Τα ζώδια της Τρίτης (16.05.2023)

Τα ζώδια της Τρίτης (16/5/2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Τρίτης 16.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

 Η Σελήνη διανύει το ζώδιό σας και θα νιώσετε συναισθηματική ανανέωση. Κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας βελτίωση και με ό, τι μπορεί να συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και κάποιες αγορές για τον εαυτό σας θα σας δώσουν χαρά.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο νιώθετε πιεσμένοι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και πρέπει να αφιερώσετε κάποιο χρόνο στην κοινωνική σας ζωή. Συζητήσεις με φίλους θα σας χαλαρώσουν και θα ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα μπορείτε να ρίξετε τους ρυθμούς σας και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η συνεχής ενασχόληση με τις φιλοδοξίες σας, σας έχει μπλοκάρει και χρειάζεστε κάποιο χρόνο για να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Ακατάλληλη στιγμή για λήψη αποφάσεων. Ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και με θέματα οργάνωσης.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο μπορεί να διαπληκτιστείτε έντονα με ένα οικείο σας πρόσωπο. Το τετράγωνο του Δία με τον Άρη βγάζει στην επιφάνεια απωθημένα και θα πρέπει να κοντρολάρετε το θυμό σας ώστε να μη χάσετε τι δίκιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον τομέα των οικονομικών σας προμηνύει αίσιες εξελίξεις στα οικονομικά σας και θα διευθετήσετε πολλές υποχρεώσεις σας. Το τρίγωνο με τον Κρόνο δίνει ευκαιρίες για επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων στο εξωτερικό κι ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και τις επαφές με πρόσωπα εξουσίας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας και οι πιθανότητες για δημιουργία εντάσεων με άτομα που έχετε κοινό σκοπό είναι πολλές. Η ανάγκη σας για ψυχαγωγία σας ωθεί σε επιπολαιότητες και πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας της καριέρας ενεργοποιείται με τη Σελήνη στον Κριό, ταυτόχρονα πραγματοποιείται και το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ερμή που φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια και νέες συνεργασίες, επομένως είναι εξαιρετική στιγμή για να δώσετε έμφαση στους στόχους σας. Η επιβράβευσή σας έρχεται μέσω της αύξησης του εισοδήματός σας.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τρίγωνο με τον Ερμή φέρνει μια καινούρια γνωριμία μέσω φίλων που θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Οι συνθήκες είναι με το μέρος σας και πρέπει να τις αξιοποιήσετε. Όσοι είστε σε σχέση περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Μέσω κοινών πόρων βελτιώνονται τα οικονομικά σας και παίρνετε σημαντική ώθηση καθώς το τελευταίο διάστημα σας είχε πάρει από κάτω η οικονομική δυστοκία. Κάντε τον προγραμματισμό σας, διευθετήστε τις οφειλές σας ώστε να μην έχετε άγχος κι αγοράστε ρούχα και αξεσουάρ για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο προσέξτε για πιθανή απώλεια χρημάτων λόγω εξαπάτησης. Ο Ποσειδώνας θολώνει τις καταστάσεις και μπορεί να σας ξεγελάσουν επιτήδειοι. Αποφύγετε τις επενδύσεις μέσω διαδικτύου αν δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα πρέπει να δώσετε έμφαση στο επικοινωνιακό κομμάτι της δουλειάς σας καθώς μπορεί να προκύψει μία συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Το τρίγωνο Ερμή - Κρόνου ευνοεί τις σπουδές και τα ταξίδια. Ταυτόχρονα συμμετέχει κι η Αφροδίτη σε τρίγωνο που φέρνει νέα πρόσωπα στη ζωή σας και θα ωφεληθείτε ποικιλοτρόπως.

Η ερωτική σας ζωή παραμένει στάσιμη επειδή έχετε επικεντρωθεί στους στόχους σας ωστόσο, αν αφιερώσετε κάποιο χρόνο στο φλερτ και σε νέες γνωριμίες, θα τη βελτιώσετε πολύ σύντομα. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχετε μακροχρόνια σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιήστε αυτό το ευνοϊκό διάστημα για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας καθώς ο Κρόνος σε τρίγωνο με Αφροδίτη και Ερμή επιβραβεύει προσπάθειες και δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Πολύ καλή στιγμή για αναζήτηση χρηματοδότησης ή μιας νέας πηγής εσόδων. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω κοινών πόρων.

Σχέσεις με ηλικιωμένους και με πρόσωπα εξουσίας χρήζουν προσοχής. Ο Άρης δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για εντάσεις και μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση για ασήμαντο λόγο. Προσπαθήστε να μετριάσετε το θυμό σας και κρατήστε αποστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάτι σας προκαλεί ιδιαίτερο άγχος αυτή την εποχή και δεν είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Ενδεχομένως να σας απασχολεί ένα ταξίδι για επαγγελματικούς σκοπούς ή οι σπουδές και η σταδιοδρομία σας. Η συζήτηση με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας και να ανακτήσετε την αποφασιστικότητά σας.

Σας λείπουν αγαπημένα πρόσωπα αν ζείτε μακριά και είστε μελαγχολικοί. Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω τηλεφώνου ή διαδικτύου, στείλτε μηνύματα και κρατήστε επαφή εφόσον δεν υπάρχει δυνατότητα για δια ζώσης επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα χαρμόσυνο γεγονός στην οικογένεια θα συμβάλει στην ενίσχυση των σχέσεών σας. Ενδεχομένως να αφορά επαγγελματικά ή οικονομικά ζητήματα καθώς το τρίγωνο του Κρόνου με Ερμή κι Αφροδίτη δείχνει πως θα υπάρξει σημαντική βελτίωση. Μέσω κοινών πόρων ή μιας επιδότησης αυξάνεται το εισόδημά σας.

Η ερωτική σας ζωή έχει μείνει πίσω και πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας έχουν αποσυντονίσει και είναι κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε το βάρος της προσοχής στην προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα εκτιμηθούν και θα ωφεληθείτε σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με την Αφροδίτη ευνοεί την προώθηση υπηρεσιών, τις συνεργασίες και τις εμπορικές συναλλαγές, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται και το τρίγωνο με τον Ερμή που φέρνει αίσιες εξελίξεις στα ερωτικά σας.

Οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο καθώς επικρατεί τεταμένη ατμόσφαιρα και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Προσπαθήστε να συζητήσετε ήρεμα για όσα σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσω της εργασίας ή της ακίνητης περιουσίας και είναι σημαντική μέρα η σημερινή. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ερμή και την Αφροδίτη ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις και τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Όσοι αναζητάτε μια νέα κατοικία θα βρείτε μια καλή ευκαιρία. Αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις.

Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης κι ακούστε το καμπανάκι του οργανισμού σας. Κόψτε βλαβερές συνήθεις, αλλάξτε τη διατροφή σας και αφιερώστε κάποιο χρόνο σε σωματική άσκηση. Έντονο περπάτημα, ποδήλατο ή κολύμβηση είναι μια καλή επιλογή.

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας εντείνει την ανάγκη σας για βελτιώσεις στην προσωπική σας ζωή ή στα επαγγελματικά σας και πρέπει να στρέψετε την προσοχή σε ό, τι θεωρείτε πιο σημαντικό στην παρούσα φάση. Το τρίγωνο με τον Ερμή ευνοεί τις εμπορικές υποθέσεις και θέματα εκπαίδευσης, ενώ με την Αφροδίτη την ερωτική σας ζωή και την απόκτηση παιδιού.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας θολώνει τη σκέψη σας και βρίσκετε συνεχώς αφορμές για να παρεξηγήστε με το ταίρι σας. Αν αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και τα δείτε πιο αντικειμενικά, θα διαπιστώσετε πως κάποια πράγματα διογκώνονται στο μυαλό σας.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM