Οι τάσεις στα κοσμήματα που κυριαρχούν στο Instagram για το φετινό καλοκαίρι

Οι τάσεις στα κοσμήματα που κυριαρχούν στο Instagram για το φετινό καλοκαίρι Facebook Twitter
Με τον ερχομό του καλοκαιρινού και τον ανοιχτών παπουτσιών, τα anklets μπορούν να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στα καθημερινά μας αξεσουάρ.
0



ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ
στιλιστικής έμπνευσης –από τις πασαρέλες, μέχρι το street style- το Instagram βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά τα ανερχόμενα trends στον κόσμο της μόδας.

Η social media πλατφόρμα είναι ιδανική για να ανακαλύψει κανείς τάσεις και ενδιαφέροντα looks, ειδικά όταν αυτά περιλαμβάνουν ιδιαίτερα αξεσουάρ και συνδυασμούς. Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι διαφορετικά σκουλαρίκια μπορούν να τραβήξουν την προσοχή και να αποτελέσουν τη βάση για ένα κομψό outfit, ανεξάρτητα με το προσωπικό στυλ του καθενός.

Το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τα trends που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στο Instagram, το layering στα κολιέ, τα κοσμήματα με κοχύλια, αλλά και οι εκκεντρικοί κρίκοι βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές. Επιπλέον, κοσμήματα σε διαφορετικά χρώματα, γράμματα και κρεμαστά που θυμίζουν κάτι από '90s φαίνεται να επιστρέφουν και να παίρνουν τη θέση τους δίπλα σε minimal αλυσίδες ή βραχιόλια.

Ενδεχομένως να έχετε ήδη ένα ζευγάρι απλούς κρίκους που να φοράτε συνεχώς, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερα, πιο εκκεντρικά σχέδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρεις κρίκους μαζί σε κάθε αυτί.

Layering

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Road Jewelry (@jordanroad_) στις

Το layering στα κολιέ δεν είναι ακριβώς νέο trend, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι έχει να κάνει με το πώς συνδυάζονται τα πολλά κολιέ μαζί. Ένα απλό T-shirt και ένα ψηλόμεσο τζιν ή ένα slip φόρεμα μπορούν να γίνουν οι ιδανικές βάσεις για απλά, αλλά cool outfits.

Ιδιαίτεροι κρίκοι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity) στις

Ενδεχομένως να έχετε ήδη ένα ζευγάρι απλούς κρίκους που να φοράτε συνεχώς, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερα, πιο εκκεντρικά σχέδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρεις κρίκους μαζί σε κάθε αυτί, σε διαφορετικά ή oversized στυλ.

Anklets

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michella Choi (@michellaccc) στις

Με τον ερχομό του καλοκαιρινού και τον ανοιχτών παπουτσιών, τα anklets μπορούν να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στα καθημερινά μας αξεσουάρ. Είτε μία λεπτή αλυσίδα, είτε με χάντρες ή με κοχύλια, τα anklets θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα chokers του 2020, για μία διαφορετική νότα στα καλοκαιρινά looks, με μία δόση από '90s.

Κοσμήματα με κοχύλια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh Dale (@monikh) στις

Τα κοσμήματα με κοχύλια βρέθηκαν ανάμεσα στα αγαπημένα όλων το περασμένο καλοκαίρι και απ' ό,τι φαίνεται συνεχίζουν και φέτος. Οι επιλογές είναι πολλές: από διακριτικά σκουλαρίκια, μέχρι κολιέ, κρεμαστά, βραχιόλια και anklets. Το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε outfit, από casual, μέχρι στην παραλία.

Διαφορετικά σκουλαρίκια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i’m signing off the next few days to read, write, eat a lot, and hang with some fam❤️ i never take a real break on here so... here goes my attempt at one 😚 but not without one more #backseatselfietaker

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity) στις

Τα εκκεντρικά, διαφορετικά σκουλαρίκια σε κάθε αυτί είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συμπληρωθεί ένα κομψό outfit, χωρίς να μοιάζει υπερβολικό. Το trend αυτό δίνει τη δυνατότητα για διάφορους πειραματισμούς – όπως ένα μακρύ σκουλαρίκι και ένα μικροσκοπικό, ή ένα σκουλαρίκι με κοχύλι και ένα χρωματιστό κρεμαστό.

Μόδα & Στυλ
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Μόδα & Στυλ / Roberto Cavalli (1940-2024): Ο σχεδιαστής που ταύτισε την υπερβολή με την επιτυχία

Πλασαρίστηκε σαν ροκ σταρ και αγάπησε όσοι λίγοι designers τις γυναίκες. Ο Ιταλός δημιουργός έφυγε από τη ζωή στα 83 του, αφήνοντας πίσω του ένα εξεζητημένο σύννεφο από aninal prints, σέξι εμπριμέ και ένα «εγχειρίδιο» για το πώς ένας σχεδιαστής μπορεί να είναι πιο αναγνωρίσιμος από τη μόδα που παράγει.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Μόδα & Στυλ / Μνους: Ένα ανεξάρτητο αθηναϊκό brand επαναλανσάρει τη σωβρακοφανέλα

Λαμβάνοντας υπόψη τους τη μοναδικότητα του κάθε σωματότυπου και επηρεασμένες από την προσωπική τους ανάγκη για άνεση, δύο νέες γυναίκες δημιουργούν ποιοτικά εσώρουχα που δεν προορίζονται μόνο για να κρύβονται κάτω από τα ρούχα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Μόδα & Στυλ / Μισέλ Λαμί: Ένα ατόφια εκκεντρικό πρόσωπο της μόδας και της τέχνης

Επιχειρηματίας, οραματίστρια, style icon, αρχηγός συγκροτήματος, επιμελήτρια εκθέσεων. Μια γυναίκα ασταμάτητη στα 80 της χρόνια που ο τίτλος της «μούσας του Ρικ Όουενς» την αδικεί.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ριάνα Κούνου

Οι Αθηναίοι / Ριάννα Κούνου: «Τους βλέπεις όλους να φοράνε μαύρα γιατί φοβούνται να ξεχωρίσουν»

Η σχεδιάστρια πίσω από το πολυτελές και ανερχόμενο brand Rianna+Nina, που έμαθε κάποτε στην Αθήνα τι πάει να πει «designer vintage», έχει μια περιπετειώδη ζωή να αφηγηθεί. Και όσο της αρέσει να είναι ανώνυμη στο Βερολίνο όπου ζει, τόσο απολαμβάνει το να κάθεται στην Ηροδότου στο Κολωνάκι και να τους χαιρετάει όλους.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Μόδα & Στυλ / O ροζ πλανήτης των Karavan στη Σκούφου μεγάλωσε

Το φυσικό κατάστημα του πιο πετυχημένου αθηναϊκού brand με ρούχα επεκτάθηκε, έχει συγκεντρώσει μέσα του όλες εκείνες τις αναφορές που το έφεραν μέχρι το σήμερα, ενώ θα είναι και το μοναδικό μέρος όπου θα μπορούμε να δοκιμάζουμε και να ψωνίζουμε όσα bold κομμάτια έχουν να μας προτείνουν. Karavan girls, έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι όλο χρώμα και patterns.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Μόδα & Στυλ / Ο Pierpaolo Piccioli δεν μένει πια στον Valentino

Με μια παρακαταθήκη που μοιάζει με κινηματογραφικό ρομάντζο, τυλιγμένη σε απρόσμενες παλέτες, τρεμάμενα μποά και πληθωρικούς όγκους, ο επί 25 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino αποχώρησε από τη θέση του, μιλώντας για όνειρα υφασμένα με αγάπη.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Μόδα & Στυλ / Τι πήγε λάθος με τις ενδυμασίες της Μαίρης Κατράντζου; Όλα.

Aυτές οι ενδυμασίες, που δεν είναι στολές ούτε κοστούμια θεάτρου, ήταν διακριτικές και «έκαναν τη δουλειά», υπηρετούσαν μια τελετή που συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια για μία ώρα και τέλος, την ξεχνάμε. Δεν είχαν απασχολήσει κανέναν μας, μέχρι τώρα τουλάχιστον.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ