Δύο έφηβοι ανακαλύπτουν τον έρωτα μέσα από την απόλαυση του φαγητού

Όταν ένας κρόκος αυγού λειτουργεί ως το απόλυτο εργαλείο ηδονής

LIFOTEAM,

Με φόντο την τσιμεντούπολη της Νέας Υόρκης, δύο έφηβοι οι οποίοι δουλεύουν σε ένα φορτηγό που πουλάει hot dogs βιώνουν την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία περνώντας με ιδιαίτερο αισθησιασμό έναν ωμό κρόκο αυγού εναλλάξ στα στόματά τους. Καθώς τα σώματά τους πλησιάζουν, αυξάνεται και η μεταξύ τους οικειότητα, με αποτέλεσμα ο κρόκος να τρέχει σαν καταρράκτης από το στόμα της πρωταγωνίστριας, συμβολίζοντας έτσι το ξεχείλισμα της ερωτικής απόλαυσης.

 

Μέσα από το Exchange, ο καινοτόμος Γερμανός σκηνοθέτης και συγγραφέας Francisco Sendino παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό remake μιας εμβληματικής ερωτικής σκηνής του Tampopo, ενός ιαπωνικού γουέστερν της δεκαετίας του '80, σκηνοθετημένου από τον Juzo Itami. 

 

«Πάντοτε με εντυπωσίαζε η απότομη περιέργεια στα έργα του Itami» λέει ο Sendina. «Η σκηνή αυτή στην πρωτότυπη ιαπωνική ταινία διαπνέεται από έντονη σεξουαλικότητα, γι' αυτό και θέλησα να βάλω μια προσωπική πινελιά. Ο ρευστός κρόκος του αυγού αντιπροσωπεύει την ανασφάλεια που νιώθουν οι δύο αυτοί έφηβοι λόγω της πρώτης τους σεξουαλικής εμπειρίας. Συμβολίζει την πηγή της ζωής, της γονιμότητας και της ευθραυστότητας».

 

@Nowness

 

 

Nowness