Ink Mapping: όταν τα tattoo 'ζωντανεύουν'

Ink Mapping: όταν τα tattoo 'ζωντανεύουν' Facebook Twitter
0


To projection mapping είναι ίσως το πιο διάσημο "παιδί" του VJing, της τέχνης των προβολών σε συναυλίες και events που εδώ και μερικά χρόνια με την προσθήκη τρισδιάστατων τεχνικών έχει γίνει μια νέα θεαματική μορφή τέχνης.

Μετά τις άπειρες 3D προβολές σε κτίρια, όπως σε προσόψεις πολυκαταστημάτων, σε αυτοκίνητα, σε αντικείμενα, ακόμα και στο ανθρώπινο πρόσωπο, δύο ευφάνταστοι καλλιτέχνες του είδους από την Πορτογαλία, τα αδέρφια Oskar & Gaspar, αποφάσισαν να δοκιμάσουν την εντυπωσιακή τεχνική τους στο ανθρώπινο σώμα κάνοντας τα τατουάζ μοντέλων και απλών επισκεπτών έκθεσης στη Λισαβόνα, να 'ζωντανέψουν' στο δέρμα τους.

Το άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αποτυπώθηκε στο παρακάτω βίντεο που κέρδισε εχθές την περίοπτη θέση στο "Staff Picks", της ομάδας σύνταξης του Vimeo:

0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Living / Αντιμετωπίζοντας τους εφιάλτες μας

Ένα νέο βιβλίο καταγράφει την εξέλιξη της επιστήμης των ονείρων τον τελευταίο αιώνα, διαβεβαιώνοντάς μας ότι παρότι οι εφιάλτες μάς επηρεάζουν σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται να υποφέρουμε από αυτούς για πάντα.
THE LIFO TEAM
Ακαδημία «Λέοντες»: Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Living / Ένα βράδυ στον Πειραιά με σπαθιά και βυζαντινές πανοπλίες

Παρακολουθήσαμε μια προπόνηση των «Λεόντων», μιας ακαδημίας ιστορικών ευρωπαϊκών πολεμικών τεχνών, και ανακαλύψαμε τα μυστικά ενός αθλήματος που ισορροπεί μεταξύ Ιστορίας και σωματικής άσκησης.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ
Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Living / Εσείς θα κλωνοποιούσατε το κατοικίδιό σας;

Από την Μπάρμπρα Στρέιζαντ μέχρι τον Πρόεδρο της Αργεντινής και τον αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, Όλο και περισσότεροι πληρώνουν πολλές χιλιάδες για να κλωνοποιήσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.
THE LIFO TEAM
Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Living / Η Αναστασία λατρεύει τον Μιμίκο. Αντέχει ακόμα και τα «κικιρίκου» του

Ο Μιμίκος είναι ένας sassy κόκορας έξι μηνών που έχει κλέψει την καρδιά της Αναστασίας, ένα ζώο συντροφιάς που μπορεί να την τρελαίνει στα «κικιρίκου» όλη μέρα, αλλά τη βοήθησε να δει τη ζωή της αλλιώς, και να την αλλάξει.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
ΕΠΕΞ ΜΗΧ-ΜΗΧ Party: Από συμβατικό φοιτητόπαρτο σε event 8.000 ατόμων

Urban Culture / Μηχανολόγοι: Πώς ένα φοιτητικό πάρτι έφτασε να έχει 8.000 άτομα να χορεύουν

Ο Βόλος είναι γνωστός όχι μόνο για τα τσιπουράδικα αλλά και για ένα φοιτητικό πάρτι που έφτασε να συγκεντρώνει κόσμο απ' όλη την Ελλάδα. Το 2024 ήταν η πρώτη χρονιά που δεν διοργανώθηκε και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα ξαναγίνει.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ