Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Καθώς τα smartphones, τα tablets και τα smartwatches είναι σταθερά κομμάτια της καθημερινότητάς μας, μπορούμε να πούμε πως ο κόσμος της τεχνολογίας βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι μας. Οι εφαρμογές είναι χιλιάδες και οι δυνατότητες ακόμα περισσότερες - ωστόσο, πώς γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές που μας ταιριάζουν και ταυτόχρονα διατηρούν την ιδιωτικότητά μας στον χώρο του internet;

Ουσιαστικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι μία πλατφόρμα η οποία να συγκεντρώνει τις καλύτερες εφαρμογές, με μεγάλη ποικιλία και φυσικά, ασφάλεια. Η Huawei καταφέρνει να μας το προσφέρει, καλωσορίζοντάς μας στον κόσμο του AppGallery. Το AppGallery είναι μία εναλλακτική και καινοτόμα λύση, μία πλατφόρμα που αποτελεί «πύλη» πρόσβασης στις καλύτερες premium εφαρμογές από όλο τον κόσμο και από την Ελλάδα. Παράλληλα, διασφαλίζει απόλυτα την ιδιωτικότητά μας, έτσι ώστε να μην ανησυχούμε για το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά μας στοιχεία.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Το AppGallery της Huawei, από το λανσάρισμά του τον Απρίλιο του 2018, συνεχίζει να εξελίσσεται, φιλοξενώντας όλο και περισσότερες εφαρμογές, που καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης καθημερινότητάς μας. Μέχρι και σήμερα, η πλατφόρμα έχει πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2020 είχε συνολικά 184 δισεκατομμύρια downloads μέσω της πλατφόρμας.

Παρακάτω, όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery:

Να βρείτε εφαρμογές από 18 διαφορετικές κατηγορίες

Αυτό που πραγματικά κάνει το AppGallery να ξεχωρίζει είναι πως διαθέτει 18 διαφορετικές κατηγορίες, οι οποίες απευθύνονται σε καθημερινές ανάγκες ή δραστηριότητες, από πλοήγηση, μέχρι ειδησεογραφική ενημέρωση και social media.

Να βρείτε εφαρμογές για μετακινήσεις και πλοήγηση

Μάλιστα, πρόσφατα προστέθηκαν δύο ακόμη εφαρμογές που έχουν σκοπό να διευκολύνουν κατά πολύ τις ζωές μας - το Moovit, μία εφαρμογή για όσους θέλουν την ιδανική διαδρομή με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, όπως και το TomTom Go Navigation, που περιλαμβάνει 3D χάρτες και μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, η εφαρμογή Here WeGo, αποτελεί την ιδανική λύση σε ό,τι αφορά του χάρτες, αφού προσφέρει οδηγίες πλοήγησης για αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα και περπάτημα σε πάνω από 1.300 πόλεις. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και offline για περίπου 100 διαφορετικές χώρες.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Να βρείτε όλες τις εφαρμογές υγείας, ευεξίας και άσκησης

Σε ό,τι αφορά την υγεία και την άσκηση, τα wearables έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας - ειδικά τους τελευταίους μήνες - όπως και οι αντίστοιχες εφαρμογές. Με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, χρειαζόμαστε ένα app που να περιλαμβάνει τα πάντα για εμάς - το Huawei Health, είναι ακόμα μία εφαρμογή που βρίσκουμε στο AppGallery και μπορούμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα της υγείας μας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, στο AppGallery βρίσκουμε και άλλες εφαρμογές υγείας και ευεξίας, όπως το Sleep Cycle που αναλύει τα μοτίβα του ύπνου μας, το Home Workouts, με προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό, το StepsApp, το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιούμε ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως, αλλά και το Period Tracker όπου οι γυναίκες παρακολουθούν την έμμηνο ρύση τους και τις ημέρες ωορρηξίας.

Όλα όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του AppGallery της Huawei Facebook Twitter

Να βρείτε εφαρμογές για κάθε πρακτική, καθημερινή ανάγκη

Παράλληλα, στο AppGallery βρίσκουμε όλες τις απαραίτητες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με συναλλαγές, πάρκινγκ, ταξί, αλλά και με gaming και φαγητό. Η λίστα είναι αρκετά μεγάλη και εμπλουτίζεται συνεχώς έτσι ώστε, να υπάρχει μία εφαρμογή για κάθε τι που μπορεί να χρειαστούμε και να μας διευκολύνει ή να μας ευχαριστήσει, σε κάθε περίσταση.

Να κάνετε γρήγορες και ασφαλείς αναζητήσεις

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις εφαρμογές και τις πληροφορίες, ωστόσο, χρειαζόμαστε ένα εργαλείο που θα μας βοηθά να ανακαλύψουμε αυτά που χρειαζόμαστε σε δευτερόλεπτα. Κι εδώ έρχεται το Petal Search του AppGallery, ένα εργαλείο αναζήτησης για εφαρμογές, φωτογραφίες, πληροφορίες, που εμφανίζει αποτελέσματα όχι μόνο από το AppGallery, αλλά και από το Huawei browser. Είναι απόλυτα ασφαλές και κυρίως, δεν εκθέτει τη συσκευή μας σε οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό.

Το AppGallery, είναι ο προορισμός μας για ό,τι κι αν χρειαστούμε ανά πάσα στιγμή. Είτε θέλουμε να βρούμε τη βέλτιστη διαδρομή χωρίς κίνηση για να πάμε στο γραφείο ή να περπατήσουμε και να καταγράφουμε ταυτόχρονα την απόσταση που διανύσαμε, να παραγγείλουμε φαγητό από τα αγαπημένα μας εστιατόρια, ακόμα και να βρούμε το τελευταίο παιχνίδι που έχει κατακλύσει το internet.

Η Huawei αναπτύσσεται συνεχώς, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της τεχνολογίας, αλλά και σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της. Μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε όχι μόνο όλα τα τεχνολογικά προϊόντα που κυκλοφορούν σε κάθε κατηγορία, αλλά προσαρμόζει τις κατηγορίες τιμών της με ξεχωριστές προσφορές που ανταποκρίνονται σε κάθε καταναλωτή. 

Μέσω του AppGallery, ανακαλύπτουμε έναν εντελώς νέο κόσμο τεχνολογίας και εφαρμογών, με απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα. Περισσότερες πληροφορίες για το AppGallery μπορείτε να βρείτε εδώ.

Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ