Απεργία την Πρωτομαγιά

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/10/2020)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (8-14/10/2020) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Παρότι ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος όλο τον μήνα και στις 13/10 ξεκινά και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν κάποιοι τομείς της ζωής σας και θα επικεντρωθείτε στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και να μην αναλώνεστε σε παιχνίδια εξουσίας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις είτε στα οικονομικά είτε στην εργασία και ενδεχομένως να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της δουλειάς. Εσείς του 2ου δεκαημέρου έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε θέματα της καθημερινότητας και με τον Δία σύμμαχό σας μπορείτε να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εποχή είστε πολύ αγχωμένοι, καθώς προσπαθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας, γι' αυτό πρέπει να προσέξετε πώς θα διαχειριστείτε όλη αυτή την πίεση. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα έχετε αρκετές μετακινήσεις για την προώθηση των υπηρεσιών σας και είναι μια καλή εποχή για όσους αναζητάτε μια θέση εργασίας. Η διάθεσή σας για μάθηση θα είναι αυξημένη. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 13/10 θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και ίσως να διαπιστώσετε πως κάποιες συνθήκες δεν σας εξυπηρετούν. Οι πιο πιεσμένοι είστε εσείς του 3ου δεκαημέρου που πρέπει να κατασταλάξετε σχετικά με την πορεία σας, επειδή όμως δεν σας στηρίζει το περιβάλλον σας δημιουργούνται συνεχώς συγκρούσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι επόμενες μέρες θα έχουν κάποιες προκλήσεις, θα υπάρξουν όμως και θετικά στοιχεία, οπότε κάπως θα ελαττωθούν οι συναισθηματικές σας μεταπτώσεις. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα ασχοληθείτε κυρίως με θέματα ακίνητης περιουσίας και, καθώς προμηνύονται κάποιες θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, ικανοποιώντας προσωπικές σας επιθυμίες. Πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωση του χώρου σας. Η εργασία και η υγεία θα αποτελέσουν προτεραιότητα για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο από τις 13/10, που γυρίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής ανάδρομος, και ένα τσεκάπ θα είναι απαραίτητο. Ακατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε νέο εγχείρημα. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε κάποια ερωτικά ζητήματα που δεν σας αφήνουν να εστιάσετε στις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερο. Προσέξτε μην υπάρξουν άσχημες επιπτώσεις στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέλετε να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε κάτι ρηξικέλευθο, όμως δεν έχετε προσανατολιστεί προς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση και επικρατεί μια σύγχυση στο μυαλό των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο. Η επικοινωνιακή σας διάθεση είναι αυξημένη και μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα μέσω της συλλογικής προσπάθειας ή να δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Με την επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία μπορεί να επανέλθει ένας πρώην έρωτας στη ζωή των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο ή να μάθετε νέα για φίλους από τα παλιά που θα σας προκαλέσουν έντονα συναισθήματα. Σχέσεις με φιλικά σας πρόσωπα θα δοκιμαστούν. Προσέξτε τις ίντριγκες. Σχέσεις με εργοδότες και κάποια μέλη της οικογένειας χρήζουν προσοχής, κυρίως για τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Ίσως να σας ασκήσουν κριτική για τις επιδόσεις σας και καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας όσα σας πουν.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας των οικονομικών και του σπιτιού ευνοούνται με τις αρμονικές όψεις που κάνει η Αφροδίτη με Ερμή και Ουρανό και θα είναι μια καλή εποχή για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο που σκέφτεστε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, με την επιστροφή του Ερμή στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία στις 13/10 θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομα του περιβάλλοντός σας, ωστόσο οι προσδοκίες σας μπορεί να μην ικανοποιηθούν. Σκεφτείτε αν αξίζουν πραγματικά κάποιοι να τους δώσετε αξία. Επικοινωνιακά προβλήματα θα ταλαιπωρήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι για εμπορικούς σκοπούς στο εξωτερικό. Αν διαχειριστείτε το άγχος σας και το εκμεταλλευτείτε εποικοδομητικά, θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις με θετικά αποτελέσματα. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκπαίδευση, οι σπουδές και διαδικαστικές υποθέσεις θα είναι το βασικό μέλημα των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και, καθώς είστε υπό τη θετική επιρροή των αρμονικών όψεων της Αφροδίτης με Ερμή και Ουρανό, θα καταφέρετε πολλά. Ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι που θα σας δώσει την ευκαιρία για αλλαγή παραστάσεων. Στις 13/10 γυρίζει ο Ερμής στον Σκορπιό σε ανάδρομη πορεία και αρχικά θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με ένα εγχείρημα που είχατε στα σκαριά, ενώ κάποιοι άλλοι θα επανεξετάσετε σχέσεις με αδέλφια και συγγενικά σας πρόσωπα και δεν αποκλείεται κάποιες να λήξουν οριστικά. Τα οικονομικά και ό,τι αφορά το Δημόσιο θα ταλαιπωρήσουν τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο και θα πρέπει να καλύψετε τις ανάγκες σας με μαεστρία. Ακατάλληλη εποχή για επενδύσεις και νέα ανοίγματα.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται τις επόμενες μέρες καθώς είστε υπό τη θετική επιρροή των αρμονικών όψεων της Αφροδίτης με τον Ερμή και τον Ουρανό, έτσι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο θα διευθετήσετε ορισμένες οφειλές που αποτελούν πηγή άγχους. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των πόρων σας, δεδομένου ότι έχετε μια τάση για σπατάλες. Στις 13/10 επιστρέφει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια οικονομικά θέματα. Κυρίως οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο, που μπορεί να έχετε κάποιες κληρονομικές υποθέσεις, προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε την ένταση, ώστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Οι σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο θα περάσουν κάποια κρίση και αναγκαστικά θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα παίξουν με τις αντοχές σας. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα αποτελέσει λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοινωνικές επαφές, σύντομες μετακινήσεις και κάποιες συλλογικές δραστηριότητες θα βελτιώσουν την κοινωνική σας ζωή, έτσι θα διευρύνετε τον κύκλο των συνεργατών σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη, σε αρμονικές όψεις με Ερμή και Ουρανό, κάνει την επικοινωνία ευχάριστη κι εσείς κερδίζετε τις εντυπώσεις. Προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε αν προβάλετε τις δεξιότητες και τις εμπειρίες σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, που επηρεάζεστε άμεσα με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία, που γίνεται στο ζώδιό σας, μπορεί να παρεξηγήσετε τις προθέσεις συνεργατών και οικείων προσώπων και να ανατραπούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Μη βιάζεστε και ακούτε προσεκτικά τους συνομιλητές σας. Και για του γεννημένους το 3ο δεκαήμερο είναι μια απαιτητική περίοδος, καθώς οι πιέσεις είναι πολλές και ο εκνευρισμός στο περιβάλλον της εργασίας αναπόφευκτος. Κρατήστε την ψυχραιμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε αφοσιωθεί στην καριέρα σας και ήδη βλέπετε κάποια σημαντική πρόοδο, όμως θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στην προσωπική σας ζωή οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Δώστε τη δέουσα προσοχή σε κάποια θέματα που κάνουν την εμφάνισή τους, προειδοποιώντας σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία παρασκηνιακές ενέργειες από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας βάλουν σε θέση άμυνας και θα είναι μια δύσκολη περίοδος για τις σχέσεις των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο. Οικονομικές υποθέσεις, περιουσιακά θέματα και κάποιες οφειλές που επείγουν θα κάνουν πολύ ανταγωνιστικούς εσάς του 3ου δεκαημέρου, γι' αυτό θα πρέπει να φυλάτε τα νώτα σας. Είναι μια εποχή κατά την οποία σας δίνεται η ευκαιρία να προοδεύσετε και να διακριθείτε, αλλά θα πρέπει να δουλέψετε εντατικά. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε σωστά. Επίσης, μην ξεχνάτε να γυμνάζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα είναι σημαντικό εφόδιο για τη σταδιοδρομία σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο έχετε έντονες τάσεις για αποδράσεις και είναι μια καλή εποχή για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 13/10 φίλοι από τα παλιά επανέρχονται στη ζωή σας και θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε και με μια ιδέα που είχατε αφήσει στο πίσω μέρος του μυαλού σας εσείς του 2ου δεκαημέρου. Δύσκολη εποχή για τις οικογενειακές σχέσεις των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο, όμως το να κρατήσετε ουδέτερη στάση είναι μονόδρομος. Υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας με ψυχραιμία, ώστε να μη βγείτε χαμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια αναπάντεχα θετική εξέλιξη στον τομέα του σπιτιού έρχεται να βελτιώσει τις σχέσεις των γεννημένων το 1ο δεκαήμερο και θα είναι ένα ευχάριστο διάστημα, έπειτα από ένα αρκετά συγκρουσιακό διάστημα. Ενδεχομένως να βελτιωθούν τα οικονομικά σας ή να προκύψει μια νέα επαγγελματική απασχόληση που θα συμβάλει στην αύξηση του εισοδήματός σας. Προσέξτε τις συναλλαγές σας. Στις 13/10 επιστρέφει ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία και θα επηρεάσει αρχικά τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο. Η φήμη και η καριέρα σας θα δεχτούν κάποια χτυπήματα μέσω αθέμιτου ανταγωνισμού και ενώ θα νομίζετε πως χάνετε έδαφος, στην ουσία θα κερδίζετε με την ποιότητα των υπηρεσιών σας. Αποφύγετε ενέργειες που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τον νόμο. Εσείς του 3ου δεκαημέρου έχετε κλειστεί στον εαυτό σας εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης. Μην απομονώνεστε.

ΙΧΘΥΣ

Δώστε έμφαση στην προώθηση των δεξιοτήτων ή των υπηρεσιών σας, καθώς έχετε την τύχη με το μέρος σας οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Η Αφροδίτη, σε αρμονικές όψεις με Ερμή και Ουρανό, φέρνει νέες ιδέες και δίνει ευκαιρίες για να διακριθείτε, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί και θέματα εκπαίδευσης. Οι σπουδές των παιδιών αυξάνουν τα έξοδα του σπιτιού και πρέπει να κρατήσετε άμυνες. Με την επιστροφή του Ερμή σε ανάδρομη πορεία στις 13/10 θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο και ενδεχομένως να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών. Σκεφτείτε προσεκτικά τι θα κάνετε και μην επηρεάζεστε από γνώμες τρίτων. Η κοινωνική σας ζωή έχει μείνει πίσω λόγω υποχρεώσεων και εσείς του 3ου δεκαημέρου νιώθετε να σας καταπίνει η ρουτίνα της καθημερινότητας. Εξοικονομήστε χρόνο για ψυχαγωγία και κοινωνικές επαφές, τώρα που η εποχή ενδείκνυται για βόλτες.

Living
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ