ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τα ζώδια της Παρασκευής (09.06.23)

Τα ζώδια της Παρασκευής (09.06.23) Facebook Twitter
0

Τα ζώδια της Παρασκευής 09.06.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς και σας προκαλεί έντονη εσωστρέφεια. Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν θα απορροφήσουν την προσοχή σας και θα έχετε μια βαριά διάθεση. Το εξάγωνο Δία - Κρόνου έχει επεκτατικό χαρακτήρα και προμηνύει τη βελτίωση των οικονομικών σας από το μεσημέρι και μετά.

Η σχέση με ένα φιλικό σας πρόσωπο περνάει κρίση και είστε απογοητευμένοι. Επικοινωνήστε τους προβληματισμούς σας κι αν συναντήσετε τείχος, θα πρέπει να πάψετε να σπαταλάτε την ενέργειά σας και να το πάρετε απόφαση πως έληξε η φιλία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυξημένη έμπνευση και νέες ιδέες φέρνει το εξάγωνο Ερμή - Ποσειδώνα και θα δώσετε έμφαση στην οργάνωση και την αναζήτηση πληροφοριών. Ταυτόχρονα η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο κι εξάγωνο με τον Δία στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα που θα συμβάλουν σε μια επιχειρηματική προσπάθεια.

Αφιερώστε χρόνο στην κοινωνική σας ζωή και σε επαφές με φίλους. Η μέρα ενδείκνυται για εξόδους και ψυχαγωγία και δεν πρέπει να σας καταβάλει η συσσωρευμένη κούραση. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε να διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν η καριέρα και τα μελλοντικά σας σχέδια και θα δώσετε έμφαση σε μυστικές διαπραγματεύσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο κι εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τις προσπάθειές σας, αλλά πρέπει να προσέξετε παρασκηνιακές ενέργειες που μπορεί να μπλοκάρουν τα πλάνα σας.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο προσέξτε τις μετακινήσεις σας και τα θαλάσσια σπορ. Ενδεχομένως να αλλάξουν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα σύντομο ταξίδι και να το αναβάλετε προς το παρόν. Η μέρα είναι αρκετά ασταθής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σας για περιπέτεια και αλλαγή παραστάσεων είναι έντονη με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς και είναι εξαιρετική στιγμή για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ένα σύντομο ταξίδι με φίλους θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα.

Η ερωτική σας ζωή είναι σε καλό σημείο ωστόσο, πρέπει να αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις. Είστε ενθουσιώδεις και μπορεί να εξιδανικεύσετε κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Αφήστε το χρόνο να δείξει αν ταιριάζετε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς και θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα, όπως εισφορές, δάνεια, κληρονομιές. Η επίλυσή τους δεν θα σας ταλαιπωρήσει καθώς η σύνοδος με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Δία δείχνει πως θα σας βοηθήσει ένα άτομο με εξουσία. Τα έσοδά σας αυξάνονται μέσω τρίτων.

Είστε πολύ δημοφιλείς και προσελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων, επομένως είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Αφροδίτη και Άρης στο ζώδιό σας αυξάνουν τη γοητεία σας και πρέπει να την αξιοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα κατάλληλη για ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό και διευθέτηση νομικών υποθέσεων. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο κι εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τις συνεργασίες και την επέκταση των επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων. Επίσης, είναι μια πολύ καλή στιγμή για όσους ασχολούνται με σπουδές και απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας και το άγχος σας έχουν καταβάλει και πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες που δεν επιβαρύνουν την υγεία σας, προσπαθήστε να κάνετε λίγα λεπτά γυμναστικής και να αφιερώνετε χρόνο στην ανάπαυλα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς τονίζει τον τομέα των επαγγελματικών σας και η σύνοδος με τον Κρόνο επιβραβεύει προηγούμενες προσπάθειες. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται το εξάγωνο με τον Δία στον τομέα των οικονομικών σας και οι προβλέψεις είναι πολύ ευοίωνες. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ειδύλλιο με άτομο από το χώρο της εργασίας.

Όσοι έχετε κλειστεί στον εαυτό σας εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης, πρέπει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Δεν έχει νόημα να στεναχωριέστε για κάτι που έχει λήξει. Δείτε το πιο εγωιστικά το θέμα και προχωρήστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας για απολαύσεις είναι έντονη με τη Σελήνη στους Ιχθύς και είναι ιδανική μέρα για να αφιερώσετε χρόνο σε ό,τι σας ευχαριστεί. Η σύνοδος με τον Κρόνο στηρίζει όσους προσπαθείτε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή και τπ εξάγωνο με τον Δία φέρνει αρμονία στη σχέση σας. Εξαιρετική μέρα για γάμο και απόκτηση παιδιού.

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε το χρόνο μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής σας ζωής, ώστε να μην δημιουργούνται εντάσεις. Προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο που δεν ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας για πιθανή σύγκρουση με ηλικιωμένο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ημέρα κατάλληλη για να ασχοληθείτε με εκκρεμότητες του σπιτιού και της επιχείρησής σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία θα διευκολύνει τη διευθέτηση των καθηκόντων σας και θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρόνο για τον εαυτό σας. Τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς.

Μπορεί να μην έχετε τις ίδιες ανάγκες με το ταίρι σας όσον αφορά στην ψυχαγωγία και να δημιουργηθεί τεταμένο κλίμα. Προσπαθήστε να τα συνδυάσετε ώστε να είστε όλοι χαρούμενοι. Μην είστε απόλυτοι. Με λίγη προσπάθεια θα ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο θα έχετε περισσότερη διάθεση για επικοινωνία και μπορείτε να πετύχετε πολλά αν ασχοληθείτε με την προώθηση των υπηρεσιών σας. Το εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τις επενδύσεις, τα τυχερά παιχνίδια και τη δημιουργία ερωτικής σχέσης. Οι καλλιτέχνες θα αυξήσετε τη φήμη σας.

Έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας λόγου φόρτου εργασίας και ήρθε η στιγμή για να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση και τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Αγορές ρούχων και αξεσουάρ θα σας δώσουν κίνητρο για να ξεκινήσετε διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Κρόνο κι εκτός ότι θα έχετε αύξηση εσόδων, θα είστε πειθαρχημένοι και θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα ταξίδι ή μια ακριβή αγορά. Το εξάγωνο με τον Δία ευνοεί τις αγοραπωλησίες ακινήτων και φέρνει έσοδα.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα νιώσετε ασφυξία με την προσκόλληση του ερωτικού σας συντρόφου και θα θέλετε περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο. Προσπαθήστε να εκφράσετε την ανάγκη σας μέσω ενός ήρεμου διαλόγου.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας σε σύνοδο με τον Κρόνο προκαλώντας εσωτερικές συγκρούσεις. Από τη μια θέλετε να κάνετε πράγματα   για τον εαυτό σας που σας ευχαριστούν, από την άλλη σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας και νιώθετε ένταση. Το τρίγωνο με τον Δία ευνοεί τις εμπορικές συμφωνίες και θα έχετε αίσιες εξελίξεις.

Αφιερώστε χρόνο σε επαφές με οικείους που σας έχουν λείψει. Μπορείτε να πάτε μια επίσκεψη, ή να προσκαλέσετε αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι. Εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσουν χαρά.

Living
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ