Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (4/6-10/6/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας (4/6-10/6/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή πραγματοποιείται στον άξονα ταξίδια - επικοινωνία και δημιουργεί μια παρορμητική διάθεση που θα πρέπει να κοντρολάρετε. Οι δυσαρμονικές όψεις με την Αφροδίτη και τον Άρη αποτελούν απειλή για τις ήδη τεταμένες σχέσεις με οικείους, ενώ μπορεί να προκαλέσουν εμπόδια σε μετακινήσεις και συνεννοήσεις. Επίσης, μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι σχετικά με τις σπουδές, με αποτέλεσμα να σας πιάσει άρνηση και να θελήσετε να τα παρατήσετε. Ωστόσο, θα είναι μέγα λάθος να παραιτηθείτε από τα όνειρά σας, καθώς η φάση που διανύετε είναι παροδική. Μέχρι το Σ/Κ καλό θα είναι να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Από τη Δευτέρα αρχίζουν να υποχωρούν τα προβλήματα και δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για πρόοδο και κοινωνική καταξίωση, ενώ αρχίζει να βελτιώνεται και η κοινωνική σας ζωή. Τα ερωτικά σας δεν αποτελούν προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι η εποχή που θα πρέπει να επανεξετάσετε τους στόχους σας και να θέσετε νέες προτεραιότητες. Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή ενεργοποιεί τον άξονα κοινοί πόροι - οικονομικά και εντείνει την ανάγκη σας για διασφάλιση των χρημάτων σας. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται το τετράγωνο με τον Άρη, που μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς στόχους ή με φίλους με τους οποίους έχετε οικονομικές συναλλαγές. Σε προσωπικό επίπεδο η αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη αυξάνει την ερωτική σας ανάγκη, η οποία, αν δεν ικανοποιηθεί, θα προκαλέσει έκρηξη θυμού που θα δοκιμάσει τη σχέση σας. Μια χαρμόσυνη είδηση που θα αφορά την οικογένεια θα αναπτερώσει το ηθικό σας και τα καλά νέα θα έρθουν από την Τρίτη και μετά. Ενδεχομένως να αφορούν τις σπουδές των παιδιών ή μια νομική σας υπόθεση. Ένα σύντομο ταξίδι θα διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή πραγματοποιείται στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και απαιτεί περισσότερη προσπάθεια ακόμη και σε σχέσεις που δεν είναι προβληματικές. Το τετράγωνο με τον Άρη αυξάνει την ανάγκη σας για εξουσία και δημιουργεί ένα εχθρικό κλίμα με όσους αισθάνονται ότι απειλούνται από τις κυριαρχικές σας βλέψεις. Ταυτόχρονα, η αντίθεση με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει μια κυκλοθυμία που δημιουργεί εντάσεις με τους συνεργάτες ή με το ταίρι σας και πολλά θα εξαρτηθούν από τους δικούς σας χειρισμούς. Από την Τρίτη αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας και θα ανέβει η ψυχολογία σας κατακόρυφα, κάτι που θα επηρεάσει θετικά και την ερωτική σας ζωή. Η ερωτική σχέση με άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα κάνει ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας και ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο του γάμου. Οι ελεύθεροι επενδύστε σε νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση που δεν τη χειριστήκατε σωστά και τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις. Ταυτόχρονα, ο Άρης και η Αφροδίτη συμμετέχουν σε δυσαρμονικές όψεις και δείχνουν πως θα υπάρξουν εμπόδια σε συνεργασίες με το εξωτερικό ή μπορεί ακόμη κι εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε τον εαυτό σας όσον αφορά τις σπουδές. Όπως και να 'χει, είναι ένα διάστημα κατά το οποίο θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό προκειμένου να ξεπεράσετε τις όποιες προκλήσεις. Μέχρι το Σ/Κ αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τις υπογραφές συμβολαίων. Με το ξεκίνημα της νέας εβδομάδας η επικοινωνία αρχίζει να γίνεται πιο ευχάριστη και μπορεί να κλείσετε μια καλή συμφωνία ή μπορεί να προκύψει ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία να συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση. Η ερωτική σας ζωή έχει προοπτικές βελτίωσης.

ΛΕΩΝ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή πραγματοποιείται στον άξονα απολαύσεις - μελλοντικοί στόχοι και εντείνει την ανάγκη σας για ψυχαγωγία, κάτι που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στην υλοποίηση ενός εγχειρήματος. Ενδεχομένως να σας απασχολούν και τα ερωτικά σας, που αυτή την εποχή είναι άνω κάτω, και να μην είστε σε θέση να αναλάβετε ένα σημαντικό έργο. Με τη συμμετοχή του Άρη, που είναι σε τετράγωνο, υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εντάσεις με το ταίρι σας ή με άτομα με τα οποία έχετε κοινούς πόρους. Ταυτόχρονα, συμμετέχει και η ανάδρομη Αφροδίτη σε αντίθεση και μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας ένα άτομο από το παρελθόν που θα διεκδικήσει κάτι από εσάς. Αποφύγετε να συζητήσετε φλέγοντα ζητήματα μέσα στο Σ/Κ, όπως είναι η δημιουργία οικογένειας ή ο γάμος, και αξιοποιήστε τον ελεύθερό σας χρόνο για να κάνετε μια εκδρομή ή οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογένεια και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται κόντρα στις φιλοδοξίες σας με την Πανσέληνο - Σεληνιακή Έκλειψη της Παρασκευής στον Τοξότη και θα χρειαστούν λεπτοί χειρισμοί. Γεγονότα που σας είχαν απασχολήσει το διάστημα 2010 και 2013 σκεφτείτε με ποιον τρόπο τα αντιμετωπίσατε και φροντίστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη. Αν είχατε αφήσει τα όνειρά σας για να δημιουργήσετε οικογένεια, ίσως ήρθε η στιγμή να βάλετε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε ατυχήματα, κυρίως οι ηλικιωμένοι. Το τετράγωνο με τον Άρη δημιουργεί τεταμένη ατμόσφαιρα στην οικογένεια και πάνω στον θυμό σας μπορεί να πείτε λόγια που θα πληγώσουν τους άλλους. Η κατάσταση αρχίζει να καλμάρει από τη νέα εβδομάδα και θα μπορέσετε να επιλύσετε τυχόν παρεξηγήσεις και θέματα που σας προκαλούν δυσαρέσκεια. Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο, οι ελεύθεροι όμως είστε απόλυτοι, καθώς αναζητάτε το ιδανικό ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα είναι δύσκολες όσον αφορά την επικοινωνία, καθώς την Παρασκευή πραγματοποιείται η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, ενεργοποιώντας τον άξονα επαφές - πνευματικότητα, και δεν θα λείψουν οι προκλήσεις που θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας. Οι ευθύνες σας, οι οποίες μπορεί να αφορούν τις σπουδές ή διαδικαστικά θέματα, είναι αυξημένες και θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να αποσυμπιέζετε την ένταση. Με τη συμμετοχή του Άρη σε τετράγωνο θα δημιουργηθούν εντάσεις στον χώρο της εργασίας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα υγείας. Μην αφήνετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να κλονίζουν το νευρικό σας σύστημα. Οκνηρία και απογοήτευση σχετικά με τις σπουδές φέρνει η αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη, ωστόσο από τη νέα εβδομάδα αρχίζετε να ξεμπλοκάρετε και θα είστε πιο παραγωγικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές υποθέσεις που θα αφορούν κοινούς πόρους θα σας απασχολήσουν με τη Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνο της Παρασκευής στον Τοξότη και μόνο με ψύχραιμους χειρισμούς θα βγείτε αλώβητοι. Σκεφτείτε ποια γεγονότα σάς επηρέασαν το 2010 και το 2013, που είχαμε Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, και προσπαθήστε να μην κάνετε τα ίδια λάθη, που ενδεχομένως σας οδήγησαν σε αδιέξοδο. Επενδύσεις και ρίσκα δεν θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Το τετράγωνο με τον Άρη φέρνει θυμό και ένταση που θα έχει αντίκτυπο στη σχέση σας ή μπορεί και να νιώσετε πως έχετε φτάσει στα όριά σας με τις υποχρεώσεις των παιδιών. Επειδή η προσωπική σας ζωή είναι ασταθής, αποφύγετε τις δεσμεύσεις και μη δίνετε υποσχέσεις. Από τη νέα εβδομάδα αρχίζουν να βελτιώνονται οι σχέσεις σας και μπορείτε να πετύχετε πολλά σε συμφωνίες και επενδύσεις. Μέσω φίλων θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στο ζώδιό σας είναι η πρώτη που πραγματοποιείται από το 2010 και 2013 και εκεί θα πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας και να αναζητήσετε απαντήσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Σκεφτείτε πώς διαχειριστήκατε τότε τις προκλήσεις της δουλειάς σας ή οικογενειακά ζητήματα που περνούσαν δοκιμασίες, τι αποφάσεις πήρατε και πώς διορθώσατε τα κακώς κείμενα, και χρησιμοποιήστε τα ως γνώμονα για να μην ξαναμπείτε στον ίδιο φαύλο κύκλο. Το τετράγωνο με τον Άρη βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις, ενώ η αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη προκαλεί δυσαρέσκεια όσον αφορά τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας. Μέχρι το Σ/Κ κρατήστε τους προβληματισμούς σας για τον εαυτό σας. Από τη Δευτέρα, που αρχίζουν να βελτιώνονται τα οικονομικά σας μέσω της εργασίας, ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και με τη φυσική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος της Παρασκευής στον Τοξότη πραγματοποιείται στον άξονα του ψυχισμού - υγείας και θα πρέπει να απελευθερωθείτε από τα μοτίβα του παρελθόντος που είχαν αντίκτυπο στον οργανισμό σας. Τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη ήταν το 2010 και το 2013 και αν ανατρέξετε στις συνθήκες με τις οποίες είχατε έρθει αντιμέτωποι, θα ξέρετε τι να αποφύγετε και πώς να διαχειριστείτε τυχόν παρόμοιες καταστάσεις. Η συμμετοχή του Άρη σε τετράγωνο δεν ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αντιθέτως, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην έκφραση των απόψεών σας και όταν κρατάτε το τιμόνι. Η Αφροδίτη σε αντίθεση δυσκολεύει το ξεκίνημα διατροφής και άσκησης και οι πιθανότητες να παρατήσετε τις προσπάθειές σας είναι πολλές. Από τη νέα εβδομάδα, που θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι, θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και στη βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Τοξότη την Παρασκευή φέρνει σε κόντρα τους στόχους σας με την ανάγκη σας για απολαύσεις και καθιστά δύσκολη την ανάληψη ευθυνών. Ωστόσο, αν ανατρέξετε στο 2010 και στο 2013, που ήταν η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη στον Τοξότη, θα δείτε ποιες ήταν οι εσφαλμένες αποφάσεις που είχατε πάρει και θα έχετε έναν μπούσουλα που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε ενέργειες που θα σας προκαλέσουν στασιμότητα. Επειδή ταυτόχρονα πραγματοποιείται το τετράγωνο με τον Άρη, οικονομικές υποθέσεις θα φέρουν μια αναστάτωση, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα, τον τζόγο και ό,τι αφορά την κερδοσκοπία. Η αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να επαναφέρει στη ζωή σας έναν πρώην έρωτα, όμως μη βιαστείτε να ενδώσετε. Μπορεί να απογοητευτείτε γι' ακόμη μια φορά. Από τη Δευτέρα οι συνθήκες της καθημερινότητας θα είναι πιο ευχάριστες και θα έχετε χρόνο για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής.

ΙΧΘΥΣ

Μια τεταμένη Σεληνιακή Έκλειψη στη ζώνη της καριέρας σας στις 5 Ιουνίου μπορεί να σας προκαλέσει απογοήτευση και θα γίνετε σκληροί επικριτές του εαυτού σας ή μπορεί να σας κρίνουν οι άλλοι για τις αποφάσεις και τις ενέργειές σας. Με τη συμμετοχή του Άρη στο ζώδιό σας σε δυσαρμονικές όψεις οι προσωπικές σας επιθυμίες έρχονται σε κόντρα με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι και η ανάδρομη Αφροδίτη σε αντίθεση, που μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικογενειακό σας θέμα, οπότε καλό θα είναι να προσέξετε τι θα πείτε και τι αποφάσεις θα πάρετε. Από τη Δευτέρα, που θα είστε πιο ξεκούραστοι, θα είναι καταλληλότερη περίοδος για να ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και με την προσωπική σας ζωή. Η επανασύνδεση με φίλους θα σας δώσει χαρά και θα σας παρακινήσει να γίνετε πιο κοινωνικοί, κάτι που θα συμβάλει θετικά και στα ερωτικά σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

Radio Lifo / Hyper Hypo: Πώς ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο κατάφερε να έχει πελάτες από όλο τον κόσμο

O στυλίστας Ανδρέας Κόκκινος και ο γραφίστας Στάθης Μητρόπουλος εξηγούν στη Μερόπη Κοκκίνη πώς έστησαν το βιβλιοπωλείο τους και τι έκαναν όταν ξαφνικά μια μέρα εμφανίστηκε εκεί η Τίλντα Σουίντον.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Living / Εκεί που είναι η φάση τώρα στην Αθήνα

Μετά την πανδημία η Αθήνα έχει εξελιχθεί σε μια πόλη όπου καθημερινά συμβαίνει κάτι καινούργιο. Η ομάδα της LiFO διαλέγει 100 μπαρ, εστιατόρια, πάρτι, χώρους τέχνης και όλα τα σημεία της πόλης που είναι πάντα γεμάτα με κόσμο, και πάντα κάτι παίζει.
THE LIFO TEAM