0
LIFO PICKS

Μέσα στο ολοκαίνουργιο, ονειρεμένο σπίτι του YouTuber Jeffree Star

Ο γνωστός Αμερικανός YouTuber και επιχειρηματίας, Jeffree Star, ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο κανάλι του ένα βίντεο με τη μετακόμιση στο νέο του σπίτι, στο Hidden Hills της Καλιφόρνιας, αξίας 14,6 εκ. δολαρίων. 

Στο βίντεο αυτό, ο Jeffree Star και ο σύντροφός του, Nathan Schwandt ξεναγούν δύο φίλους τους από τον χώρο του YouTube, τον Shane Dawson και τον Ryland Adams, σε κάθε γωνιά του σπιτιού, που συνολικά καταλαμβάνει 25.000 τ.μ.!

Μεταξύ άλλων, το μοναδικό αυτό σπίτι περιλαμβάνει ένα δωμάτιο για gaming, ένα εντυπωσιακό γυάλινο ασανσέρ που οδηγεί και στους τρεις ορόφους, γυμναστήριο, σπα, σάουνα, ένα μικρό θέατρο κι ένα τεράστιο γκαράζ χωρητικότητας 16 αυτοκινήτων. 

Βέβαια, στην έναρξη του βίντεο ο δημοφιλής YouTuber δε διστάζει να αναφέρει ότι πριν από έξι χρόνια είχε μόνο 500 δολάρια στο όνομά του, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει και κυρίως αυτοδημιούργητος. Κι εκτός αυτού, ένα από τα όνειρά του τότε ήταν να δημιουργήσει τη δική του σειρά με καλλυντικά, η οποία σήμερα όχι μόνο είναι γεγονός (Jeffree Star Cosmetics), αλλά κατατάσσεται και στις 10 κορυφαίες της Αμερικής. 

Πηγή: jeffreestar

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ