Τύχαιε περαστικε, ναι είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας δεν διαφωνεί κάνεις μ αυτό, όμως πόσο κρατάει; Σε άλλους 2,σε άλλους 6 μήνες, μάξιμουμ 2 χρόνια. Και με την προϋπόθεση πως είναι αμοιβαίος, που σπανίως είναι. Μετά τι; Υποτίθεται μετατρέπεται σ αγάπη, πόσα ζευγάρια βλέπεις γύρω σου όμως που τους συμβαίνει αυτό; Γιατί εγώ μόνο συμβιβασμούς βλέπω. Και άμα δεν υπάρχει και χρήμα, είναι άστα να πάνε.
Θέλει ρεαλισμό η ζωή, τα πάντα κινούνται γύρω από το χρήμα, δεν λέω πως σωστά συμβαίνει αυτό αλλά συμβαίνει. Δεν έχει νόημα να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα.
Κάποιος ειδικός, νομίζω ο Φρόιντ αλλά δεν παίρνω και όρκο, είχε πει πως ένας άνθρωπος για να είναι τουλάχιστον ικανοποιημένος, γιατί η ευτυχία είναι ψιλό άπιαστη έννοια, πρέπει να έχει οπωσδήποτε τα απαραίτητα και 2,3 περιττά,να έχει φίλους και σωστά δομημένη οικογένεια. Τον έρωτα δεν τον ανέφερε καν, γιατί κατά την δική μου εκτίμηση είναι πηγή δυστυχίας συνήθως και όχι ευτυχίας όπως αφελως πιστεύουν αρκετοί. Και ο λόγος είναι επειδή όπως ανέφερα και πιο πάνω, σπάνια είναι αμοιβαίος. Αν υπάρχει αμοιβαιοτητα, είναι η υπέρτατη ευτυχία, αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι πως σε λίγους συμβαίνει αυτό. Και αντε και σου συνεβη, πάνω από 2 χρόνια δεν κρατάει. Άρα που καταλήγουμε; Πως είναι μάλλον κάτι υπερεκτιμημενο.

Σχολιάζει ο/η