Τα ζώδια του Σαββάτου (10.06.23)

Τα ζώδια του Σαββάτου (10.06.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια του Σαββάτου 10.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευσή της στους Ιχθύς και σήμερα αφορά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Θα προτιμήσετε πιο ιδιωτικές στιγμές και είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Δραστηριότητες που σας ευχαριστούν θα συμβάλουν στην ψυχική σας ανάταση.

Προσέξτε πιθανή ένταση με το ταίρι σας. Ο Άρης σε δυσαρμονικές όψεις δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συγκρούσεις και θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκνευρισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας για χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους ή/και το ταίρι σας είναι αυξημένη και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ό,τι πραγματικά σας ευχαριστεί. Μέσω συλλογικών δράσεων θα γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και θα διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ο Ερμής προτού αφήσει το ζώδιό σας συνεχίζει να δίνει ευκαιρίες για βελτίωση της ερωτικής σας ζωής και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για όσους δοκιμάσουν την τύχη τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα δεν ενδείκνυται για αποδράσεις στη φύση, ενώ μπορεί να προκύψουν κι επικοινωνιακά προβλήματα. Μπορείτε να περάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα στον τόπο διαμονής σας και να απολαύσετε τις στιγμές. Πάτε με τη ροή κι αποφύγετε τα ρίσκα.

Η ερωτική σας ζωή παραμένει στάσιμη επειδή δεν κάνετε καμία προσπάθεια να βγείτε από το καβούκι σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Η ευκαιρία είναι μπροστά σας και δεν τη βλέπετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα θα είναι αρκετά βατή καθώς δεν προβλέπονται εμπόδια και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Είτε ασχοληθείτε με ένα σημαντικό εγχείρημα, ή με πιο ευχάριστες δραστηριότητες δεν θα συναντήσετε προκλήσεις. Τα οικονομικά σας χρήζουν προσοχής. Μην κάνετε άσκοπες δαπάνες.

Αποφύγετε τις οικονομικές δοσοληψίες με φίλους και τις συνεργασίες. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία δείχνει πως οι πιθανότητες για δημιουργία παρεξηγήσεων είναι πολλές. Επίσης, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι  σας ευχαριστεί καθώς έχετε την ευχέρεια να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και είναι μια καλή στιγμή για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Αγοράστε ρούχα, αξεσουάρ ή πάτε ένα ταξίδι για να αλλάξετε παραστάσεις.

Η συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και θα ξεμπλοκάρετε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την εχεμύθειά του. Προσέξτε σε ποιους επικοινωνείτε τους προβληματισμούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει κάτι που σας προκαλεί ανησυχία, αλλά δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε. Ενδεχομένως το να σκέφτεστε συνεχώς τα προβλήματά σας έχει γίνει συνήθεια κι ακόμα κι όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος εσείς δεν μπορείτε να χαλαρώσετε. Σκεφτείτε τα θετικά της ζωής σας και περάστε ποιοτικό χρόνο.

Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω με αποτέλεσμα να σας πιάνει συχνά μελαγχολία. Σήμερα πρέπει να επιδιώξετε επαφές με φίλους. Επικοινωνήστε μαζί τους και μην περιμένετε πότε θα επικοινωνήσουν αυτοί.

ΖΥΓΟΣ

Θα δυσκολευτείτε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στα καθήκοντά σας, καθώς το μυαλό σας θα τρέχει σε ειδυλλιακούς προορισμούς και θα είναι πεσμένοι οι ρυθμοί σας. Όσοι έχετε τη δυνατότητα για εξορμήσεις σε παραλίες, φροντίστε να αφήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού τους προβληματισμούς κι απολαύστε τη θάλασσα.

Πιθανή συνάντηση με μια παλιά σας σχέση θα σας προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα. Ενδεχομένως να κάνετε σενάρια τι θα είχε συμβεί αν δεν είχατε χωρίσει, αν θα κάνατε οικογένεια, κλπ. Ωστόσο, είναι άσκοπο να ασχολείστε με το '"αν".

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα ταλέντα σας και με δημιουργικές δραστηριότητες. Οι καλλιτέχνες θα έχετε απήχηση και θα αυξήσετε τη φήμη σας, ενώ όσοι αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια, μπορεί να έχετε αίσια αποτελέσματα. Αγοράστε ένα λαχείο.

Υπάρχει ένα άτομο στο φιλικό σας περιβάλλον που προσπαθεί να σας προσεγγίσει, αλλά με τη στάση σας το απομακρύνετε. Ίσως να μην έχετε αντιληφθεί το ενδιαφέρον του. Όπως και να έχει, αν προσέξετε αντιδράσεις θα το διαπιστώσετε.                                                             

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή και τις προσωπικές σας ανάγκες. Είτε αποφασίσετε να πάτε μια εκδρομή για να χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα, ή παραμείνετε στην πόλη, το σημαντικό είναι να περάσετε όμορφα. Η μέρα ενδείκνυται για στιγμές απόλαυσης με αγαπημένα πρόσωπα ή με τον εαυτό σας.

Μια καινούρια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, αλλά δεν πρέπει να πέσετε με τα μούτρα. Αρχικά, σιγουρευτείτε πως δεν έχει δεσμό, βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις του και μην επενδύετε συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να σας πιάσει βαρεμάρα και να μην έχετε όρεξη για εκδρομές κι επαφές με κόσμο. Ωστόσο, αν μπείτε σε διαδικασία προετοιμασιών θα ανακτήσετε τη διάθεσή σας. Το σίγουρο είναι πως θα περάσετε όμορφα ό,τι κι αν κάνετε, επομένως μην χάνετε ευκαιρίες για ψυχαγωγία.

Το ταίρι σας έχει κάποια θέματα που δεν τα συζητάει μαζί σας προκειμένου να μη σας μεταφέρει τα προβλήματά του. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον για όσα το απασχολούν ώστε να νιώσει πιο άνετα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σύγκρουση συμφερόντων θα πλήξει μία συνεργασία, η οποία μπορεί να λήξει άδοξα. Η μέρα παρουσιάζει κάποια προβλήματα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση των καταστάσεων.

Μπορεί να προκαλέσετε λανθασμένες εντυπώσεις με τη συμπεριφορά σας και να χαθεί μια καλή ευκαιρία για τη βελτίωση της ερωτικής σας ζωής. Ξεπεράστε τις αναστολές σας κι αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Ερμή εντείνει την ανάγκη σας για αποδράσεις και η μέρα ενδείκνυται για εκδρομές με φίλους ή την οικογένεια. Οργανωθείτε και ξεκινήστε εγκαίρως ώστε να αποφύγετε ο μποτιλιάρισμα στους δρόμους και μην είστε ανυπόμονοι. Θέματα οδήγησης χρήζουν προσοχής.

Οι γονείς προσέξτε τα παιδιά καθώς μπορεί να σας απασχολήσει κάποιο θέμα. Οι ελεύθεροι μπορεί να απορρίψετε ένα άτομο που θα εκφράσει το ενδιαφέρον του, επειδή έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας. Μην κλωτσάτε την τύχη σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM