#4 Αυτό περί θερμοκρασίας το υποστηρίζουν οι Ιάπωνες, που είναι έτσι και αλλιώς τρελοί σε πολλά πράγματα - ας μη το θέτουμε σα σεξιστικό δεδικασμένο, γιατί το σούσι είναι ίσως το 5% της μαγειρικής σταδιοδρομίας ενός/μιας chef.Στο προκείμενο, υπάρχει ένας πιο βασικός λόγος από τον 'εύκολο' σεξισμό: Cooking professionally is fucking hard manual labor that pays shit and takes over your life.Ρωτήστε κανά chef, πόσες ώρες δουλεύει τη βδομάδα, τα βάρη που σηκώνει/μεταφέρει στη δουλειά και τι προσωπικός χρόνος του μένει και προσθέστε εγκυμοσύνη/παιδιά (στη περίπτωση μιας γυναίκας).Μην υποτιμάτε τη προσωπική σας επιλογή στις δουλειές σας, γυναίκες - η πατριαρχία είναι η εύκολη, αλλά όχι πάντα η σωστή απάντηση.
Σχολιάζει ο/η