Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/11-02/12/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (26/11-02/12/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σάς αποχαιρετά με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11, και έπειτα από πολλούς μήνες που μπορεί να μην ήταν ξεκάθαρες οι σκέψεις σας, πλέον μπορείτε να σκεφτείτε διεξοδικά πώς θα κινηθείτε στο εξής. Αν είχατε υπερεκτιμήσει ανθρώπους και καταστάσεις, ενδεχομένως να πέσετε από τα σύννεφα, αλλά θα ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Έκλειψη Σελήνης στους Διδύμους επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, υποδεικνύοντας μια δυσκολία σε θέματα σπουδών και νομικές υποθέσεις. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και δείτε με ποιους τρόπους θα ανταποκριθείτε στις επιταγές της εποχής. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη την 1η/12 και η διάθεσή σας για ταξίδια και περιπέτειες θα είναι αυξημένη, ωστόσο θα πρέπει να κάνετε υπομονή, αφού, λόγω επιδημίας, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 κι έπειτα από ένα διάστημα πέντε μηνών που μπορεί να είχατε πολλές, αλλά συγκεχυμένες ιδέες στο μυαλό σας, πλέον είστε κατασταλαγμένοι και μπορείτε να εστιάσετε σε κάτι συγκεκριμένο. Μια νέα απασχόληση θα συμβάλει στην ενίσχυση του εισοδήματός σας, βελτιώνοντας και την ψυχολογία σας, φέρνοντας μια δημιουργική φάση για εσάς. Στις 30/11 πραγματοποιείται η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους, που σας δίνει ώθηση ώστε να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται η αντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού, που φέρνει αναπάντεχες αλλαγές σε ό,τι αφορά κοινούς πόρους, ενώ θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα γίνουν πολλές επαφές για επίλυση οικονομικών ζητημάτων και μπορεί να προκύψει μια παράλληλη πηγή εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Νοέμβριος κλείνει με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 και, καθώς ενεργοποιείται ο τομέας της καριέρας και της φήμης, κάποια προβλήματα επικοινωνιακού χαρακτήρα αρχίζουν να επιλύονται. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο πεντάμηνο με πολλές απογοητεύσεις, μαθαίνοντας όμως από τα λάθη του παρελθόντος, μπορείτε να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει μια αναταραχή στον τομέα των σχέσεων, καθώς συμμετέχει και η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό, που δημιουργεί ασάφεια στα επαγγελματικά, και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε αλλαγές. Με ψυχραιμία θα αποφύγετε την κρίση στις σχέσεις σας. Ο Δεκέμβριος, με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη την 1η/12, σας βρίσκει ανυπόμονους ως προς την εφαρμογή ενός σχεδίου και πρέπει να είστε προσεχτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος σας αποχαιρετά με την επιστροφή του Ποσειδώνα στις 28/11 σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από πέντε μήνες που δοκιμάστηκαν οι αντοχές σας σε θέματα σπουδών και συνεργασίες με το εξωτερικό, είστε πλέον πιο σίγουροι για τις δυνατότητές σας και μπορείτε να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους αφορά την υγεία και την εργασία και σας υπενθυμίζει πως πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Τραφείτε σωστά και γυμναστείτε, έστω και μες στο σπίτι. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Ουρανό προκύπτουν διαφορές με φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας ενός ατόμου που θα είναι το μήλον της έριδος. Μη χαλάτε τις φιλίες σας για κάτι που θα είναι παροδικό. Με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη ξεκινά ο Δεκέμβριος, ένα διάστημα πολλών επαγγελματικών επαφών.

ΛΕΩΝ

Για τους Λέοντες είναι μια εποχή με πολλά γεγονότα, τα περισσότερα οικονομικού ενδιαφέροντος, που σημαίνει πως το άγχος θα είναι αναπόφευκτο, ωστόσο θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας. Στις 28/11 γυρίζει ο Ποσειδώνας σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από πέντε μήνες καθυστερήσεων μπορεί να λάβετε ένα βοήθημα που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο. Παράλληλα, θα μπορέσετε να αποκωδικοποιήσετε τις προθέσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, έτσι θα προχωρήσει η σχέση σας. Η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 φέρνει στο προσκήνιο μια παλιά ιδέα που μπορείτε να τελειοποιήσετε και δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή. Οι γονείς ενδεχομένως να νιώσετε πιεσμένοι και θα πρέπει να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα είναι ιδανική εποχή για δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 κάποια προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αρχίζουν να υποχωρούν, καθώς έχετε περισσότερη διάθεση να ακούσετε τους άλλους, δίχως να προτρέχετε βγάζοντας εσφαλμένα συμπεράσματα. Επειδή θα έχετε μια τάση να προσελκύετε άτομα που έχουν ελλείψεις και ανάγκες, προσέξτε ώστε να μην εξαντλήσετε τις δυνάμεις σας. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους δίνει έμφαση στην καριέρα και στη δική σας περίπτωση αφορά τον χρόνο που μοιράζετε μεταξύ της οικογενειακής και της επαγγελματικής σας ζωής. Ασχοληθείτε με το σπίτι, στολίστε και δημιουργήστε μια εορταστική ατμόσφαιρα που θα δώσει χαρά σε όλους. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη και μέχρι τις 21/12 θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση των σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι που σας προκαλούσε άγχος λόγω ασάφειας στον επαγγελματικό τομέα θα μπει σε μια ροή. Στις 28/11 γυρίζει ο Ποσειδώνας σε ορθόδρομη πορεία και έπειτα από ένα πεντάμηνο προκλήσεων, λόγω ασυνεννοησίας, θα διευκολυνθεί η καθημερινότητά σας. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός διαδικαστικού ζητήματος. Η συμμετοχή της Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει στο προσκήνιο θέματα Δημοσίου που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και ίσως χρειαστεί να ζητήσετε τη στήριξη ενός οικείου προσώπου. Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει με αυξημένη επικοινωνιακή διάθεση, καθώς εισέρχεται ο Ερμής στον Τοξότη την 1η/12 και θα είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με εμπορικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αδημονείτε να τελειώσει ο Νοέμβριος, καθώς τα οικονομικά σας χρήζουν βελτίωσης, είναι αυξημένη και η ανάγκη σας για πολυτέλειες και απόκτηση αγαθών, οπότε έχετε έναν λόγο παραπάνω που είστε ανυπόμονοι. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και θα έχετε ένα πολύ δημιουργικό διάστημα. Οι ελεύθεροι θα πάρετε τα πάνω σας και θα είστε πιο πρόθυμοι για νέες γνωριμίες, όμως θα πρέπει να αποφύγετε την εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και μπορεί να έρθει στο προσκήνιο μια οφειλή που δεν είχατε υπολογίσει, οπότε θα πρέπει να κάνετε τις αγορές σας με σύνεση. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη και θα είναι ένα διάστημα οικονομικών διαπραγματεύσεων που θα χρήζουν προσοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 ξεκινά μια φάση κατά την οποία έχετε περισσότερη υπομονή και δείχνετε κατανόηση στις ανάγκες αγαπημένων σας προσώπων, γι' αυτό θα θυσιάσετε αρκετό από τον χρόνο σας προκειμένου να ανταποκριθείτε στα καθήκοντά σας. Ωστόσο, παύουν να δημιουργούνται παρεξηγήσεις για ψύλλου πήδημα. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους δίνει έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα νιώσετε πιεσμένοι αν υπερισχύσει η ανάγκη σας να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό φέρνει αύξηση ευθυνών και πρέπει να βρείτε τρόπους εκτόνωσης. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας ξεκινά ο Δεκέμβριος και μέχρι τις 21/12 θα ευνοηθεί η αυτοπροβολή σας και η βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έπειτα από ένα διάστημα 5 μηνών, που ήρθατε συχνά αντιμέτωποι με προκλήσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, από τις 28/11, που επιστρέφει ο Ποσειδώνας σε ορθόδρομη πορεία, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλύσετε παρεξηγήσεις και περισσότερη όρεξη για να ασχοληθείτε με τις σπουδές. Η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 30/11 αφορά την εργασία και την υγεία και κρούει το καμπανάκι σε όσους έχετε ξεπεράσει τα όρια των αντοχών σας. Η ψυχολογία σας χρήζει βελτίωσης, καθώς, λόγω της επιδημίας και του εγκλεισμού, σας λείπει η ψυχαγωγία, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να περάσετε όμορφα με το ταίρι και τα παιδιά, αρκεί να αφήσετε την έμπνευση να σας καθοδηγήσει. Κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σας θα εντείνουν την ανάγκη σας για επαφές με φιλικά σας πρόσωπα. Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη και θα πρέπει να προσέξετε για τυχόν παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα οικονομικά σας θα ασχοληθείτε το προσεχές διάστημα, καθώς στις 28/11 γυρίζει ο Ποσειδώνας σε ορθόδρομη πορεία και η ασάφεια που επικρατούσε τους τελευταίους 5 μήνες θα αποτελέσει παρελθόν. Ωστόσο, επειδή θα έχετε μια τάση να βλέπετε πολύ αισιόδοξα τις καταστάσεις, μπορεί να προβείτε σε σπατάλες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους βγάζει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για απολαύσεις και βελτίωση της ερωτικής σας ζωής, κάτι που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις. Η Αφροδίτη, σε αντίθεση με τον Ουρανό, φέρνει κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα και αναγκαστικά ο προσωπικός σας χρόνος θα είναι μειωμένος. Προσπαθήστε να γυμνάζεστε για να εκτονώνεστε ή βρείτε χόμπι που θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση. Με την είσοδο του Ερμή την 1/12 ο Δεκέμβριος ξεκινά με πολλές ιδέες και επαφές με φίλους.


ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από ένα πεντάμηνο που αμφιταλαντευόσασταν σχετικά με την εικόνα και τις αποφάσεις σας, με την επιστροφή του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία στις 28/11 ξεκαθαρίζουν τα σχέδιά σας που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ακόμα και οι αλλαγές που θα κάνετε στην εμφάνισή σας θα σας δώσουν περισσότερη ικανοποίηση απ' ό,τι στο παρελθόν. Στις 30/11 η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους πραγματοποιείται στον άξονα οικογένεια - καριέρα και θα βρεθείτε σε δίλημμα αν πρέπει να πάρετε μια σημαντική απόφαση. Με τη συμμετοχή της Αφροδίτης σε αντίθεση με τον Ουρανό ενδεχομένως θα ανατραπούν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα ταξίδι. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας. Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει πιο αισιόδοξους, καθώς ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στον Τοξότη, δίνοντας έμφαση στην καριέρα και τη φήμη σας. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM