Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
EXCLUSIVELY FROM NOWNESS

Στο κομψό σπίτι της επικεφαλής designer των Zara Home, Ιsabel López-Quesada

Μια επίσκεψη στο εκλεπτυσμένο καταφύγιο μιας από τους κορυφαίες σχεδιάστριες εσωτερικών χώρων της Ισπανίας

Το κομψό εξοχικό σπίτι της Ισπανίδας σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Isabel López-Quesada βρίσκεται στην περιοχή των Βάσκων της νοτιοδυτικής Γαλλίας και είναι μια σικ και απτή απόδειξη του εύκολου sophistication των Zara Home, τα προϊόντα και η επίπλωση των οποίων κοσμούν τον χώρο της.

 

Η López-Quesada καλωσορίζει τον σκηνοθέτη και συνεργάτη του Nowness, Max Hemmings, στο ιδιωτικό της «καταφύγιο» και μιλάει για το πώς τα σπίτια μας μάς κάνουν αυτούς που είμαστε καθώς και για τη σημασία του να μπορείς να κάνεις τον επισκέπτη σου να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

 

Αυτός ο οικείος χώρος αντικατοπτρίζει και την προσωπικότητα της σχεδιάστριας, που εργάζεται με βάση τη Μαδρίτη, καθώς η δουλειά της αποτελεί έναν δημιουργικό συνδυασμό παράδοσης και νεωτερισμών.

 

Το ζητούμενο στον σχεδιασμό της López-Quesada είναι να βρίσκει τρόπους με τους οποίους να μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα μέσα στο δικό μας περιβάλλον. Σύμφωνα με την ίδια, το σπίτι αντιπροσωπεύει το αποθετήριο των συναισθημάτων μας, των εμπειριών και των αναμνήσεών μας.

 

Η López-Quesada, εκτός από βασική συνεργάτιδα των Zara Home, έχει σχεδιάσει εσωτερικούς χώρους από τη Φιλαδέλφεια έως τη Μαδρίτη, ενώ το έργο της έχει αναγνωριστεί, μια και έχει πάρει πολλά σημαντικά βραβεία, όπως το βραβείο «AD100» του Architectural Digest και το ισπανικό βραβείο «Best Interiorist» του ίδιου περιοδικού.

 

 

 

 

 

 

 

@Nowness 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή