Οι Έλληνες φλερτάρουν περισσότερο από όλους τους λαούς της Ευρώπης

Οι Έλληνες φλερτάρουν περισσότερο από όλους τους λαούς της Ευρώπης Facebook Twitter
6

Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι δεν έχει επηρεάσει ούτε στο ελάχιστο την αυτοπεποίθηση των Ελλήνων, όσον αφορά τον ερωτισμό τους. 

Το Thrillist δημοσίευσε μια online έρευνα που έγινε στους χρήστες του Reddit και του Quora η οποία αναδεικνύει την πιο ερωτική χώρα της Ευρώπης. 

Από τους χρήστες, ζητήθηκε να μοιραστούν ιστορίες ακραίου φλερτ και στη συνέχεια η ιστοσελίδα χρησιμοποίησε τα στατιστικά στοιχεία για να καθορίσει ποιες χώρες φλερτάρουν πιο επιθετικά.

 

«Η Αθήνα όχι μόνο ανακηρύχθηκε η πιο ερωτική πόλη του κόσμου, αλλά η Ελλάδα ως χώρα κατονομάστηκε ως το πιο σεξουαλικά ενεργό έθνος», σημείωσε η ιστοσελίδα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Δρ Simon Hardy, συγγραφέα του «Οι Έλληνες, ο ερωτισμός και ο εαυτός μας» οι Έλληνες έχουν τελειοποιήσει τις ικανότητές στο φλερτ από την αρχαιότητα κατά τη διάρκεια των «υπέρ-σεξουαλικών συμποσίων».

Τη δεύτερη θέση στη λίστα κατέλαβε η Ιταλία, χάρη στην αυτοπεποίθηση των Ιταλών και το γεγονός ότι οι άνδρες δεν φοβούνται να προσεγγίσουν τις γυναίκες.

Η Αίγυπτος ακολούθησε στην τρίτη θέση, δεδομένου ότι σχεδόν το 99% των γυναικών δήλωσε ότι το φλερτ στην Αίγυπτο αγγίζει τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η Βραζιλία, μια χώρα όπου οι άνδρες και οι γυναίκες αρχίζουν τις ερωτικές τους περιπέτειες από πολύ μικρή ηλικία, ήταν στην τέταρτη θέση, ενώ η Κολομβία κατατάσσεται στην πέμπτη θέση, ακολουθούμενη από την Ισπανία, την Ινδία, τη Γαλλία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και, τελευταία αλλά όχι λιγότερο σημαντική, τη Ρωσία.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ