Τα ζώδια του Σαββάτου (20.05.2023)

Τα ζώδια του Σαββάτου (20.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 20.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τον τομέα της επικοινωνίας, αλλά το τετράγωνο με τον Κρόνο περιορίζει και καταπιέζει τα συναισθήματα και τις σχέσεις σας.  Ενδεχομένως να νιώσετε μοναξιά ή απογοήτευση από τους άλλους και να αποστασιοποιηθείτε από οικείους. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την έκφραση του λόγου σας.

Ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στον Λέοντα με μια δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα. Το πείσμα καθιστά δύσκολο το συμβιβασμό και θα δοκιμαστεί μια φιλική σας σχέση. Ωστόσο, είναι μια καλή στιγμή για να αποδεσμευτείτε ώστε να μη σπαταλάτε την ενέργειά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του από τον τομέα της οικιακής σας ζωής και διεγείρει την επιθυμία σας να βελτιώσετε το χώρο σας και να φροντίσετε τους αγαπημένους σας. Η σημερινή αντίθεση Άρη - Πλούτωνα μπορεί να αναδείξει έναν αγώνα μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών ευθυνών, θαμμένα προβλήματα ή να προκύψουν διαμάχες εξουσίας μέσα στην οικογένεια.

Η Σελήνη στους Διδύμους αφορά τα οικονομικά σας και το τετράγωνο με τον Κρόνο προκαλεί στασιμότητα στην εφαρμογή ενός στόχου. Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους, να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα ώστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης εισέρχεται στον τομέα της επικοινωνίας και σας κάνει πολύ πειστικούς στην προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων, ενώ αυξάνει το θάρρος σας για να επικοινωνήσετε με κάποιον που δεν είχατε επαφή. Ωστόσο, σήμερα η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει ανασφάλειες ή φόβο για αλλαγές. Μην πιέσετε τους άλλους να συμφωνήσουν με τις απόψεις σας.

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σάς κάνει πολύ συναισθηματικούς και στρέφει την προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, κάντε μια κούρα ομορφιάς, πάτε μια εκδρομή κι ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στη ψυχική και ψυχική σας ευεξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας σήμερα, για μα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο του 2024 και καθώς ξεκινάει τη διέλευσή του τομέα των οικονομικών σάς δίνει κίνητρο να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε κάτι σημαντικό για εσάς ή να εξοικονομήσετε χρήματα για μια ακριβή αγορά. Σήμερα η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες για κοινούς πόρους.

Η Σελήνη στους Διδύμους ρίχνει τους ρυθμούς σας κι εντείνει την ανάγκη σας για ανάπαυλα. Ενδεχομένως να μην έχετε πολλή διάθεση για κοινωνικές επαφές και να προτιμήσετε στιγμές με τον εαυτό σας και την οικογένεια. Αναπληρώστε τις δυνάμεις σας και χαλαρώστε.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας και σας γεμίζει με θάρρος και πρωτοβουλία. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει έντονες επιθυμίες για να ξεκινήσετε νέα έργα ή να παρουσιαστείτε με πιο τολμηρούς, πιο δυναμικούς τρόπους. Σήμερα ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα αυξάνει την ανάγκη για ανεξαρτησία και δεν έχετε υπομονή να σας χειραγωγούν.

Η βραδιά θα είναι πολύ ευχάριστη, επαφές με φίλους ψυχαγωγία θα σας δώσουν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Αν είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Επιστρατεύστε τη γοητεία σας που είναι σε υψηλά επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτικής ζωής και χρειάζεστε επιπλέον ξεκούραση κι ενασχόληση με δραστηριότητες που βοηθούν στην αναπλήρωση ενέργειας. Σήμερα με την αντίθεση Άρη - Πλούτωνα υπάρχει μια ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να σας εξαντλήσει. Αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις σας.

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Προσπαθήστε να τα κοντρολάρετε και μην κάνετε κάτι που θα σας προκαλέσει απογοήτευση στο μέλλον. Στην παρούσα φάση πρέπει να επικρατήσει η λογική.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Λέοντα ενισχύει την ενέργεια, το θάρρος και τη διεκδίκηση με τους φίλους και την κοινωνική σας ζωή. Ιδανική εποχή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Ενδεχομένως να σας εμπνεύσει κάποιος να εργαστείτε για έναν συγκεκριμένο στόχο ή όνειρο. Με την αντίθεση Άρη και Πλούτωνα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

Η Σελήνη στους Διδύμους αφορά τα ταξίδια και είναι μια καλή στιγμή για αποδράσεις και χαλάρωση. Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας και για πιθανή αδιαθεσία που μπορεί να σας χαλάσει τα σχέδια. Το τετράγωνο με τον Κρόνο προμηνύει εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σας φέρνοντας ενέργεια, φιλοδοξία και ανταγωνιστικά συναισθήματα. Οι στόχοι και οι επιχειρηματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και μπορείτε να διαπρέψετε. Με την αντίθεση Άρη -  Πλούτωνα σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις. Βάλτε στόχο να αποφορτιστείτε.

Το τετράγωνο Σελήνης - Κρόνου δείχνει κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με το ταίρι σας, τα οποία προκαλούν προβλήματα στη σχέση σας και είναι θέμα χρόνου να επέλθει η ρήξη. Αφιερώστε τη μέρα στην προσωπική σας ζωή. Μια εκδρομή θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης κινείται στον τομέα της πνευματικής σας ανάπτυξης και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα είστε πιο ενθουσιώδεις, θετικοί και γεμάτοι ενέργεια για να αναλάβετε ένα νέο εγχείρημα, ή να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών. Ωστόσο, η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα σήμερα μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια φόβους και να σας δημιουργήσει αναποφασιστικότητα.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο προμηνύει εντάσεις στην οικογένεια ή εμπόδια σε μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες ακινήτων. Αφήστε τη μέρα να περάσει δίνοντας έμφαση σε ό, τι μπορεί να ανεβάσει τη διάθεσή σας. Πάτε μια εκδρομή, βγείτε να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης αρχίζει να ζεσταίνει τον τομέα των κοινών σας πόρων και σας ενθαρρύνει να διεκδικήσετε χρήματα ή να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων. Ωστόσο, η σημερινή μέρα μπορεί να είναι τεταμένη καθώς ο Άρης είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Θέματα ιδιοκτησίας, τα χρήματα και οι σχέσεις θα είναι πιο ευαίσθητα σε σκαμπανεβάσματα και πρέπει να προσέξετε πώς θα τα διαχειριστείτε.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο δείχνει πως θα συναντήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σας. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση και τη χρήση εργαλείων στη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να ζωντανέψουν συνεργασίες ή αλληλεπιδράσεις με άλλους. Ενδεχομένως να υπάρχει μια ανταγωνιστική αίσθηση στις σχέσεις, αλλά θα ανακτήσετε τε το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας. Ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, φέρνει κάποια ένταση καθώς προκύπτουν θαμμένα ζητήματα.

Το τετράγωνο Σελήνης - Κρόνου δείχνει οικονομική δυστοκία και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Ενδεχομένως να μην κλείσει μια συμφωνία ή να υπάρξουν καθυστερήσεις στις αμοιβές σας. Προσέξτε τη διαχείριση των πόρων σας.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης εισέρχεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας, ζωντανεύοντας την καθημερινότητά σας. Θα έχετε ιδιαίτερα κίνητρα για να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις και την υγεία σας τις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα η αντίθεση Άρη -Πλούτωνα μπορεί να πυροδοτήσει την ένταση, προκαλώντας απογοητεύσεις λόγω έλλειψης χρόνου για τον εαυτό σας.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τη Σελήνη σας προκαλεί σύγχυση. Από τη μια θέλετε να αφιερώσετε περισσότερο σε εσάς, από την άλλη οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πολλές και μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ