Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/9/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (24-30/9/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι λίγο ζόρικη όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων του Άρη με τον Ερμή και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί. Η ανταγωνιστική σας διάθεση μπορεί να σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες που δεν θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σας και θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά. Στις 27/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι τις 28/10, που θα κυβερνά τον τομέα της σεξουαλικότητας και των χρημάτων, θα είναι πιο εύκολη η αποπληρωμή οφειλών, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12 θα πρέπει να εστιάσετε στην προώθηση των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων. Στην παρούσα φάση είναι σημαντική η εξισορρόπηση της επαγγελματικής με την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Σεπτέμβριος σάς αποχαιρετά και είστε σε έντονο προβληματισμό σχετικά με τα επαγγελματικά και ό,τι αφορά της σταδιοδρομία σας, ενώ σας απασχολούν και θέματα υγείας που δυσχεραίνουν την επίτευξη του στόχου σας. Ενώ θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας, ενδεχομένως να έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, όμως ποτέ δεν είναι αργά για να οργανώσετε τη ζωή σας. Ωστόσο, θα πρέπει να μετριάσετε το άγχος, που μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Στις 27/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι τις 28/10, που θα διανύει τον τομέα των συνεργασιών, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και μπορεί να προκύψει μια καινούργια συνεργασία. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12 θα έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι αρκετά αγχωτική, καθώς πρέπει να συνδυάσετε τα επαγγελματικά σας με τη φροντίδα των παιδιών, και επειδή προκύπτουν συνεχώς νέες συνθήκες, η προσαρμοστικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ενδεχομένως να μην είναι κατάλληλη εποχή για να υλοποιηθούν κάποια σχέδιά σας και όλο αυτό σάς δημιουργεί μια ένταση που θα πρέπει με κάθε τρόπο να κοντρολάρετε. Από τις 27/9, που εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι τις 28/10, θα μπορέσετε να βρείτε μια νέα κατεύθυνση ή μια παράλληλη απασχόληση που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12 θα βάλετε σε μια τάξη τον προϋπολογισμό σας. Πιθανόν να προκύψει και μια ερωτική σχέση στον χώρο εργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα εντάσεων είναι η τελευταία του μήνα, καθώς σας απασχολεί η καριέρα και εστιάζετε στις φιλοδοξίες σας, όμως, στην προσπάθειά σας να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις του σπιτιού και της οικογένειας, μπορεί να χάσετε τον έλεγχο. Περιορίστε τις ευθύνες σας και προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος μέσω της γυμναστικής ή ενός χόμπι. Από τις 27/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι τις 28/10 θα έχετε περισσότερη διάθεση για απολαύσεις και η επικοινωνία με τα παιδιά ή το ταίρι σας θα είναι πιο ευχάριστη. Ιδανική εποχή για φλερτ. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12, που θα ενεργοποιεί τον τομέα των συνεργασιών, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και να ξεκινήσετε μια συνεργασία που θα έχει σταθερές βάσεις και ομαλή πορεία.

ΛΕΩΝ

Οι τελευταίες μέρες του μήνα θα έχουν κάποια ένταση εξαιτίας των αυξημένων ευθυνών σας και δεν θα λείψουν οι στιγμές που μπορεί να μετανιώσετε για ορισμένες επιλογές σας. Ίσως να αφορούν το αντικείμενο των σπουδών σας, ένα ταξίδι ή μια εμπορική συμφωνία. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Ερμή - Άρη προκαλούν ανυπομονησία και θυμό. Στις 27/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι τις 28/10 θα εστιάσετε στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ θα είναι και ιδανική εποχή για να τακτοποιήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας. Από τις 29/9, που επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία, και μέχρι τις 17/12 θα έχετε ισχυρή ενέργεια για την ανοικοδόμηση και τη βελτίωση της ζωή σας. Με πειθαρχία και μεθοδικότητα θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα και θα ανταμειφθούν οι επαγγελματικές σας προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τελευταίες μέρες του μήνα σάς φαίνονται ατελείωτες, καθώς περιμένετε να εισπράξετε κάποια χρήματα, και είστε μες στο άγχος επειδή πρέπει να προλάβετε τις προθεσμίες ρύθμισης κάποιας οφειλής. Κοινόχρηστοι πόροι ή κληρονομικά θέματα θα δοκιμάσουν τις σχέσεις σας και θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμη. Η επικοινωνία θα είναι πιο ευχάριστη από τις 27/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι τις 28/10 θα έχετε τη ευκαιρία να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας. Εμπορικές υποθέσεις θα ευνοηθούν, καθώς και ό,τι έχει να κάνει με θέματα εκπαίδευσης. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12 θα έχετε βρει τους ρυθμούς σας, δίνοντας παράλληλα έμφαση στα παιδιά και στις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου. Δημιουργικές δραστηριότητες θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση.

ΖΥΓΟΣ

Νιώθετε σαν να βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί και καλείστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας, την πώληση ή την αγορά ενός ακινήτου, ή μια δελεαστική συνεργασία. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε δυσαρμονικές όψεις με τον Άρη στον Κριό φέρνει μια αναστάτωση στις σχέσεις σας και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά, αν διαφωνήσουν άτομα του περιβάλλοντός σας με τις αποφάσεις σας. Από τις 27/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι τις 28/10 οι οικονομικές συναλλαγές θα ευνοηθούν και θα είναι μια καλή εποχή για να διαπραγματευτείτε ή για να επενδύσετε χρήματα σε μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια. Η ανάγκη σας για απόκτηση αγαθών μπορεί να σας ωθήσει σε αλόγιστη σπατάλη χρημάτων. Στις 29/9 επιστρέφει ο Κρόνος σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τις 17/12 θα αρχίσουν να δρομολογούνται υποθέσεις που είχαν μπλοκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονο το παρασκήνιο αυτή την εποχή και θα πρέπει να προσέξετε σε ποιους ανακοινώνετε τε τα σχέδιά σας. Οι δυσαρμονικές όψεις Άρη - Ερμή δημιουργούν έδαφος για εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και το άγχος που θα σας καταβάλει θα έχει επιπτώσεις στην υγεία σας. Στην παρούσα φάση θα παίξει σημαντικό ρόλο η διπλωματία και θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν κάνετε έξυπνες συμμαχίες. Στις 27/9 εισέρχεται ο Ερμής στο ζώδιό σας και σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς. Μέχρι τις 28/10 θα μπορέσετε να αναπτύξετε το δίκτυο των συνεργατών σας και να προωθήσετε τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σας, ενώ θα κάνετε και κάποιες βελτιώσεις στην εμφάνισή σας. Από τις 29/9, που επιστρέφει ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία, και μέχρι τις 17/12 αρχίζουν να υποχωρούν τα εμπόδια στις εμπορικές σας συναλλαγές, ενώ θα είστε πιο πειθαρχημένοι σε θέματα εκπαίδευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ασταθής όσον αφορά τους πόρους σας και δεν είστε σε θέση να αναλάβετε ένα καινούργιο έργο. Τα έξοδά σας είναι αυξημένα, καθώς προκύπτουν συνεχώς ανάγκες των παιδιών και οι προτεραιότητές σας αλλάζουν, κάτι που σας προκαλεί προβληματισμό και ένταση. Ακατάλληλη εποχή για ρίσκα και νέα ξεκινήματα. Διαφυλάξτε τα χρήματά σας και επανεξετάστε τα μελλοντικά σας σχέδια, ώστε να αποφύγετε μελλοντικές απογοητεύσεις. Από τις 27/9 που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι τις 28/10 κάποιες μυστικές επαφές θα δώσουν λύση σε ένα πρόβλημα, ωστόσο θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας. Με την επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω σε ορθόδρομη πορεία στις 29/9 ξεκινά μια νέα εποχή για τα οικονομικά σας. Μέχρι τις 17/12 θα έχουν σημαντική βελτίωση και θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καριέρα και οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα αυτή την εποχή, αλλά θα πρέπει να προσέξετε ώστε η ανταγωνιστική σας διάθεση να μη δημιουργήσει τεταμένο κλίμα στις σχέσεις σας. Ακόμα και μες στην οικογένεια μπορεί να προκύψουν παιχνίδια εξουσίας που θα σας βάλουν σε θέση άμυνας, δοκιμάζοντας τις σχέσεις σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Σκορπιό στις 27/9 θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και μέχρι τις 28/10 θα σας δοθούν ευκαιρίες για καινούργιες φιλίες ή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα με τα οποία έχετε έναν κοινό στόχο. Ένα καινούργιο χόμπι θα σας φέρει σε επαφή με άτομα με τα οποία θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορεί να προκύψει ένας καινούργιος έρωτας. Από τις 29/9, που επιστρέφει ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε ορθόδρομη πορεία, και μέχρι τις 17/12 θα έχετε ξεκαθαρίσει τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε πολύ άγχος σχετικά με τη σταδιοδρομία σας και μπορεί να κάνετε λανθασμένες ενέργειες που θα σας κοστίσουν χρόνο και χρήμα. Οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι εξουθενωτικές, καθώς δεν λείπουν οι προκλήσεις στον τομέα των σπουδών και των διαδικαστικών θεμάτων, με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να αρπαχτείτε με τους οικείους σας. Ωστόσο, από τις 27/9, που εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό, και μέχρι τις 28/10, που θα παραμείνει στον τομέα της καριέρας, θα έχετε οξυμένες επικοινωνιακές δεξιότητες και θα μπορέσετε να διακριθείτε αν αναζητήσετε μια νέα επαγγελματική κατεύθυνση. Ιδανική εποχή για να αυξήσετε τη φήμη σας. Ο ψυχισμός σας αρχίζει να αλλάζει από τις 29/9, που επιστρέφει ο Κρόνος στον Σκορπιό σε ορθόδρομη πορεία. Πλέον είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας και επικεντρώνεστε στους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ

Οφειλές, θέματα Δημοσίου και κοινοί πόροι αποτελούν πηγή εντάσεων και είστε αρκετά αγχωμένοι μέχρι να βγει ο μήνας, οπότε θα αρχίσουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας. Οι δυσαρμονικές όψεις του Άρη με τον Ερμή δημιουργούν τεταμένο κλίμα, δοκιμάζοντας τις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Στις 27/9 εισέρχεται ο Ερμής στον Σκορπιό και μέχρι τις 28/10 θα επικεντρωθείτε στις σπουδές και σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, ενώ θα καταφέρετε να δρομολογήσετε διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς θα έχουν αίσια αποτελέσματα, αρκεί να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις τάσεις των αγορών. Από τις 29/9, που επιστρέφει ο Κρόνος στον Σκορπιό σε ορθόδρομη πορεία, η επικοινωνία με άτομα με κοινούς στόχους θα συμβάλει στην κοινωνικοποίησή σας, ενώ θα εξομαλυνθούν και οι σχέσεις με φίλους. Μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων θα αναπτύξετε τον κύκλο σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM