Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο

Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο Facebook Twitter
2

Τα νέα πως ένα εστιατόριο όπου κανείς θα μπορεί να απολαύσει το γεύμα του απαλλαγμένος από ρούχα προκάλεσαν όπως φαίνεται ενθουσιασμό και τεράστιο ενδιαφέρον για την εμπειρία.

Αν και το "Bunyadi" θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο, ήδη έχουν υπάρξει κρατήσεις για 32.000 άτομα που θέλουν να γευματίσουν γυμνοί.

Ωστόσο πολλοί μάλλον θα μείνουν με την όρεξη καθώς το εστιατόριο θα μπορεί να φιλοξενεί στον ειδικό χώρο γυμνιστών μόνο 42 άτομα την ημέρα.

Ο ιδιοκτήτης του μίλησε στο αμερικανικό CNN και δήλωσε ξαφνιασμένος και ο ίδιος από την πρωτοφανή προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος.

Η τοποθεσία παραμένει ακόμη μυστική ενώ όπως έγινε γνωστό το γεύμα θα κοστίζει περίπου 95 δολάρια για κάθε άτομο. Ωστόσο σημειώνεται πως τα κινητά απαγορεύονται και οι πελάτες θα πρέπει να τα παραδίδουν στην είσοδο, πριν περάσουν στα ειδικά διαμορφωμένα αποδυτήρια για να γδυθούν.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

2 σχόλια
Να έχεις ακούσει καλές κριτικές και να το κλείσεις για επαγγελματικό δείπνο...Στην καλύτερη θα νομίζουν ότι θες να πετύχεις απόλυτη σύσφιξη σχέσεων στα τμήματα, στη χειρότερη να ακουστούν ατάκες τύπου:" - Κύριε Παπαδόπουλε, βλέπω κάνει κρύο σήμερα ε;"
Με συγχωρείτε που θα είμαι ειλικρινής, αλλά εγώ προσωπικά θα αηδίαζα πραγματικά και μόνο στη σκέψη να κάτσω να φάω και να βλέπω γυμνούς ανθρώπους τριγύρω μου...