Παιδάκια μου, καλά κάνετε και διαφωνείτε, ο καθένας προβάλει την άποψή του.
Αυτό μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι η κοπέλα βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και πρέπει όταν καποιος σχολιάζει να το λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του. Οι ορμόνες μιας εγκυμονουσας κάνουν πάρτι, η αγωνία για τον τοκετό, για την υγεία του νεογεννητου, για τις μελλοντικές ευθύνες, κτλ. είναι ήδη ένα βαρύ φορτίο. Οι αρνητικές σκέψεις, τα νεύρα και το εντονο στρες μεταφέρονται στο έμβρυο. Η δική μου γνώμη, όπως ήδη έγραψα και πιο πάνω, είναι να παραμείνει ήρεμη και να συγκεντρωθεί στο μωράκι της. Η εγκυμοσύνη είναι ένα μοναδικό ταξίδι, είναι το διάστημα εκείνο που συνδέεται απόλυτα με το παιδί της ως σώμα και πνεύμα ένα. Έχει το δικαίωμα να το βιώσει ως μια ευχάριστη εμπειρία. Με τον σαχλαμάρα μπορεί να τα λύσει τα θέματα αργότερα.

Και τέλος να πω και το άλλο, μια γυναίκα 24 ετών που είναι με έναν άντρα από τα 17 της δεν έχει εμπειρίες- γενικώς. Δεν μπορεί να προβλέψει μελλοντικές καταστάσεις, για εμένα είναι ενήλικας βέβαια, αλλά ουσιαστικά παιδί.

Ας απαντήσω και στον φίλο γάτο με hit and run ότι αν ήταν η κόρη του στη θέση της 24χρονης θα την έβλεπε ακόμη για μωρό. Απλώς συμφωνεί μαζί μου και δεν θέλει να το παραδεχθεί.

Σχολιάζει ο/η