ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

The Dude, θα στα πω όσο μπορώ πιο σύντομα.
Γυναίκες σε υψηλές θέσεις συναντάς κυρίως στο δημόσιο τομέα ο οποίος όμως κινείται σε συγκεκριμένα μισθολογικα πλαίσια και οι αποδοχές δεν είναι ιδιαίτερα υψηλες(εκτός από κάποιες θέσεις κλειδιά, κατειλλημενες και πάλι απο άντρες).
Στον ιδιωτικό τομέα το σκηνικό αλλάζει άρδην. Σε υψηλά και νευραλγικα πόστα, σπάνια θα δεις γυναίκα για λόγους που όλοι γνωρίζουμε. Μεταξύ 2 υποψηφιων διαφορετικού φύλου, με τα ίδια τυπικά προσόντα σε μια σχετικά νεαρή και παραγωγική ηλικία, είναι δεδομένο πως την θέση θα την πάρει ο άντρας, διότι η γυναίκα έχει προοπτική οικογένειας και εγκυμοσύνης, κάτι που ο ιδιώτης δεν επιθυμεί για ευνόητους λόγους. Γι αυτό οι λίγες γυναίκες που κατέχουν τέτοιες θέσεις, συνήθως δεν έχουν οικογένεια. Τώρα αν εσύ έχεις
δει κάτι άλλο, μάλλον ζεις σε άλλη χώρα.
Για τις άλλες δουλειές που αναφερεις και γυναίκα πυροσβέστη έχω δει και καθαρίστρια σε απορριματοφορο και υπεύθυνη σε εργοτάξιο. Και πολλές ζητιανες έχω δει και πολλές οδηγούς ταξί. Βέβαια πολλές δουλειές είναι αμιγώς αντρικές και είναι αδύνατον να γίνουν από γυναίκα.
Τέλος, κανείς δεν αρνήθηκε ότι υπάρχουν γυναικες(όπως και άντρες, οι λεγόμενοι προικοθηρες) που κοιτάνε να βολευτούν μέσω ενός γάμου. Προσωπικά δεν το κατακρίνω, ο καθένας κάνει ότι πιστεύει ότι είναι καλύτερο για τον ίδιο. Αυτό που μέμφομαι είναι ότι άντρες που έχουν αυτή την άποψη για τις γυναικες(ψιλομισογυνιδες) τις παντρεύονται και αφού χωρίσουν για κάποιους λόγους, μετά τις κράζουν ότι τους θέλανε για τον μισθουλακο τους και την περιουσία τους(στις περισσότερες περιπτώσεις τίποτα ιδιαιτερο😅). Αφού αυτό πιστεύεις, τι πας και παντρεύεσαι ρε καημένε; κάτσε μαγκουφης να σε παραδεχτώ. Και σαν εκδίκηση βέβαια δεν δίνουν μετά τα πρέποντα και την πληρώνουν τα παιδιά. Αντρικιο, τίνα σου πω!!
Αυτά, ελπίζω να σε κάλυψα.

Σχολιάζει ο/η