Τα ζώδια της Τρίτης (30.05.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (30.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 30.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εμπορικές συμφωνίες υπογραφές συμβολαίων και προώθηση υπηρεσιών. Το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης ευνοεί την επικοινωνία και τις μετακινήσεις καθώς και ό,τι αφορά στην εκπαίδευση. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς.

Μην μπλέκετε τη φιλία με τα ερωτικά αν θέλετε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας. Ακατάλληλη στιγμή για έκφραση συναισθημάτων προς ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βολιδοσκοπήστε τις προθέσεις του.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης που διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις, είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε για την αύξηση των αποδοχών σας ή να αναζητήσετε μια θέση εργασίας που θα πληροί τις ανάγκες σας. Εύνοια θα έχετε όσοι δώσετε συνέντευξη και όσοι στείλετε βιογραφικά.

Σχέσεις με ηλικιωμένους θα δοκιμαστούν αν προσπαθήσουν να σας επηρεάσουν σχετικά με τις αποφάσεις σας. Να είστε σταθεροί στις απόψεις σας και μην κάνετε κάτι επειδή δεν θέλετε να χαλάσετε τις καρδιές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έμπνευσή σας είναι στα ύψη καθώς ο Ήλιος στο ζώδιό σας είναι σε τρίγωνο με τη Σελήνη και σας οδηγεί σε νέα μονοπάτια. Ενδεχομένως να σκεφτείτε μια ιδέα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η μέρα ενδείκνυται για επενδύσεις και ό,τι αφορά την κερδοσκοπία.

Η ερωτική σας ζωή έχει πολύ καλές προοπτικές βελτίωσης, επομένως μην κλείνεστε στο σπίτι. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ώστε να αισθάνεστε όμορφα και βγείτε να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε κόσμο. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν σκοπεύετε να βρείτε μια νέα κατοικία που θα πληροί τις ανάγκες σας, σήμερα το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης θα διευκολύνει τις προσπάθειές σας. Μυστικές διαπραγματεύσεις για αγοραπωλησίες ή ενοικίαση ακινήτων θα ευνοηθούν. Ενδεχομένως να έχετε και κάποια καλά νέα που θα αφορά ένα μέλος της οικογένειας.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων που μπορεί να αποτελέσουν πηγή εντάσεων. Μην κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας και φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας (όπως δάνεια, ασφάλειες, κλπ).

ΛΕΩΝ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειά σας. Νέες ιδέες αν προωθηθούν στα κατάλληλα άτομα θα συμβάλουν στη διεύρυνση του δικτύου των συνεργατών σας. Αξιοποιήστε νέα τεχνολογικά μέσα και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις προκειμένου να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας.

Οι προσωπικές σας ανάγκες αποτελούν προτεραιότητα και μπορεί να παραμελήσετε το ταίρι σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε το χρόνο μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής ώστε να μην δημιουργούνται κενά στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζουν να δίνονται ευκαιρίες για αύξηση εσόδων καθώς πραγματοποιείται το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη και θα επιβραβευθούν οι προσπάθειές σας. Οι ηγετικές σας ικανότητες θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις και θα σημειώσετε σημαντική πρόοδο στην καριέρα σας.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το άγχος σας έχουν εξαντλήσει και πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Φροντίστε να τρέφεστε υγιεινά, να αφιερώνετε έστω μισή ώρα σε κάποια άσκηση και να ξεκουράζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Το σημερινό τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σας με τον Ήλιο υπόσχεται επιτυχίες σε σπουδές, εμπορικές συναλλαγές και δομικές υποθέσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς θα έχει αίσια αποτελέσματα και θα αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Μια πρόταση για βραδινή έξοδο μην βιαστείτε να την απορρίψετε λόγω συσσωρευμένης κούρασης. Εκτός ότι θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μπορεί να κάνετε και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα πρέπει να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με οφειλές, εφορίες, κληρονομικά, κλπ. Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη θα διευκολύνει τις όποιες διαδικασίες και θα κερδίσετε αρκετό χρόνο. Μέσω κοινών πόρων (όπως του συντρόφου), αυξάνεται το εισόδημά σας.

Στον τομέα του σπιτιού υπάρχει τεταμένο κλίμα και χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας. Αν υπάρχουν θέματα που είναι κρυμμένα κάτω από το χαλί θα πρέπει να συζητηθούν προτού εκτονωθούν σε ανύποπτο χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες ιδέες σας ενθαρρύνουν να δοκιμάσετε την τύχη σας σε νέες κατευθύνσεις και είναι ιδανική στιγμή για έρευνα και προώθηση. Με το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης οι προοπτικές για εύρεση ατόμων που θα στηρίξουν την υλοποίηση ενός εγχειρήματος είναι πολύ καλές και εκεί πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας.

Η επικοινωνία με οικείους μπορεί να μην εξελιχθεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και θα απογοητευτείτε. Ίσως σας δώσουν την εντύπωση πως δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν τα προβλήματά σας, αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασία, μελλοντικά σχέδια και νέες επιχειρηματικές προσπάθειες θα έχουν αίσια αποτελέσματα καθώς πραγματοποιείται το τρίγωνο Ήλιου - Σελήνης και πρέπει να αξιοποιήσετε τη μέρα. Επενδύστε κάποια χρήματα στη διαφήμιση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας και προωθήστε τις ιδέες σας στον εργοδότη σας.

Κληρονομικά ζητήματα θα προκαλέσουν ρήξη στις σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε τα γεγονότα. Ζητήστε τη συμβουλή νομικών προσώπων ώστε να μην έχετε απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα που δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες σε μακροπρόθεσμους στόχους και μην ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητας. Οργανώστε τα σχέδιά σας, αναζητήστε πληροφορίες και προσέξτε τις λεπτομέρειες. Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Πιθανή ένταση με άτομο από το χώρο της εργασίας θα σας προκαλέσει απογοήτευση. Προσπαθήστε να μην παίρνετε βαριά τις καταστάσεις καθώς είναι παροδικές και δεν αξίζει να χαλάτε τη διάθεσή σας. Φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί.

ΙΧΘΥΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με θέματα της οικιακής σας ζωής και οικονομικές υποθέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τη Σελήνη σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας και ευνοεί την τακτοποίηση οφειλών, διαδικαστικών ζητημάτων  και αγοραπωλησίες ακινήτων.

Η βελτίωση της εμφάνισής σας, σάς απασχολεί πολύ έντονα, αλλά κάνετε λάθη με τη διατροφή σας και δεν έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού που θα σας κατευθύνει σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM