"Εσύ πίνεις νερό, εγώ ξεδιψάω". Very sexy. :)

Το ίδιο υπάρχουν άνθρωποι που γοητεύονται από τον τρόπο που καπνίζει κάποιος άλλος, χωρίς απαραιτήτως ούτε αποκλίνουσα συμπεριφορά να έχουν, ούτε να εγκρίνουν το κάπνισμα ως κάτι καλό και χρήσιμο.

Δεν έχουν όλοι ζόρι με το φαγητό και κατ'επέκταση το σώμα και/ή τα κιλά (δεν ανέφερε πουθενά μερίδες, είναι καθαρά δική σου προβολή, είναι κάτι που σε απασχολεί γενικά εξ όσων βλέπω να γράφεις συχνά πυκνά -όχι ότι το κρίνω, καλά κάνεις, εσύ ξέρεις καλύτερα για τον εαυτό σου).
Προσωπικά λ.χ. βρίσκω ό,τι έχει σχέση με το καλοφτιαγμένο, προσεγμένο, ποιοτικό και σε λογική πάντοτε ποσότητα φαγητό αισθησιακό και με προδιαθέτει ερωτικά ότι ο απέναντι είναι επίσης αισθησιακός άνθρωπος που ξέρει να εκτιμήσει και θα περάσουμε (υποθετικά, αφού δεν είμαι στη γύρα) καλά.
Ενώ αν τρώει whey protein scoops ξέρω ότι θα μου φανεί ξενέρωτος, νάρκισσος και μπάμιας, όπως αντίστοιχα το junk food ή το ξεκοίλιασμα σε μεγάλες ποσότητες θα μου δώσει την εντύπωση του σ@βουρογ@μ# και ανερμάτιστου!

Βλέπεις, είμαστε όλες μοναδικές, δεν υπάρχει γενικός κανόνας στα γούστα. :D
Η συγκεκριμένη δεν συγκινήθηκε, too bad, πάμε παρακάτω, όπως της είπε ο Yorick. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν κακό το σχόλιο του ανθρώπου. Γι'αυτό σχολίασα, για να υπάρχει (διαφορετική; είναι τόσο διαφορετική;) και γυναικεία οπτική.

Σχολιάζει ο/η