ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις που θα αφορούν κυρίως τα επιχειρηματικά σας σχέδια και αν διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο και τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να δρομολογήσετε κάποιες υποθέσεις. Πολλοί θα κάνετε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβετε κάποιες προθεσμίες και το άγχος θα είναι αναπόφευκτο. Ο Μάιος σάς βρίσκει με νέες ιδέες που θα αφορούν κυρίως τη βελτίωση των οικονομικών σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, μια και δεν θα ευνοηθούν. Δουλέψτε πάνω σε ένα εγχείρημα, οργανωθείτε, αλλά αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων και τις δεσμεύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σας ξεκινά η εβδομάδα και καθώς έρχεται να συναντήσει τον Ουρανό και τον Ήλιο, η έμπνευσή σας θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σας σχετικά με τη βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ πολλές. Οι επιχειρηματίες δώστε έμφαση στην αύξηση της δημοτικότητά σας μέσω Διαδικτύου και εξελίξτε την επιχείρησή σας, δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Επίσης, ενημερωθείτε για κάποιες εναλλακτικές λύσεις που θα διευκολύνουν τις οικονομικές σας συναλλαγές και ας μην έχετε e-shop. Ο Μάιος ξεκινά με πολλή δημιουργική διάθεση και είναι ιδανική εποχή για καινούργια έργα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο θα δώσετε έμφαση στα προσωπικά σας όνειρα και θα αφιερώσετε χρόνο στην αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας φέρνει γαλήνη και αρμονία με ευκαιρίες για αγάπη και χρήματα, όμως θα πρέπει να προσέξετε, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σάς έχει οδηγήσει σε αστοχίες. Ο Μάιος ξεκινά με κάποιες μυστικές επαφές που θα αφορούν τα επαγγελματικά ή την ερωτική σας ζωή και υπάρχουν πολλές πιθανότητες δημιουργίας μιας παράλληλης σχέσης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ επικοινωνιακό θα είναι το προσεχές διάστημα, καθώς έρχεται ο Ερμής στον Ταύρο για να συναντήσει τον Ήλιο και τον Ουρανό, που σημαίνει πως θα γίνουν πολλές επαφές για την προώθηση των υπηρεσιών ή των δεξιοτήτων σας και θα προκύψουν νέες ευκαιρίες. Η καινοτομία και η ελεύθερη σκέψη θα ανταμειφθούν και θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο των συνεργατών σας. Ο Μάιος σάς βρίσκει γεμάτους προσμονή να βγείτε, να απολαύσετε την ελευθερία σας και να διασκεδάσετε μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες.

 

ΛΕΩΝ

Αυτή την εποχή δίνετε έμφαση στην καριέρα σας και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε διαπραγματεύσεις με πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν σε μια καινούργια προσπάθεια. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο ενισχύονται οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις όσοι αναζητάτε μια θέση εργασίας. Ιδιαίτερη προσοχή στην αξιολόγηση προτάσεων που θα αφορούν είτε μια επένδυση είτε μια ερωτική σχέση. Ο Ποσειδώνας σάς κάνει να βλέπετε μέσα από ένα πρίσμα ενθουσιασμού τις καταστάσεις και μπορεί να εξαπατηθείτε. Ακατάλληλη εποχή για συναισθηματικές δεσμεύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πνευματική σας διαύγεια είναι οξυμένη καθώς εισέρχεται ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Ταύρο για να συναντήσει τον Ήλιο και τον Ουρανό και είναι ιδανική εποχή για να ασχοληθείτε με τις σπουδές ή με την οργάνωση των μελλοντικών σας σχεδίων. Ωστόσο, επειδή καλείστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο προηγούμενων μηνών, οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες, όπως και το άγχος. Αναζητήστε τρόπους χαλάρωσης, ώστε να μην πέφτει η απόδοσή σας. Ο Μάιος σάς βρίσκει αισιόδοξους και ανυπομονείτε να ταξιδέψετε και να ανοίξετε τα φτερά σας, αλλά θα πρέπει να κάνετε υπομονή.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος σάς αποχαιρετά με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο και ξεκινά ένα διάστημα πολλών επαφών που θα αφορούν οικονομικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαστείτε. Οι ευθύνες είναι αυξημένες για εσάς που εργάζεστε πάνω σε φοροτεχνικά ζητήματα και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί, καθώς έρχονται συνεχώς νέα δεδομένα που πρέπει να επεξεργαστείτε και υπάρχει κίνδυνος σφαλμάτων ή παραλείψεων. Ο Μάιος σάς βρίσκει αισιόδοξους όσον αφορά τα ερωτικά και περιμένετε πότε θα έρθει η στιγμή που θα συναντήσετε ένα άτομο που σας είχε γοητεύσει στο παρελθόν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αλλάζουν τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα και πρέπει να προσαρμοστείτε άμεσα προκειμένου να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποτελέσουν βασικό σας μέλημα και θα γίνουν πολλές συνεννοήσεις, καθώς αρχίζουν να ανοίγουν οι δουλειές σας, οπότε θα πρέπει να συντονίσετε και να ορίσετε αρμοδιότητες. Ο Μάιος σάς βρίσκει γεμάτους όρεξη για απολαύσεις και ψυχαγωγία, ενώ θα είναι αυξημένη και η λίμπιντό σας. Μια καινούργια ερωτική σχέση θα σας αναζωογονήσει και οι πιθανότητες για απόκτηση παιδιού θα είναι πολλές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι τελευταίες μέρες του Απριλίου θα είναι πολύ σημαντικές για τα επαγγελματικά σας, καθώς εισέρχεται ο Ερμής στον Ταύρο για να συναντήσει τον Ήλιο και τον Ουρανό και κάποιες εξελίξεις θα σας δώσουν ώθηση για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Το ενδιαφέρον του αγοραστικού σας κοινού θα είναι αυξημένο και θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα με τα οποία είχαν γίνει συζητήσεις στο παρελθόν σχετικά με μια συνεργασία. Ο Μάιος θα είναι πιο ευνοϊκός μήνας για τα οικονομικά σας και θα μπορέσετε να δρομολογήσετε εκκρεμότητες που έμειναν στάσιμες λόγω συνθηκών. Η σχέση ή ο γάμος σας είναι σε αρμονία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο η ερωτική σας ζωή θα αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και θα αφιερώσετε πολύ χρόνο σε συνομιλίες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία σάς κάνει πολύ δημιουργικούς και θα αποτυπώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας μέσω της καλλιτεχνικής σας έκφρασης. Πολύ καλή εποχή για να ενισχύσετε τις σχέσεις με φίλους, τα παιδιά ή το ταίρι σας. Ο Μάιος ξεκινά με αρκετή αισιοδοξία και αδημονία για νέες περιπέτειες. Κρατήστε την όρεξή σας και μην κάνετε κάτι που θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε κάποιες αλλαγές στον οικογενειακό τομέα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να ψυχρανθούν οι σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να προκύψουν οικονομικά θέματα που θα εντείνουν το άγχος και τον εκνευρισμό, με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να είναι εύθραυστες. Ο Μάιος σάς βρίσκει προβληματισμένους για το τι μέλλει γενέσθαι και θα προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις προσωπικές σας επιθυμίες. Αποφύγετε τις υπερβολές και φροντίστε να κρατήσετε ένα μέτρο, ώστε να μη δημιουργηθούν απωθημένα. Στην παρούσα φάση είναι σημαντικό να ικανοποιούνται οι ανάγκες σας.

 

ΙΧΘΥΣ

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα, κατά το οποίο είχατε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας, ξαφνικά οι ευθύνες σας αποτελούν προτεραιότητα και ενδεχομένως να μην μπορέσετε να βρείτε άμεσα τους ρυθμούς σας. Με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο εμπορικές υποθέσεις και προώθηση των υπηρεσιών/προϊόντων σας θα ευνοηθούν και, απ' ό,τι φαίνεται, δεν θα προλαβαίνετε από τον φόρτο εργασίας. Ο Μάιος σάς βρίσκει αποφασισμένους να πετύχετε τους στόχους σας και γεμάτους ενέργεια, οπότε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βγείτε κερδισμένοι. Συγκρατήστε την όρεξή σας για ταξίδια και μακρινές μετακινήσεις.