0
LIFO PICKS

O Paul Thomas Anderson σκηνοθετεί το δεύτερο βίντεο των Radiohead

Η αναμονή πλησιάζει σχεδόν στο τέλος της για τους φαν του συγκροτήματος. Οι Radiohead κυκλοφόρησαν το δεύτερο κομμάτι από το νέο τους άλμπουμ πριν από λίγη ώρα. Είχαν αφήσει σημάδια ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει σήμερα από το πρωί.  Το βίντεο που το συνοδεύει το έχει σκηνοθετήσει ο Paul Thomas Anderson, o διάσημος σκηνοθέτης του There Will Be Blood και του πιο πρόσφατου Inherent Vice. Το κομμάτι λέγεται ‘Daydreaming’.  

Δεν είναι τυχαίο μιας και τα σάουντρακ των ταινιών του τελευταία υπογράφει ο κιθαρίστας του γκρουπ,  Johnny Greenwood ενώ έχουν συνεργαστεί μαζί και σε ένα ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πέρσι και έχει τίτλο Junun με θέμα ένα σόλο άλμπουμ του Greenwood μαζί με τον Ισραηλινό συνθέτη Shye Ben Tzur .   

Στο εντυπωσιακό βίντεο, ο Thom Yorke κάπως αγχωμένος και νευρικός, περιπλανιέται από δωμάτιο σε δωμάτιο από σπίτι σε σπίτι, στα χιόνια και στην έρημο χωρίς τελειωμό σαν να ψάχνει κάτι. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς πάντως είναι το πόσο έχει γεράσει. Το κομμάτι μοιάζει σαν να το έχει γράψει η Bjork και απλά να κάνει τα φωνητικά ο γνωστός τραγουδιστής. Τελείως διαφορετικό από το ‘Burn the Witch’, πιο ήρεμο αυτή τη φορά, χωρίς εξάρσεις και πιο πολύ στο στυλ τους. Με λίγα λόγια κλασσικοί καλοί Radiohead.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά αυτή την Κυριακή στις 8 Μαΐου και σε φυσική μορφή στις 17 Ιουνίου από την XL Recordings.

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ