#7 λοιπόν αν το ενδιαφέρον σου αγγίζει την παραγωγή προσθέτων και συντηρητικών τροφίμων, εδώ μιλάμε όχι για μαγαζί αλλά για βιομηχανία. Δες ας πούμε μερικές που υπάρχουν στην Ελλάδα (ομολογουμένως μικρού μεγέθους)http://directory.in.gr/ShowEntities.aspx?deid=2199Αν ενδιαφέρεσαι για εισαγωγή βελτιωτικών από το εξωτερικό, θα σου πρότεινα πρώτα να συνεννοηθείς με το Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριο, να βρεις Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων και ποτών να τις επισκεφτείς και να κάνεις την απαραίτητη έρευνα αγοράς.Να μία καλή: http://l.figlobal.com/fi-istanbul-2015-3/?gclid=CNr88dKV-MMCFbQatAodVFgAHAκαι άλλη μίαhttp://www.tecnofidta.com/ingles/Επειδή πιστεύω όμως ότι λόγω και της μόδας των dyi projects στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αναφέρεσαι σε πρόσθετα και συντηρητικά για την χειροποίητη κατασκευή καλλυντικών, σαπουνιών, κεριών κ.ά. θα μπορούσες να ανοίξεις μαγαζί και όχι βιομηχανία ή εισαγωγική εταιρεία, αρκεί να μην ήταν το κύριό σου εμπόρευμα.Δες ας πούμε αυτό το site http://www.candlemaking.gr/όταν ασχολείσαι με χειροκατασκευές πρέπει να προσφέρεις τα πάντα. από την πρώτη ύλη μέχρι το τελευταίο διακοσμητικό. Αλλιώς κέρδος δεν πρόκειται να έχεις.Τώρα βέβαια υπάρχουν και τα συντηρητικά που χρησιμοποιούνται στις ταριχεύσεις και τις μουμιοποιήσεις και γι'αυτά μπορώ να σου βρω λύση άμα θες. Είναι φίλος μου ο κος Μπαμπούλας στη Θεσσαλονίκη. Στείλε μήνυμα και θα πας συστημένη εκ μέρους μου.Είναι πολύ δουλειά να ξεκινήσεις κάτι από το απόλυτο μηδέν. Εγώ ως αγοράστρια 22 χρόνια μπορώ να στο επιβεβαιώσω. Σίγουρα πρέπει να αφήσεις τη δουλειά σου ως δασκάλα, συμφωνώ με τους υπολοίπους. Θα χρειαστείς επίσης και ένα έμπειρο άνθρωπο κοντά σου. Στο κεφάλαιο δεν μπορώ να συνεισφέρω, αλλά αν ενδιαφέρεσαι για ένα άψογο επαγγελματία με χρόνια εμπειρίας, πίστεψέ με θα σου κοστίσω όσο δύο αλλά θα βγάζω δουλειά για 10.Καλή τύχη.
Σχολιάζει ο/η