Ποιος είσαι;

Είμαι ο Φαίδωνας και είμαι 19 ετών. Σπουδάζω graphic design και παράλληλα δημοσιογραφία, ενώ παρακολουθώ και σεμινάρια για fashion styling.

 

— Ποιο είναι το όνειρό σου;

Να διαπρέψω ως graphic designer και ταυτόχρονα να υλοποιήσω τις βλέψεις μου όσον αφορά το styling στον χώρο του editorial. Η φωτογραφία είναι κάτι που επίσης μου αρέσει, αλλά έτσι ανοίγομαι πολύ και αυτό με αγχώνει.

 

— Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου;

Σίγουρα δεν θα το χαρακτήριζα μονότονο. Μέσα από το προσωπικό μου στυλ, προσπαθώ να αναδείξω την αισθητική μου και να παίξω με υφές, χρώματα και prints. Θα έλεγα πως κάποιες μέρες είναι πιο trash και άλλες μέρες πιο elegant, ανάλογα με τη διάθεση.

 

Θαυμάζω πολύ τους χορτοφάγους και εύχομαι να καταφέρω να αποκτήσω την αντοχή να ενταχθώ κι εγώ στην «κοινότητα» των vegan.

 

— Τι δεν θα φόραγες με τίποτα;

Κάθε άτομο έχει κομμάτια που σίγουρα δεν αναδεικνύουν το σωματότυπο και τη σιλουέτα του. Για μένα, ένα από αυτά τα «καταραμένα» κομμάτια είναι τα skinny pants, τα οποία μόνο κακό προξενούν σε όσους δεν θεωρούνται skinny legends.

 

— Πες μου κάτι που σου αρέσει στην Αθήνα αυτήν τη στιγμή .

Ότι έχει γίνει ιδιαίτερα ενεργή στον χώρο της τέχνης. Γίνονται άπειρες εκθέσεις και αυτό μου αρέσει πολύ.

 

— Πες μου κάτι που δεν ξέρω.

Θαυμάζω πολύ τους χορτοφάγους και εύχομαι να καταφέρω να αποκτήσω την αντοχή να ενταχθώ κι εγώ στην «κοινότητα» των vegans. Γράφω ποίηση και δημιουργώ μονοκοντυλιές για προσωπική χρήση.

 

— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Φοράω ένα από τα αγαπημένα μου πουκάμισα με ένα όχι τόσο αγαπημένο χρώμα, το παρεξηγημένο μπορντό, με tribal σχέδια, αγορασμένο από το Kilo Shop (€4). Από κάτω φοράω μια επίσης αγαπημένη, τύπου nylon φόρμα, με λευκή ρίγα, που θυμίζει την όμορφη δεκαετία του '80, από το NewSkin Vintage Clothing (€15). Το look συμπληρώνεται με σανδάλια με scratch και χοντρή σόλα από το Zara (€40).

 

— Πού πηγαίνεις τώρα;

Στα Εξάρχεια, στη Μεσολογγίου, να πιω επειγόντως ένα freddo espresso σκέτο και να απολαύσω την υποτιθέμενη άνοιξη.

 

Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

 

@fedon_nom