Αμερικανός τηλευαγγελιστής κηρύττει ότι ο κορωνοϊός μπορεί να καταστραφεί από τον «Θείο άνεμο» - και φυσάει στην κάμερα

Ο πολυεκατομμυριούχος Kenneth Copeland υποστήριζε μέχρι προσφάτως ότι η πανδημία θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα» επειδή «οι χριστιανοί σε αυτή τη χώρα (στις ΗΠΑ) θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους»

LIFOTEAM,

Ο διάσημος και πολυεκατομμυριούχος Αμερικανός, τηλευαγγελιστής Kenneth Copeland, ο οποίος πρόσφατα υποστήριξε ότι η πανδημία του κορονωϊού θα τελειώσει «πολύ πιο γρήγορα» επειδή «οι χριστιανοί σε αυτή τη χώρα ( στις ΗΠΑ) θα τον συντρίψουν με τις προσευχές τους» καλεί τώρα «τον Θείο άνεμο» για να καταστρέψει τον ιό.

 

Πριν γυρίσει και φυσήξει κυριολεκτικά προς την κάμερα ο Copeland είπε αναφερόμενος στον κορωνοϊό: «Φυσάω τον άνεμο του Θεού πάνω σου. Σε καταστρέφω για πάντα και μην ξαναγυρίσεις ποτέ. Ευχαριστώ Θεέ μου. Ας το να συμβεί. Κάν' το να συμβεί».


Μέσα στην τεραστίων διαστάσεων εκκλησία του, στην Kenneth Copeland Ministries στο Τέξας, είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι οι θεατές του σόου του μπορούν να θεραπευτούν από τον ιό αγγίζοντας τις οθόνες τους και παρότρυνε τους θεατές να συνεχίσουν να πληρώνουν τις συνεισφορές του παρά την απώλεια της δουλειάς τους μέσα στην άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ.

 

Επίσης συνέκρινε τον ιό με τη γρίπη και είπε ότι τα άτομα που παρακολούθησαν τις υπηρεσίες του θα μπορούσαν να θεραπευτούν αυτοπροσώπως. «Ας βάλουμε το θερμόμετρο, κι αν βρούμε έναν με πυρετό, θα τον βάλουμε να θεραπευθεί εδώ και τώρα» δήλωνε.


Ο πάστορας, ο οποίος υποστηρίζει (ω! τι έκλπηξη!) τον Ντόναλντ Τραμπ, διατείνεται επίσης ότι οι αντίπαλοι του προέδρου «άνοιξαν την πόρτα» για τον ιό με τις «εκδηλώσεις μίσους» του εναντίον του.

 

Πηγή: Now This

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr

Lifo Picks