Τα ζώδια της Τρίτης (23.05.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (23.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 23.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Η υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να ωθήσει τους Κριούς στην ανάληψη ρίσκων που δεν θα έχουν καλή απόδοση και πρέπει να προσέξετε τις ενέργειες και τις αποφάσεις σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη σας κάνει να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας κι οι πιθανότητες για απώλειες είναι πολλές.

Αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις και τις συνεργασίες με φιλικά σας πρόσωπα ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Μην προσπαθήσετε να τα συνδυάσετε αν δεν θέλετε να χαλάσει η φιλία σας. Αν έχετε ερωτικές βλέψεις θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Οικογενειακά ζητήματα θα απασχολήσουν τους Ταύρους που είναι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που σας επηρεάζει το τετράγωνο του Δία στο ζώδιό σας με τον Άρη κι η υπομονή σας θα εξαντληθεί αν νιώσετε πιεσμένοι με τις απαιτήσεις των άλλων. Προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση σε κάτι δημιουργικό και εξοικονομήστε χρόνο για τον εαυτό σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να εκτιμήσετε τα απλά πράγματα στη ζωή σας. Φίλοι, αδέρφια ή γείτονες μπορεί να θέλουν να σας δουν ή μπορεί εσείς να αποφασίσετε να αφήσετε πίσω μια παρεξήγηση που είχε ψυχράνει τις σχέσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι απογοητευτική για εσάς τους Δίδυμους αν αναλάβετε πολλές ευθύνες που δεν θα φέρετε εις πέρας. Η αντίθεση του Άρη με τον Δία προκαλεί στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο ενθουσιασμό και κίνητρο για να αναλάβετε νέα έργα. Τα ενδιαφέροντά σας είναι πολλά, αλλά ο χρόνος σας περιορισμένος. 

Από το απόγευμα και μετά ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Τακτοποιήστε το χώρο σας, οργανώστε τις αγορές αγαθών για τις επόμενες μέρες κι ετοιμάστε κάποια προπαρασκευασμένα γεύματα ώστε να εξοικονομείτε χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή των Καρκίνων για νέα ξεκινήματα και υλοποίηση ιδεών είναι έντονη, αλλά θα πρέπει να προσέχετε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αποφάσεις που προέρχονται από ανησυχία και όχι από ανάγκη. Τιθασεύσετε τις παρορμήσεις που προκαλεί το τετράγωνο του Δία με τον Άρη για υπερβολές με τα χρήματά σας στην ψυχαγωγία. 

Οι επιθυμίες σας βγαίνουν στην επιφάνεια και αν δεν δείξουν κατανόηση ή σεβασμό φιλικά σας πρόσωπα θα επέλθει ρήξη στις σχέσεις σας. Η μέρα είναι δύσκολη όσον αφορά την επικοινωνία με οικείους και ίσως αποφασίσετε να κρατήσετε αποστάσεις.

ΛΕΩΝ

Κάτι μπορεί να είναι υπερβολικό με το τετράγωνο τους Δία με τον Άρη που θα αφορά τη φήμη ή την καριέρα σας, Λέοντες. Οποιαδήποτε επαγγελματική δραστηριότητα, οι ευθύνες και τα καθήκοντα θα σας φανούν αποπνικτικά ή βαρετά κι η ανάγκη σας να αποδράσετε από την καθημερινότητα θα είναι έντονη. Κάντε ένα διάλλειμα για να αποφορτιστείτε.

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας και είναι μια καλή στιγμή για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας. Αγοράστε ρούχα, αξεσουάρ ή κάτι που επιθυμούσατε το τελευταίο διάστημα, βγείτε με φίλους κι απολαύστε τις στιγμές γιατί σας αξίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδια που γίνονται τώρα μπορεί να μην λειτουργήσουν αργότερα αν εσείς οι Παρθένοι υπερβείτε τις δυνατότητές σας. Οι υποσχέσεις μπορεί να είναι καλοπροαίρετες, αλλά θα δοθούν λόγω υπέρμετρης αισιοδοξίας. Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη μπορεί να οδηγήσει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο σε περιττές διαφωνίες ή βιαστικές αποφάσεις. 

Διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση και μην ασχολείστε συνεχώς με τα προβλήματά σας. Διαβάστε ένα βιβλίο, ακούστε μουσική, παρακολουθήστε μια ταινία ή επικοινωνήστε με φίλους και πείτε τα νέα σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέες ιδέες προκαλούν ενθουσιασμό στους Ζυγούς, αλλά δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθούν. Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη σας κάνει να παραβλέπετε πιθανούς κινδύνους ή να αμελείτε τις οφειλές σας επειδή δίνετε προτεραιότητα σε νέους στόχους, όμως θα τις βρείτε μπροστά σας και θα φρενάρουν τα σχέδιά σας.

Ένας νέος έρωτας είναι προ των πυλών και είστε μες στην αδημονία. Η βελτίωση της εμφάνισής σας είναι βασικό σας μέλημα, αλλά αν δεν είστε σίγουροι για κάποιες αλλαγές (όπως κούρεμα ή αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας), καλύτερα να τις αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη - Δία οι Σκορπιοί αισθάνεστε περιορισμένοι εξαιτίας των αυξημένων ευθυνών και δυσκολεύεστε να παραμείνετε πειθαρχημένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Αν πρέπει να πάρετε μία απόφαση, θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη έρευνα. Ο ενθουσιασμός για την επίτευξη των στόχων σας εκτοξεύεται, αλλά πρέπει να αποφύγετε τη βιασύνη.

Μια νέα ερωτική σχέση σας προκαλεί αμφιβολίες και κρατάτε αποστάσεις, κάτι που στην παρούσα φάση είναι καλό προκειμένου να αποφύγετε τις απογοητεύσεις. Οι δεσμευμένοι χρειάζεστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο κι ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας είναι ανοιχτό σε μεγάλες ιδέες ωστόσο, είναι προτιμότερο εσείς οι Τοξότες να μελετήσετε τις όποιες αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά να μην βιαστείτε να τις πραγματοποιήσετε. Με το τετράγωνο Άρη-Δία η ενέργεια είναι υψηλή, αλλά είναι λίγο ασταθής. Αποφύγετε την ανάληψη περαιτέρω ευθυνών ώστε να μην απογοητευτείτε. 

Κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε ένα ταξίδι. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μέρη που θα επισκεφτείτε, για το φαγητό ή την ψυχαγωγία και να ταξιδέψετε νοητά. Φίλοι θα σας δώσουν τα φώτα τους και θα ξεπεράσετε κάποιες ανησυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολή μπορεί να είναι πρόβλημα για τους Αιγόκερους σε ό, τι αφορά τον ρομαντισμό ή τη διασκέδαση καθώς ο Άρης είναι σε τετράγωνο με τον Δία στον τομέα της χαράς και της αναψυχής σας. Υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι δεν έχετε την πολυτέλεια να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας και φροντίστε να έχετε ένα μέτρο στο ξόδεμα των πόρων σας.

Μη βιαστείτε να δεσμευτείτε και να δώσετε υποσχέσεις σε ένα νέο έρωτα. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας κάνει να παραβλέπετε τα ελαττώματα του συντρόφου σας ή τα εμπόδια της σχέσης κι η εξιδανίκευση θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι Υδροχόοι προσέξτε για βιαστική συμπεριφορά, ειδικά με την οικογένεια, το σύντροφο και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Με το τετράγωνο Άρη - Δία  μπορεί να πιεστείτε να πάρετε μια απόφαση και να κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Αν είστε υπερπροστατευτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα προκαλέσετε εντάσεις.

Συζητήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας για ουσιαστική επικοινωνία. Η μέρα ενδείκνυται για ενασχόληση με χόμπι, συλλογικές δράσεις κι επαφές με φίλους. Είναι σημαντικό να αφιερώνετε χρόνο στην ψυχαγωγία.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα το τετράγωνο Άρη - Δία ενθαρρύνει εσάς τους Ιχθείς να κάνετε μια αλλαγή που αφορά στα επαγγελματικά σας, αλλά μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας ή τις συνθήκες. Εξετάστε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους και αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Επίσης, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας. 

Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη φέρνει αρμονία στην ερωτική σας ζωή και τις σχέσεις με τα παιδιά. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε αυτή την ευνοϊκή μέρα και βγείτε να γνωρίσετε κόσμο και να φλερτάρετε. Οι ευγένειά σας θα προκαλέσει θετικές εντυπώσεις. 

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM