Οι δύο μεγάλες ερυθρές οινικές ζώνες του Ελληνικού αμπελώνα, η Νάουσα και η Νεμέα, συναντήθηκαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια των Βορείων Προαστίων της Αθήνας.
Στο εστιατόριο Abovo, στο Κεφαλάρι, το οποίο πρόσφατα συμπλήρωσε ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, η εταιρεία διανομής οίνων και τροφίμων Foodrinco οργάνωσε δείπνο γευσιγνωσίας βασισμένο στο παράλληλο ταίριασμα με Αγιωργίτικο και Ξινόμαυρο, υπό την επιμέλεια του δημοσιογράφου οινο-γαστρονομίας Θόδωρου Λέλεκα.
Οι δύο ζώνες εκπροσωπήθηκαν επάξια από το Κτήμα Χρυσοχόου (Νάουσα) και το Κτήμα Παλυβού (Νεμέα).
Το ειδικό μενού για τη βραδιά σχεδίασε και ετοίμασε ο γνωστός chef Μιχάλης Νουρλόγλου και η ομάδα του.
Όλοι οι πaρευρισκόμενοι απόλαυσαν το αξέχαστο αυτό δείπνο και τον συνδυασμό των εκλεκτών λευκών και ερυθρών κρασιών, καθώς και του specialdessertcocktail με βάση την Τεντούρα Πατρών, που επινόησε για την περίσταση η mixologist του Abovo, Μυρσίνη Σπανέλη.
Επιχειρείν/Market /
ABOVO Restaurant

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Οι αναρτήσεις της 59χρονης στα social media και ο διαπληκτισμός με τον δράστη

Κλείνει ο «Πολύχρωμος Πλανήτης», ο πρώτος ΛΟΑΤΚΙ+ εκδοτικός οίκος και βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα

Πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο για τον «θυμωμένο» και σπάνιο αγριόγατο των Ιμαλαΐων

Τέμπη: Ο Πάνος Ρούτσι συνεχίζει την απεργία πείνας για 7η ημέρα - «Δεν τους πιστεύω πια»

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: «Τώρα συνειδητοποιώ τι έχω κάνει», δήλωσε ο δράστης

σχόλια