LIVE!

Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο

Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο Facebook Twitter
2

Τα νέα πως ένα εστιατόριο όπου κανείς θα μπορεί να απολαύσει το γεύμα του απαλλαγμένος από ρούχα προκάλεσαν όπως φαίνεται ενθουσιασμό και τεράστιο ενδιαφέρον για την εμπειρία.

Αν και το "Bunyadi" θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο, ήδη έχουν υπάρξει κρατήσεις για 32.000 άτομα που θέλουν να γευματίσουν γυμνοί.

Ωστόσο πολλοί μάλλον θα μείνουν με την όρεξη καθώς το εστιατόριο θα μπορεί να φιλοξενεί στον ειδικό χώρο γυμνιστών μόνο 42 άτομα την ημέρα.

Ο ιδιοκτήτης του μίλησε στο αμερικανικό CNN και δήλωσε ξαφνιασμένος και ο ίδιος από την πρωτοφανή προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος.

Η τοποθεσία παραμένει ακόμη μυστική ενώ όπως έγινε γνωστό το γεύμα θα κοστίζει περίπου 95 δολάρια για κάθε άτομο. Ωστόσο σημειώνεται πως τα κινητά απαγορεύονται και οι πελάτες θα πρέπει να τα παραδίδουν στην είσοδο, πριν περάσουν στα ειδικά διαμορφωμένα αποδυτήρια για να γδυθούν.

2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυρία Μαρία, ο κύριος Νίκος και μια ιστορία αγάπης με μια μηχανή ποπκόρν

Living / Πενήντα καλοκαίρια χωρίς ρεπό, με μαλλί της γριάς και ψημένο καλαμπόκι

Ο κύριος Νίκος έχει προλάβει την εποχή που το γλειφιτζούρι κοκοράκι ήταν συνώνυμο του πρώτου ραντεβού. Μετά από δεκαετίες στους δρόμους, δεν μπορεί να φανταστεί καλοκαίρι χωρίς πανηγύρι και χωρίς το μηχάνημα του ποπκόρν.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
CHECK Ένα πρωί αναζητήσαμε πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Living / Birdwatching στην Αθήνα: Παρατηρώντας πρωί-πρωί πουλιά στον Εθνικό Κήπο

Το birdwatching στην πόλη μας είναι πολύ πιο δημοφιλές από ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι ξένοι το λατρεύουν, και παίρνουν τα πάρκα και τα βουνά για να ανακαλύψουν τσαλαπετεινούς και κουκουβάγιες, σε ένα «κυνήγι» με τα κιάλια που κάνει το συγκεκριμένο τουρ από τα πιο διαδεδομένα στην Ελλάδα.
M. HULOT

σχόλια

2 σχόλια
Να έχεις ακούσει καλές κριτικές και να το κλείσεις για επαγγελματικό δείπνο...Στην καλύτερη θα νομίζουν ότι θες να πετύχεις απόλυτη σύσφιξη σχέσεων στα τμήματα, στη χειρότερη να ακουστούν ατάκες τύπου:" - Κύριε Παπαδόπουλε, βλέπω κάνει κρύο σήμερα ε;"
Με συγχωρείτε που θα είμαι ειλικρινής, αλλά εγώ προσωπικά θα αηδίαζα πραγματικά και μόνο στη σκέψη να κάτσω να φάω και να βλέπω γυμνούς ανθρώπους τριγύρω μου...