Απεργία την Πρωτομαγιά

Τα ζώδια της Παρασκευής (26.05.2023)

Τα ζώδια της Παρασκευής (26.05.2023) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 26.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο φέρνει αρμονία στις σχέσεις και εντείνει την ανάγκη σας να φροντίσετε το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει αναπάντεχα κέρδη και μπορείτε να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο χώρο σας, να μετακομίσετε ή να αγοράσετε ένα ακίνητο. Προσέξτε τις οικονομικές συναλλαγές σας.

Ιδανική στιγμή για να πάτε μια εκδρομή με τους φίλους, την οικογένεια ή το ταίρι σας. Μην αφήσετε τη συσσωρευμένη κούραση να σας καθηλώσει. Και μόνο που θα αλλάξετε παραστάσεις θα αναζωογονηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η ανάγκη σας να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας είναι αυξημένη, θα έχετε και κάποια καλά νέα που θα θέλετε να τα γιορτάσετε και είναι εξαιρετική μέρα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει αίσιες εξελίξεις στη ζωή σας και ευνοεί τα σύντομα ταξίδια και τις επαφές.

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται και ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας. Όσοι είστε σε σχέση περάστε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας, πάτε μια εκδρομή, βγείτε να διασκεδάσετε ή απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού είναι μια σημαντική μέρα για τα οικονομικά σας καθώς ευνοούνται οι μυστικές διαπραγματεύσεις και οι εξελίξεις θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Ταυτόχρονα ο Ήλιος στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Άρη σας κάνει πολύ δυναμικούς και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον αν προωθήσετε τις υπηρεσίες σας.

Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε επαφές με οικείους. Μπορεί να προκληθούν εντάσεις για ασήμαντη αφορμή. Προσπαθήστε να φιλτράρετε καλά όσα ακούτε και μην βιάζεστε να απαντήσετε. Οι ισορροπίες είναι λεπτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού βοηθά στην ενίσχυση των συνδέσεών σας. Οι αλληλεπιδράσεις με φίλους ή δίκτυα θα είναι ευχάριστες, η απήχησή σας αυξάνεται και τα πάτε ιδιαίτερα καλά σε κοινωνικές καταστάσεις, ενώ απολαμβάνετε να επιδιώκετε νέους στόχους. Οι ιδέες σας είναι πολλές και σας προκαλούν ενθουσιασμό.

Η σκέψη σας είναι σε έναν πρώην έρωτα και δεν ανταποκρίνεστε σε όσους προσπαθούν να ας προσεγγίσουν. Όσο ασχολείστε με το παρελθόν τόσο θα παραμένετε στάσιμοι και θα χάνετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. 

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και ξεκινά μια νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας. Ιδανική στιγμή για επαφές με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και για ξεκίνημα της επιχείρησής σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή συνεργατών και ατόμων που θα στηρίξουν ένα νέο εγχείρημα.

Χρειάζεστε συναισθηματικό χώρο, αλλά μπορεί να απολαμβάνετε την παρέα των άλλων με αποστασιοποιημένο, ανάλαφρο τρόπο. Η απελευθέρωση από τις ανησυχίες για τους μακροπρόθεσμους στόχους θα συμβάλει στην ψυχική σας ανάταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή όψη Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει αναπάντεχα θετικά νέα σε ταξίδια, σπουδές κι εφαρμογή ιδεών. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, βάλτε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας καθώς δεν προβλέπονται εμπόδια και διευθετήστε νομικά η διαδικαστικά ζητήματα. Επαφές με το εξωτερικό και συνεργασίες θα ευνοηθούν.

Ενώ έχετε πολλές επιλογές για ψυχαγωγία με φίλους θα προτιμήσετε στιγμές με τον εαυτό σας. Αφιερώστε τη βραδιά στην ανάπαυλα και προσπαθήστε να μην απασχολείτε το μυαλό σας με θέματα της καθημερινότητας. 

ΖΥΓΟΣ

Πολλά τα οφέλη με το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο και θα μπορέσετε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η μέρα ενδείκνυται για επαφές με πρόσωπα εξουσίας, για αναζήτηση χρηματοδότησης και ρυθμίσεις οφειλών. Ένα ηλικιωμένο άτομο σας στηρίζει και βγαίνετε από το αδιέξοδο.

Στον τομέα της φιλίας υπάρχει τεταμένο κλίμα και έχει να κάνει με ερωτικές διεκδικήσεις. Πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας αν έχετε ερωτικό ενδιαφέρον για ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτυχίες σε συνεργασίες με το εξωτερικό και σε ερωτικά ζητήματα φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη. Ενώστε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό σκοπό, προωθήστε τις ιδέες σας και δώστε έμφαση στη βελτίωση των σχέσεών σας. Ένα ταξίδι θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Μην κουβαλάτε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι και φροντίστε να επικεντρώνεστε στη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Πρέπει να διαχωρίζετε την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή ώστε να μη διαταράσσονται οι ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Ουρανός στον τομέα της εργασίας φέρνει επιτυχίες και νέες ευκαιρίες για αύξηση εσόδων και το εξάγωνο με την Αφροδίτη προμηνύει έσοδα μέσω κοινών πόρων. Ή μπορεί να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Όπως και να έχει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ωφεληθείτε και η μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη.

Στον τομέα της οικιακής σας ζωής υπάρχουν κάποια θέματα που υποβόσκουν και είναι θέμα χρόνου να εκτονωθούν. Σήμερα προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε πιθανή ένταση για οικονομικά ζητήματα και μην ρίξετε λάδι στη φωτιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δημιουργική διάθεση, ρομαντισμό, ευκαιρίες για κέρδη μέσω επενδύσεων φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και η ζωή σας μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η σχέση σας είναι σε αρμονία και είναι εξαιρετική στιγμή για γάμο ή συμβίωση. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε αυτή τη σημαντική μέρα για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και μην κάνετε υπερβολές με δίαιτες που απορρυθμίζουν το μεταβολισμό σας. Ακολουθήστε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με κάποια σωματική άσκηση που πληροί τις ανάγκες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Θετικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή και στην εργασία φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού και είναι μια καλή στιγμή για να μετακομίσετε, να αλλάξετε τη διαμόρφωση του χώρου σας ή να αγοράσετε νέο εξοπλισμό για την επιχείρησή σας. Θα ευνοηθείτε πολύ όσοι στείλετε βιογραφικά ή αν δώσετε συνέντευξη προς εύρεση εργασίας.

Κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας και σύντομα θα τις βρείτε μπροστά σας. Η ανάγκη σας για απολαύσει είναι αυξημένη και δεν υπολογίζετε τα έξοδα για ψυχαγωγία. Οι γονείς πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο στις αγορές για τα παιδιά.

ΙΧΘΥΣ

Κάποια θετικά νέα που θα αφορούν θέματα εκπαίδευσης, εμπορικές υποθέσεις ή τα παιδιά φέρνει το εξάγωνο Αφροδίτης - Ουρανού. Καινοτόμες ιδέες θα προκαλέσουν θετικές εντυπώσεις και θα ευνοηθεί η προώθηση υπηρεσιών ή προϊόντων. Εξαιρετική στιγμή για φλερτ, αναθέρμανση της σχέσης σας και για απόκτηση παιδιού. 

Έχει πέσει το ηθικό σας εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης και έχετε κλειστεί στον εαυτό σας. Πάρτε τα πάνω σας, μην ασχολείστε με το παρελθόν και βγείτε να γνωρίσετε κόσμο. Η ζωή είναι μπροστά σας και δεν πρέπει να αφήνετε ευκαιρίες να χάνονται.

Living
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ