ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Συμφωνώ και με τα 4 παραπάνω σημεία (περιπτώσεις) στα οποία επικεντρώνετε την προσοχή σας. Υπάρχουν σίγουρα πολλά ακόμη τα οποία καθιστούν την έξοδο σε εστιατόριο στην Ελλάδα σχεδόν απαγορευτική.Παραθέτω τη δική μου αποκαρδιωτική εμπειρία τις προηγούμενες ημέρες σε ολοκαίνουργιο χώρο εστίασης τύπου bistrot:Ο φίλος μου παραγγέλνει sandwich στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν οδοντογλυφίδες. Ο σερβιτόρος ξέχασε να τις αφαιρέσει και ο φίλος μου δαγκώνει το sandwich και τις νοιώθει στο στόμα του. Ευτυχώς το καταλαβαίνει αμέσως και σταματά. Το αναφέρουμε στον σερβιτόρο και το μόνο που λέει είναι:Danger zone, ξέχασα να τις αφαιρέσω. Ούτε συγγνώμη, ούτε τίποτα. Μετά από λίγο προτίθεται να μας κεράσει κρασί. Του λέμε ευχαριστώ και τελειώνει εκεί το θέμα.Αλλά δεν ρωτάμε τους πελάτες αν θέλουν να τους κεράσουμε κάτι. Τους το κερνάμε. Αν θέλουν τον δέχονται, αν θέλουν όχι. Ερασιτεχνισμός, επιπολαιότητα, επαγγελματική ανεπάρκεια. Γι’ αυτό και ο κόσμος σταμάτησε να τρώει έξω.
Σχολιάζει ο/η