Ταυτιζομαι απολυτα με την εξομολογηση σου αν κ ειμαι 4-5 χρονακια μεγαλυτερη σου. Αρχικα θα σου πω οτι εισαι πολυ μικρη για να απελπιζεσαι, δεν σε πηραν κ τα χρονια. Θα σου πω επισης να μην πιστευεις αυτα που βλεπεις κ ακους σχετικα με σχεσεις αλλων. Εχω δει πολλα ζευγαρια να χωριζουν ενω λιγους μηνες πριν ανεβαζαν δηθεν ευτυχισμενες σελφι κ ορκιζονταν οτι θα πεθανουν μαζι. Εχω δει ζευγαρια να φαινονται ερωτευμενα κ μετα να μαθαινω οτι ο ενας απαταει τον αλλον. Θελω να πω οτι το να δειχνεις ευτυχισμενος ειναι ευκολο, ομως κανεις δεν μπορει να ξερει πως πραγματικα ενας αντρας νιωθει για την κοπελα του κ το αντιστροφο. Οποτε οταν βλεπεις ζευγαρια που δειχνουν πολυ ευτυχισμενα κρατα κ μικρο καλαθι. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν, προς θεου, φυσικα κ υπαρχουν, αλλα δεν ειναι τοσο πολλα οσο νομιζουμε. Υπαρχει πολλη ψευτια κ υποκρισια στα σοσιαλ μιντια. Ειναι πολυ πιο ευκολο να υποκρινεσαι πως εισαι καλα με το συντροφο σου στους αλλους, απο το να λυσεις οσα θεματα εχετε προκειμενου να γινετε οντως ευτυχισμενοι.
Επισης, ενα αλλο θεμα ειναι το οτι δεν αντεχουν ολοι οι ανθρωποι να μενουν σινγκλ για πολυ καιρο, οποτε πολλοι απο αυτους που δεν αντεχουν τη μοναξια επιλεγουν να συμβιβαστουν με ενδεχομενως ακαταλληλα ατομα απλα κ μονο για να μην ειναι μονοι τους. Αυτο σημαινει οτι μπορει να ειναι με καποιον με τον οποιο δεν εχουν ιδιες αξιες, με καποιον τον οποιο δε γουσταρουν τοσο, με καποιον που δεν τους γεμιζει απλα κ μονο για να εχουν παρεα. Φανταζομαι οτι καταλαβαινεις πως το να εισαι με καποιον απλα για να σου γεμιζει τα κενα, δε λεγεται σχεση. Κ ομως πολλοι ανθρωποι εχουν ενα τετοιο ανθρωπο διπλα τους κ ονομαζουν αυτο που εχουν σχεση.
Εσυ ομως απ οσο καταλαβαινω δεν εισαι τετοιος ανθρωπος, προτιμας να κανεις σχεση μονο οταν βρεις καποιον που σε καλυπτει ολοκληρωτικα κ αυτο δεν ειναι ευκολο να βρεθει. Αυτο σημαινει οτι μπορει για καιρο να μενεις μονη σου. Δεν ειναι κακο ομως, ισα ισα. Βρισκοντας τα με τον εαυτο σου ξερεις κ τι ζητας απο τους αλλους. Γι' αυτο σταματησε να θεωρεις οτι κανεις κατι λαθος κ απλα αποδεξου οτι ειναι οκ το να εχεις υψηλες απαιτησεις απο εναν μελλοντικο συντροφο οπως επισης ειναι οκ το να μη συμβιβαζεσαι με τον πρωτο τυχοντα. Θα βρεθει ο καταλληλος, μην αγχωνεσαι.

Σχολιάζει ο/η