα ταλέντα σας στις κατάλληλες κατευθύνσεις. Στις 8/1 με την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο ξεκινάει μια φάση που θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις κι ενδεχομένως να επιλυθούν κάποια προβλήματα που απομυζούν την ενέργειά σας. Στις 8/1, επίσης, εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη, ενώ δίνει κι ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση. Ορισμένοι από εσάς μπορεί να δημιουργήσετε ερωτική σχέση με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Η Νέα Σελήνη, επίσης στον Υδροχόο στις 13/1, αποτελεί πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε σε μια νέα θέση εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 7/1 ξεκινάει ένα διάστημα που θα είστε πολύ δυναμικοί και γεμάτοι ενεργητικότητα, οπότε θα επικεντρωθείτε σε θέματα που αφορούν τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας με υπομονή και αποφασιστικότητα. Διαδικαστικές υποθέσεις κι εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό θα χρειαστούν προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσετε καταστάσεις. Στις 8/1 ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι οξυμένες, που σημαίνει πως θα είναι ευνοϊκή εποχή για να δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας και γενικά να ασχοληθείτε με την προώθηση των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Με την είσοδο της Αφροδίτης στις 8/1 στον Αιγόκερω και με τη Νέα Σελήνη στις 13/1 επίσης στον Αιγόκερω, θα έχετε όλες τις προοπτικές για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Οι ελεύθεροι μη χάσετε την ευκαιρία για φλερτ.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εποχή αλλάζουν θέσεις αρκετοί πλανήτες και μετατίθεται το βάρος της προσοχής σας σε διάφορους τομείς. Στις 7/1 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και μέχρι τις 4/3 που θα διανύει τον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής, θα κάνετε πολλές συζητήσεις και συνεννοήσεις σχετικά με τη διευθέτηση οφειλών, ενώ μπορεί να βρείτε και μια νέα πηγή εσόδων. Όσον αφορά τα ερωτικά σας, ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις εξαιτίας της κτητικότητάς σας. Στις 8/1 περνάει ο Ερμής στον Υδροχόο και θα είναι μια δημιουργική εποχή καθώς οι ιδέες σας θα είναι πολλές και θα έχετε περισσότερη διάθεση για φλερτ και για επικοινωνία με τα παιδιά. Την ίδια μέρα εισέρχεται ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στον Αιγόκερω και φωτίζει τον τομέα του σπιτιού. Η Νέα Σελήνη στις 13/8, επίσης στον Αιγόκερω, δίνει ευκαιρίες για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που θα αφορά την οικογένεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύετε μια φάση όπου η ανάγκη σας για σταθερότητα και εξασφάλιση ανέσεων στην οικογένεια σάς ωθεί στην αναζήτηση νέων κατευθύνσεων κι από τις 7/1 που εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο, θα κάνετε πολλές διαπραγματεύσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Ωστόσο, δεν πρέπει να βιαστείτε καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσετε έξω στην αξιολόγηση ανθρώπων και καταστάσεων. Επειδή θα έχετε μια εσωτερική ένταση, προσπαθήστε να τη διοχετεύσετε σε δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, όπως αθλητισμό, χόμπι κ.λπ. Στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με συνεργάτες και οικείους, ενώ την ίδια μέρα εισέρχεται και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Οι συζητήσεις θα είναι πιο ευχάριστες και θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Η Νέα Σελήνη στις 13/1, επίσης στον Αιγόκερω, θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα στην εκπαίδευση και σε ό,τι αφορά τη διεύρυνση των γνώσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αλλάζει σημαντικά το πλανητικό σκηνικό μέσα στις επόμενες μέρες και θα είστε σε συνεχή εγρήγορση. Στις 7/1 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και θα διανύει τον τομέα της εργασίας μέχρι τις 4/3. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα είναι αυξημένη και μπορείτε να πετύχετε πολλά, αρκεί να αποφύγετε τη βιασύνη. Επειδή θα έχετε αρκετό στρες λόγω υποχρεώσεων, προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε. Στις 8/1 περνάει ο Ερμής στον Υδροχόο και δίνει έμφαση στην επικοινωνία. Μέχρι τις 14/3 θα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για το εμπόριο, την εκπαίδευση και την προώθηση προϊόντων ή δεξιοτήτων. Στις 8/1, επίσης, εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα φωτίζει ο πλανήτης των χρημάτων και της αγάπης τον τομέα των οικονομικών σας μέχρι την 1/2. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσετε άμυνες και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 φέρνει ευκαιρίες για οικονομική τόνωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς είναι ένα διάστημα αλλαγών καθώς άλλος πλανήτης αφήνει το ζώδιό σας και άλλος εισέρχεται, οπότε θα έχετε και κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Στις 7/1 εισέρχεται ο Άρης στον Ταύρο και εντείνει την ανάγκη σας για απολαύσεις και πολυτέλειες, ενώ σας κάνει και πολύ διαχυτικούς στο φλερτ. Η ενέργειά σας θα είναι στα ύψη και θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις των παιδιών σχετικά εύκολα. Στις 8/1 αφήνει ο Ερμής το ζώδιό σας και περνά στον Υδροχόο. Μέχρι τις 14/3 θα είναι πολλές οι συζητήσεις και οι οικονομικές διαπραγματεύσεις και θα βγείτε κερδισμένοι. Στις 8/1 εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές ρούχων και καλλυντικών θα πρέπει να γίνουν με σύνεση. Στις 13/1 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας αποτελεί την προσωπική σας πρωτοχρονιά και είναι ιδανική στιγμή για ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς ξεκινάει μια εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας η επικοινωνιακή σας διάθεση θα είναι αυξημένη και θα επιλύσετε ορισμένα θέματα που σας απασχολούν. Με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο στις 7/1 θα επικεντρωθείτε στις ανάγκες της οικογένειας και θα είναι μια καλή εποχή για εσάς, που θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας. Μαζέψτε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια, που είναι αρκετά βαρετή διαδικασία, και πετάξτε ή χαρίστε οτιδήποτε σας είναι περιττό. Στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και θα έχετε τα απαραίτητα εφόδια για να διαπραγματευτείτε, να προωθήσετε τη δουλειά σας και να πείσετε σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Την ίδια μέρα εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ενώ στις 13/1 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη επίσης στον Αιγόκερω. Εξαιρετική εποχή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και με την τόνωση του ψυχισμού σας.

ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από έξι μήνες που κυβερνούσε ο Άρης τον τομέα των οικονομικών σας, στις 7/1 εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει στον τομέα της επικοινωνίας μέχρι τις 4/3. Ιδανική εποχή για να μοιραστείτε ιδέες, να αποκτήσετε νέες γνώσεις, να ασχοληθείτε με εμπορικές υποθέσεις. Ο υγιής ανταγωνισμός θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακές ενέργειες καθώς στις 8/1 εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο και κάποιοι κρυφοί εχθροί θα αναμένουν την πτώση σας. Προσέξτε τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες. Στις 8/1 εισέρχεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και μέχρι την 1/2 θα έχετε αρκετές επαφές με φίλους είτε μέσω Ίντερνετ είτε μέσω τηλεφώνου, ενώ θα σας δοθεί κι η ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις με οικείους. Η Νέα Σελήνη στις 13/1 στον Αιγόκερω ευνοεί την ένταξή σας σε μια ομάδα, την εφαρμογή μιας καινούριας ιδέας ή την έναρξη μίας φιλίας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM