Αναζητώντας φως και νόημα στη ζωή μέσα από σκοτεινές εικόνες

Η ιδιόρρυθμη δυαδικότητα της ζωής κινείται από το φως στο σκοτάδι

LIFOTEAM,

Όντας ευρέως γνωστός ως ένας από τα τρία μέλη του electro γκρουπ Moderat, ο Sascha Ring γνωστός και ως Apparat μόλις κυκλοφόρησε την οπτικοποιημένη μορφή του "Heroist", που είναι το τέταρτο κομμάτι από το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, που έχει τίτλο LP5.

 

Ο μουσικός, που έχει ως έδρα του το Βερολίνο, έπεισε την Matilda Finn, νικήτρια των Βρετανικών Music Video Awards να συμμετάσχει στο δημιουργικό κομμάτι του βίντεο. Αυτό που προέκυψε από τη συγκεκριμένη συνεργασία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια sci-fi αισθητική, δημιουργημένη από εκατοντάδες clips που τρεμοπαίζουν και εκφράζουν την ανθρώπινη έκσταση και τον πόνο. 


"Αυτό το βίντεο αφορά την αναζήτηση του φωτός και του νοήματος στην ζωή από την πλευρά της ανθρωπότητας", λέει ο Ring. "Και η ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτά βρίσκονται συνήθως στα πιο σκοτεινά σημεία". 

 

"Συχνά συνηθίζουμε να τρέχουμε να κρυφτούμε από τις κακουχίες και τις προκλήσεις που μας επιφυλάσσει η ζωή", συνεχίζει ο Ring. "Αλλά αν τα αντιμετωπίσεις και τα αποδεχθείς, τότε είναι που πραγματικά ωριμάζεις. Αυτή είναι άλλωστε η ιδιόρρυθμη δυαδικότητα της ζωής - από το φως στο σκοτάδι". 

 

@Nowness 

 

Nowness