Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο της καραντίνας.

 

Ο «Σούπερ Ήρωας» της Lidl Ελλάς δεν είναι άλλος από τον ήρωα της διπλανής πόρτας, ο εργαζόμενος στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία, που έδωσε όλη του την ενέργεια, ώστε η εταιρία να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις δυσκολίες της καθημερινότητας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

 

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς

 

Οι ONIRAMA επηρεασμένοι συναισθηματικά από την έντονη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέθεσαν το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας», αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, εμπνευσμένοι από τα δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο φόβος, οι δυσκολίες αντιμετώπισης μίας πρωτόγνωρης καθημερινότητας, η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα, η στέρηση των δικών μας ανθρώπων και τέλος η θετικότητα της επόμενης ημέρας. Όλα μαζί συντέλεσαν στη δημιουργία και στη σύνθεση του «Σούπερ Ήρωα», αυτού του ήρωα που υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, δίπλα μας και θα του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους στίχους του τραγουδιού «Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας!».

 

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς


Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

 

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς

 

Η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει την προσπάθεια και αφοσίωση των εργαζομένων της και τους ανταμείβει καθημερινά. Την περίοδο της καραντίνας η εταιρία προχώρησε σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Επιπλέον τους παρείχε πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19.

 

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους «σούπερ ήρωες» της Lild Ελλάς

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

 

Απολαύστε το video από την εκδήλωση παρουσίασης του τραγουδιού «Σούπερ Ήρωας» στο: https://youtu.be/msTq6EKbrH4

 

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
https://corporate.lidl-hellas.gr
www.facebook.com/lidlgr
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
www.instagram.com/lidl_hellas
www.linkedin.com/company/lidl-hellas
https://www.youtube.com/user/lidlhellas