Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7 - 13/7/2022)

Oι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (7 - 13/7/2022) Facebook Twitter
0

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εποχή σας χαρακτηρίζει μια υπερβολή τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και καθώς αποτελούν προτεραιότητα οι προσωπικές σας επιθυμίες, οι οικογενειακοί δεσμοί κλονίζονται. Προσέξτε στις 9/7, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα εντείνει την ανάγκη σας για αυτονομία και θα ψυχρανθούν οι σχέσεις σας με όσους προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Για εσάς του 2ου δεκαημέρου είναι μια καλή εποχή για αγοραπωλησίες ακινήτων. Ιδανική μέρα για υπογραφές συμβολαίων είναι στις 10/7 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Η καριέρα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι κοντράρουν με τις ανάγκες της οικογένειας και αν βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση ή νιώσετε αδικημένοι, θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά μήπως ήρθε η στιγμή να λήξετε μια σχέση ή συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι μετακινήσεις σας αυτή την εποχή και οι επαφές που θα κάνετε το προσεχές διάστημα θα διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών σας. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σας στις 7/7, αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και προωθήστε τις ιδέες σας, καθώς αναμένονται αίσιες εξελίξεις. Ωστόσο, στις 9/7 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τον θυμό σας. Ευχάριστες αλλαγές για εσάς του 2ου δεκαημέρου από τις 10/7, οπότε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιό σας εξάπτει την ανάγκη σας για εξερεύνηση και κάνει την εποχή ιδανική για να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών και εσείς του 3ου δεκαημέρου θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποια επιθυμία σας, ωστόσο μια δύσκολη μέρα που μπορεί να προκαλέσει κρίση σε σχέσεις με άτομα με τα οποία έχετε κοινό στόχο είναι στις 9/7, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο ενδεχομένως να υποτιμήσετε τις δυνατότητες των συνεργατών σας και να αποχωρήσετε από μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που θα σας δυσκολέψει πολύ στην πορεία. Ιδανική μέρα για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες είναι στις 10/7 με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, οπότε, αν υπάρχει κάτι στα σκαριά, προτιμήστε να το κλείσετε τη συγκεκριμένη ημερομηνία εσείς του 2ου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 ενεργοποιεί τον άξονα οικονομικά - κοινοί πόροι και θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Μειώστε τις δαπάνες σας και αναζητήστε μια νέα πηγή εσόδων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παιχνίδια εξουσίας και έντονη ανταγωνιστική διάθεση χαρακτηρίζουν αυτή την εποχή τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο κι αυτό είναι αποτέλεσμα της έπαρσης εξαιτίας της ανοδική πορείας της καριέρας σας. Ωστόσο στις 9/7 προσέξτε, γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι σημαντικές. Σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας και συνεργάτες χρήζουν προσοχής. Εσείς του 2ου δεκαημέρου δίνετε έμφαση στην ενίσχυση των σχέσεων με άτομα με τα οποία ενώνετε τις δυνάμεις σας για ένα νέο εγχείρημα και μια καλή μέρα για να προτείνετε μια συνεργασία είναι στις 10/7, με το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Ουρανό. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 θα κορυφωθούν τα συναισθήματα και μπορεί να μπει ένα τέλος στη σχέση ή σε μία συνεργασία των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΛΕΩΝ

Η καριέρα και ό,τι αφορά τη σταδιοδρομία σας απορροφούν την προσοχή σας, ταυτόχρονα όμως αφιερώνετε χρόνο σε αποδράσεις, έτσι γεμίζετε τις μπαταρίες σας με ευχάριστο τρόπο. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο μπορεί σε ένα ταξίδι στις 9/7 να έχετε μια απροσδόκητη συνάντηση που θα σας χαλάσει το κέφι, ειδικά αν πρέπει να συνυπάρξετε για κάποιες μέρες. Σημαντικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά και τη φήμη των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο από τις 10/7 που το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δίνει ευκαιρίες για επιτυχίες και αύξηση εσόδων. Προωθήστε τις δεξιότητές σας και αξιοποιήστε τα ταλέντα σας, καθώς αναμένεται πολύ θετική ανταπόκριση. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7, με τη συμμετοχή του Ερμή και του Πλούτωνα, θα ωθήσει στην αναζήτηση μιας νέα επαγγελματικής κατεύθυνσης εσάς του 3ου δεκαημέρου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια, κοινωνικές επαφές και ψυχαγωγία είναι στην ατζέντα σας και είναι ό,τι χρειάζεστε έπειτα από ένα διάστημα πολύμηνων προσπαθειών που αφορούσαν τις σπουδές ή ένα σημαντικό σας εγχείρημα. Ωστόσο, οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο καλό θα είναι να αποφύγετε τους κοινούς λογαριασμούς με φίλους αν δεν θέλετε να διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου μπορεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να κάνετε ένα ταξίδι που δεν το είχατε στο πρόγραμμα επειδή δεν βρίσκατε παρέα, έτσι όμως θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε καινούργιες γνωριμίες και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Μη διστάσετε, λοιπόν, να πάτε μόνοι σας διακοπές. Ο τομέας του έρωτα τονίζεται με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 13/7 και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, σχέσεις με εργοδότες ή ηλικιωμένους θα χρήζουν προσοχής ειδικά στις 9/7, που το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα κάνει παρορμητικούς τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και μπορεί να αγανακτήσετε με τις απαιτήσεις προσώπων εξουσίας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνει το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7 για να βρείτε μια θέση εργασίας με καλύτερες αποδοχές και να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Η σχέση με άτομο με το οποίο θα έχετε διαφορά ηλικίας θα σας αναζωογονήσει. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 μπορεί να σημάνει την ολοκλήρωση εργασιών σε ένα ακίνητο, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο για πιθανή ένταση με ηλικιωμένο μέλος της οικογένειας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εποχή έχετε στρέψει την προσοχή στα επαγγελματικά σας και χρόνος για διακοπές δεν υπάρχει, ωστόσο κάποιες σύντομες αποδράσεις θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες και να περνάτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια. Επαγγελματικά ταξίδια στις 9/7 δεν θα ευνοηθούν ή μπορεί να αναβληθεί ένα ταξίδι. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα ευνοήσει μια συνεργασία με το εξωτερικό και θα το εκμεταλλευτείτε οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο ώστε να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία.. Ενδεχομένως να μετακομίσετε για κάποιο διάστημα σε μια ξένη χώρα λόγω του επαγγέλματός σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 αφορά την επικοινωνία και τη σταδιοδρομία σας. Κάποιοι ολοκληρώνετε ένα κύκλο σπουδών και ξεκινάτε τις διακοπές σας, ενώ κάποιοι άλλοι μελετάτε σε ποια χώρα θα συνεχίσετε έναν νέο κύκλο μαθημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας ζωή περνάει έντονες διακυμάνσεις και είστε προβληματισμένοι. Στις 9/7 το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία θα φέρει στην επιφάνεια ανεπίλυτα ζητήματα που δεν συζητήθηκαν εγκαίρως και πρέπει να προσέξετε τι θα πείτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Μην πετάξετε το μπαλάκι της ευθύνης στο ταίρι σας, θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Ευχάριστες αλλαγές φέρνει στα επαγγελματικά των γεννημένων το 2ο δεκαήμερο το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/7, ενώ μπορεί να προκύψει και ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από τον χώρο της εργασίας. Εκεί που δεν περιμένετε θα σας καλέσουν σε μια συνέντευξη και θα σας προσλάβουν άμεσα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά τα οικονομικά των γεννημένων το 3ο δεκαήμερο. Τα χρήματα που βγάζετε θα καλύψουν μεν τις οφειλές σας, αλλά θα χρειαστείτε μια παράλληλη πηγή εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι επόμενες μέρες είναι αφιερωμένες στην ψυχαγωγία και τις απολαύσεις, ωστόσο οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο, με το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία στις 9/7, μπορεί να έρθετε σε κόντρα με ένα μέλος της οικογένειας. Αν δεν σας σηκώνει το κλίμα αποστασιοποιηθείτε για να διαφυλάξετε την ψυχική σας ηρεμία. Στις 10/7 το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Ενδεχομένως να σας κάνει πρόταση γάμου το ταίρι σας ή να σας προτείνει να συγκατοικήσετε. Όπως και να έχει, κάποια θετικά αλλαγή προβλέπεται στην ερωτική ζωή και των ελεύθερων. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, οι οποίες, αν έρθουν σε κόντρα με αυτές προσώπων του περιβάλλοντός σας, θα προκληθούν εντάσεις. Προσέξτε εσείς του 3ου δεκαημέρου τη διαχείριση του θυμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες και μπορεί να νιώσετε αδικημένοι οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Στις 9/7 κάτι που θα ακούσετε θα σας δυσαρεστήσει ή μπορεί να δημιουργηθούν επικοινωνιακά προβλήματα με άτομα από τον χώρο της εργασίας και να θέλετε να βρείτε μια νέα απασχόληση. Εσείς του 2ου δεκαημέρου θα έχετε κάποιες ευχάριστες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή και η καθημερινότητά σας θα κυλάει ομαλά. Ιδανική μέρα για να μετακομίσετε ή να κλείσετε ένα καινούργιο σπίτι είναι στις 10/7 με το εξάγωνο Ήλιου - Ουρανού. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 καλεί τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο να ρίξετε τους ρυθμούς και να ασχοληθείτε με τη φυσική και ψυχική σας ευεξία. Φέτος, μπορεί να προτιμήσετε να κάνετε τις διακοπές σας χωρίς παρέα και να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς είναι εποχή ανάπαυλας και απολαύσεων, καθώς πολλοί κάνετε τις διακοπές σας και περνάτε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ωστόσο πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας ώστε να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού, καθώς έχετε μια τάση να μην υπολογίζετε τι ξοδεύετε. Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο αποφύγετε τα ρίσκα και τις επενδύσεις στις 9/7 που το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία δεν προμηνύει αίσιες εξελίξεις. Στις 10/7 οι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο θα έχετε ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από το άτομο που σας έχει γοητεύσει και η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί θεαματικά. Όσοι σκοπεύετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να φλερτάρετε, αξιοποιήστε τη συγκεκριμένη μέρα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 θα σημάνει την ολοκλήρωση ενός στόχου ή τη λήξη μιας φιλίας για τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Το ice hockey στην Αθήνα είναι στην κυριολεξία το πιο κουλ πράγμα που είδαμε τελευταία

Living / Kύπλωπες και Τιτάνες παίζουν ice hockey στο Αιγάλεω

Μια καλά οργανωμένη ερασιτεχνική λίγκα κάνει γρήγορες τρίπλες, πέφτει με δύναμη στον πάγο, σηκώνεται και συνεχίζει. Κάποιοι έχουν βρει έναν διαφορετικό τρόπο να χαλαρώνουν μετά τη δουλειά και ο αγώνας που παρακολουθήσαμε είναι από τα πιο κουλ πράγματα που είδαμε τελευταία.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ζώδια για την εβδομάδα 29/02 - 06/03/2024

Living / Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (29/02 - 06/03/2024)

Ένα ταξίδι που προκύπτει σάς δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εργασία με την ψυχαγωγία, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέρονται και, κυρίως, να ερωτευτείτε.
ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ