Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter

Αφιέρωμα Tattoo 2017

1
Η Αθήνα (και όλη η Ελλάδα) χτυπάει tattoos. Τα τελευταία χρόνια η δερματοστιξία πέταξε εντελώς από πάνω της το κακόφημο στίγμα που είχε καλλιεργήσει επί πολλές δεκαετίες και κατάφερε να μπει δυναμικά σε μία εποχή. Τα tattoos έχουν πλέον γίνει «θέμα» σε όλα τα σώματα. Δεν κοιτούν ηλικία, προσωπικό στυλ, κοινωνικό background ή ό,τι μέχρι τώρα ήταν κριτήριο για να ανήκεις στον κόσμο τους. Κι αυτό είναι μία προσωπική επιτυχία του καθενός μας που κατάφερε να ξεπεράσει κατάλοιπα ενός τρόπου σκέψης που ανήκει στο χθες. Αλλά την ίδια ώρα είναι και μία μεγάλη επιτυχία των ανθρώπων πίσω από τα tattoos, που συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίπεδο της δερματοστιξίας, ανάγοντας την σε τέχνη. Ας δούμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που μας έχουν «σημαδέψει»...

Lonis Tattoo Studio - House of Art

Το γνωστό Lonis Tattoo Studio συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία προσφέροντας υψηλού επιπέδου tattoo στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σε ένα άκρως επαγγελματικό χώρο που ξεχειλίζει από τέχνη, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος θα νιώσετε άνετα στα χέρια των καλλιτεχνών. Με πολύχρονη εμπειρία, αναγνώριση και βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, οι artists Lonis και Sinke καλύπτοντας όλα τα tattoo styles από realistic full colour, traditional, black n' grey, dot work και water colour tattoo πραγματοποιούν την ιδέα σας σε ένα μοναδικό custom σχέδιο.
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Tips

Οι ασυναγώνιστες τιμές, εγγυημένη ποιότητα, ευχάριστο περιβάλλον, εύκολη πρόσβαση μέσω του Μετρό (σταθμός Αγίου Δημητρίου).

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Lonis Tattoo Studio - House of Art, Λεκανίδη 1-3, Άγιος Δημήτριος (κοντά στο Athens Metro Mall), Τηλ: 210 97 39 010,

www.lonistattoo.com, Facebook, Instagram

Sake Tattoo Crew

Το SakeTattooCrew studio ξεκίνησε τη δυναμική του πορεία στον χώρο της ελληνικής tattoo art σκηνής το 2005. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης του studio ήταν ο Sake, με την παράλληλη στήριξη του Orge Kalodimas. Σήμερα, μετά από δώδεκα χρόνια ενεργούς λειτουργίας το studio κατάφερε να γίνει το μεγαλύτερο στην Ευρώπη με 21 διαθέσιμα booth και 12 καλλιτέχνες. Οι αριθμοί αυτοί μοιάζουν εντυπωσιακοί, ωστόσο δεν αποτελούν το μοναδικό λόγο για να επισκεφτείς το SakeTattooCrew.

Κατά κύριο λόγο, η ποιότητα της δουλειάς της ομάδας του studio, το ταλέντο, οι ικανότητες τους και η διάθεση εξυπηρέτησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι τα βασικά συστατικά του στοιχεία. Πέραν της τεχνικής κατάρτισης των artist, κάτι που επιβεβαιώνουν όλα τα βραβεία στα διάφορα Tattoo Convention ανά τον κόσμο , το SakeTattooCrew εξασφαλίζει πάντοτε άρτιο αποτέλεσμα από τα πιο urban καλλιτεχνικά ρεύματα μέχρι τα πιο traditional. Το studio διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία και για το piercing art.

Επίσης από το 2012 το SakeTattooCrew έχει ιδρύσει τον πρώτο tattoo εκδοτικό οίκο στην χώρα, με πολλές εκδόσεις σε βιβλία, sketchbooks και prints με παγκόσμιες πωλήσεις.

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Το studio στο Χαλάνδρι
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Sake Tattoo Crew, Κολοκοτρώνη 9 και Γκίνη 6, Χαλάνδρι, Τηλ: 210 68 14 681
www.saketattoo.com

Uncle Chronis

Μια από της παλαιότερες ομάδες στον χώρο του tattoo και του body piercing, εδρεύει στον Χολαργό.O Χρόνης "Uncle" Πολίτης, Παντελής Μιχαϊλίδης, Τάσος Ξυδέας, Σιμόνη Γκρούμπερ,η Ναστάζια Τερζόγλου ο Αντώνης Μέγας και o Ηλίας Αποστολάκης βρίσκονται στο Uncle Chronis tattoo and body piercing, στην λεωφόρο Μεσογείων 248, πλησίον του μετρό Χολαργός.


Παρέχουν υψηλής ποιότητας tattoo και body piercing/ modification υπηρεσίες. Εξειδίκευση στα custom σχέδια, freehands,realistic, cover up, cosmetic tattoos καθώς και στα ιδιαίτερα projects/modifications όσο αναφορά το body piercing.


Νοσοκομειακού επιπέδου αποστείρωση, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες με πάνω από 15ετή εμπειρία και χώρος που διέπεται από όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν οποιονδήποτε επισκέπτη να νοιώθει άνεση και ασφάλεια από την στιγμή που θα περάσει την πόρτα και θα δει τον χώρο.


Κατά καιρούς φιλοξενούνται στο studio διάφοροι guest tattoo artists από το εξωτερικό.
Επισκεφθείτε λοιπόν το πιο rock tattoo studio της Αθήνας για να κάνετε το επόμενο tattoo ή body piercing σας.

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter

Εξειδίκευση στα custom σχέδια, freehands,realistic, cover up, cosmetic tattoos καθώς και στα ιδιαίτερα projects/modifications όσο αναφορά το body piercing.

Uncle Chronis, Μεσογείων 248, Χολαργός, Τηλ: 211- 4007736

www.unclechronis.com, Uncle Chronis Tattoo Facebook, Uncle Chronis Facebook   

                                                                                                            

Dermagrafics

Το Dermagrafics είναι ένα από τα παλαιότερα studio της Αθήνας. Το 1998 ο Δημήτρης με τον αδελφό του Αποστόλη πήραν την 1η άδεια λειτουργίας για εργαστήριο δερματοστιξίας. Σε μια εποχή που το τατουάζ ήταν ακόμα περιθωριακό, το Dermagrafics κατάφερε με την εξαιρετική υπευθυνότητά του όσο αφορά στην ασφαλή διαδικασία της δερματοστιξίας και γενικά της υγιεινής και με το ζωγραφικό ταλέντο του Δημήτρη να γίνει σημείο αναφοράς του τατουάζ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είναι το στούντιο προτίμησης για τους Αθηναίους αλλά και γενικά όλης της χώρας. Σήμερα η ομάδα αποτελείται από 7 tattoo artist που εξειδικεύεται ο καθένας στο στυλ του και πάντα σε custom σχεδία. Το studio έχει πολλές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς. Από το καλοκαίρι του 2014 το Dermagrafics No2 έγινε πραγματικότητα. Στο studio υπάρχει piercer που αναλαμβάνει όλα τα ειδή piercing αλλά και dermal anchor.

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Polynesian/Maori style
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter

Dermagrafics, Ηλείας 40, Κορυδαλλός και στο καινούριο studio Ταξιαρχών 26 Πλατεία Ελευθερίας, Κορυδαλλός, Τηλ. Επικοινωνίας: Studio 1: 2105447470, Studio 2: 2104944744

dermagrafics.gr, tattoos.gr Facebook Instagram

Dr. Pepper

Το DrPepper Tattoo Studio, άνοιξε τις πόρτες του τον Μάιο του 2012, με ιδιοκτήτη τον Γιάννη Πιπεράκη (DrPepper) και υπεύθυνη την Αγγελική Αντωνίου. Οι artists ασχολούνται με διάφορα είδη tattoo, καλύπτοντας από ρεαλισμό μέχρι abstract και minimal στυλ, και με παρουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Επίσης, στο στούντιο παρέχεται η δυνατότητα για body suspension, κάτι αρκετά καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα, με την καθοδήγηση του Θοδωρή (Theo Ome), piercer και tattoo artist της ομάδας.

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
Dr. Pepper Studio

Dr. Pepper, Μεγ. Αλεξάνδρου 111, Αγία Βαρβάρα, Τηλ. 210 56 22 544
Ωράριο: καθημερινά 12-8 και Σάββατο 11-4

Facebook, Instagram
Nico Tattoo Crew

Η ιστορία του Nico Tattoo, ενός από τα παλαιότερα tattoo studio της χώρας, ξεκίνησε το 1985, μακριά απ' την Αθήνα, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, τότε που ο Νίκος Κατσούλης ξεκίνησε την ενασχόληση του με την τέχνη του τατουάζ. Το studio της Αθήνας ιδρύθηκε το 2005 από τον Σπύρο, με την πολύτιμη βοήθεια και συμβολή του Νίκου, συνεχίζοντας πιστά την παράδοσή του. Με αγάπη και σεβασμό στην τέχνη του tattoo, η ομάδα του Nico Tattoo Crew δημιούργησε τα τελευταία 12 χρόνια και στην Αθήνα μια από τις δυνατότερες καλλιτεχνικές ομάδες στο ελλαδικό χώρο, με πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή το studio απαρτίζεται από ένα ολοκληρωμένο καλλιτεχνικό δυναμικό, το οποίο μπορεί να ασχοληθεί με το μεγαλύτερο εύρος των tattoo styles. Ο Σπύρος είναι ο piercer αλλά και ο manager του studio, ενώ οι tattoo artists που απαρτίζουν το crew είναι οι Ozone, Dimitris, Ners, Siemor, Μπόμπυ Μπλακ και η Sophia (Jerrys_kid). Στη θέση των tattoo assistants βρίσκονται η Deppy, η Νίνα και η Τέσσυ.

Αφιέρωμα Tattoo 2017 Facebook Twitter
 
|article_full|
 
Nico Tattoo Crew Athens, Ανδριανού 97, Πλάκα 10558, Τηλ. 210 3241502, Fax 210 3249625, Κινητό 6937212269, Email: [email protected]

Facebook, Instagram, www.tattoo.gr

 

Επιχειρείν/Market
1

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ