ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο

Xαμός για ένα τραπέζι στο εστιατόριο γυμνιστών στο Λονδίνο Facebook Twitter
2

Τα νέα πως ένα εστιατόριο όπου κανείς θα μπορεί να απολαύσει το γεύμα του απαλλαγμένος από ρούχα προκάλεσαν όπως φαίνεται ενθουσιασμό και τεράστιο ενδιαφέρον για την εμπειρία.

Αν και το "Bunyadi" θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο, ήδη έχουν υπάρξει κρατήσεις για 32.000 άτομα που θέλουν να γευματίσουν γυμνοί.

Ωστόσο πολλοί μάλλον θα μείνουν με την όρεξη καθώς το εστιατόριο θα μπορεί να φιλοξενεί στον ειδικό χώρο γυμνιστών μόνο 42 άτομα την ημέρα.

Ο ιδιοκτήτης του μίλησε στο αμερικανικό CNN και δήλωσε ξαφνιασμένος και ο ίδιος από την πρωτοφανή προσέλευση και το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος.

Η τοποθεσία παραμένει ακόμη μυστική ενώ όπως έγινε γνωστό το γεύμα θα κοστίζει περίπου 95 δολάρια για κάθε άτομο. Ωστόσο σημειώνεται πως τα κινητά απαγορεύονται και οι πελάτες θα πρέπει να τα παραδίδουν στην είσοδο, πριν περάσουν στα ειδικά διαμορφωμένα αποδυτήρια για να γδυθούν.

2

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Να έχεις ακούσει καλές κριτικές και να το κλείσεις για επαγγελματικό δείπνο...Στην καλύτερη θα νομίζουν ότι θες να πετύχεις απόλυτη σύσφιξη σχέσεων στα τμήματα, στη χειρότερη να ακουστούν ατάκες τύπου:" - Κύριε Παπαδόπουλε, βλέπω κάνει κρύο σήμερα ε;"
Με συγχωρείτε που θα είμαι ειλικρινής, αλλά εγώ προσωπικά θα αηδίαζα πραγματικά και μόνο στη σκέψη να κάτσω να φάω και να βλέπω γυμνούς ανθρώπους τριγύρω μου...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ