θα ήταν πολύ απλά τα πράγματα αν έφταιγε μόνο το κρέας. Ο τρόπος παραγωγής του υλικού μας πολιτισμού και οι καταναλωτικές μας συνήθειες είναι το πρόβλημα. Αν η βάση της διατροφής μας προέρχεται από την άλλη άκρη του κόσμου (πχ σόγια ή διάφορα παράγωγα της καρύδας) είναι είναι εξίσου καταστροφικό με την αναπνοή των ζώων (CO2). H μείωση των δασών δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα https://www.lifo.gr/now/world/185149/ta-poylia-stin-ypaithro-tis-gallias-eksafanizontai-me-iliggiodi-taxytita-anisyxies-gia-oikologiki-katastrofihttps://www.lifo.gr/now/perivallon/225951/i-eksafanisi-ton-entomon-mia-apeili-apolytis-katastrofis-gia-ti-gi
Σχολιάζει ο/η